theBill, pa? morava se sprijaznit, da je ?umi vseh 90+ zmag dobil z goljufijo in ?enkavanjem s strani sodirka?ev v mo?tvu. Da ne re?em, da so mu pomagali ?e v drugih mo?tvih, pa FIA, pa Max, pa Bernie .... v glavnem seznam je predolg za na?tevanje.
Boss tu pa se popolnoma strinjam s tabo
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Meni pa grejo na "spolni organ" vsi nekulturni ljudje ne glede od kod prihajajo.
Danes sem imel na kopali??u opraviti z "celinci",ki so se obna?ali,kot da je ves svet njihov.
V glavnem pri?li smo zelo zgodaj in se postavili v senco pod drevo(bila je z nami tudi moja mama,ki je starej?a in ne sme biti dolgo na soncu).Okoli nas je bilo vse prazno.
Gremo za kak?no urico in pol v morje in ko pridemo do svojega placa ugotovim,da so "kulturni" ljudje zlo?ili na?e stvari na kup?ek in vse okoli razprostrli svoje brisa?e.Za nas ni ostalo niti za eno brisa?o,kaj eno niti pol brisa?e in vsi so se delali francoze.Ko sem jih vpra?al zakaj so to naredili je ena jezikava in zoprna mladenka zabrusila v meni najljub?em zafnanem nare?ju,da so bili pa? oni ?e v?eraj tukaj in je ta plac pa? njihov.
Ima sre?o,da so bili otroci in mama z mano,ker druga?e bi se nau?ila hitre lekcije iz plavanja pod vodo brez maske in dihalke.
Kak?na olika in obna?anje.Zato pa hodim na po?itnice raje v Italijo,kjer so (zaenkrat) ljudje bolj civilizirani.
a ji nis mogu ene ukol kepe prpelat -pi..... js bi jim zmetal pa postavil nazaj svoje-folk je res nekulturen
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
vem da me bote lin?al pa dober... ta tedn mam v uporabi cliota... jap... francoza... kolega v franciji pa mam avto... zdej pa bomo vidl... za na ?iht idealno ker dela na ob?ini in ma kartico free parking v modrih conah... ni? pla?at
Za nabiranje izku?en je vsak avto ok Ko pa doraste? pa gasss na mazdo
V?eraj sem na TV-ju gledal film Hot Rod in sem se po?teno nasmejal. Najbolj zanivo pa je, da se glavni junak ves ?as filma vozi na Tomosovem mopedu, ki je v bistvu zvezda filma.
Ej mislm ta je pa utrgana komedija resss tud sam sem jokal od smeha
Dr?ave ki so igrale na SP in imajo v ekipi ''superzvezdnike'' so preve? igrali na tega samega-se pravi skoraj na enega igralca in na njega tud fuulll ra?unali. Ostale ekipe poznajo te ?minkerje in halooo kako bo pri?el do izraza ?e pa je takoj ko je dobil ?ogo 3-je pri njemu(seveda ?e bi bila ekipa res uigrana bi to lahko izkoristili) Mormo pa seveda tud pohvalit sj te mega zvezdniki delujejo dobro na ostale soigralce in jim vlivajo upanje.....recimo
jaz ne bom niti kometrial ker je odve? vsaka beseda o na?ih cestah!
Tu zuher igra denar vlogo,in pa morda ima kaka kresalova prste umes-sj ve? ?e se izvajajo dela potem se zman?a hitrost in man nesre? s te?jimi oblikami po?kotb
:ne vem:
si bo treba umislit helikopter
mislim da ni tole pametno ...... moje mnenje!!! Vsak naj se briga zase in pa? pometa najprej pred svojim pragom ,da pa vsi po?nemo neumnosti po cesti je pa itak dejstvo(eni ve? eni man)
roko na srce-?e prodaja? avto in ?e ima? vsaj kan?ek ponosa ne hodi na sejem. Ker ?e nima? folfa ipd. ne bo? prodal ,sj ve? tam se zberejo samo ...... ovaj na?i ve?? sa opelicami,....
?e pa sam kupuje? kako ?aro potem pa gass Je pa res kot je napisal ?imprej pridi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?estitke
Povezava za deljenje
Deli na druge strani