Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Lojz ti si adijo ne.

Kolkrat pa si se ti ?e recimo peljal po A, DE ali kaj podobnega. Sam imam v tujini v zadnjih dveh letih prevo?enih krepko ?ez 45k km v tujini, pa ti povem da jih ni ve?jih posrancev, kot smo slovenci. Vsi se nekaj cijazijo, izvajajo letalske manevre pri hitrosti 20km/h, pa ?e to obvezno koga ruknejo. Ko osvojijo osnove sklopke in menjalnika pa ?e vsi veselo klicarijo in pi?ejo sms-se.... Imel sem tudi obdobje, ko sem res bil "cestni divjak".... pa sem povzro?il manj ?kode, kot marsikateri ultra previdne?... Naredit poligon, ga zasne?it ali kaj podobnega... nau?it ljudi vozit kot se spodobi, nesposobne?em pobrat izpite. Zakonsko predpisat dobre gume, dvignit omejitve za povpre?no 20km/h. v nevarnih odsekih pa 2 stol?ka pa policaja tja postavit pa je to DOVOLJ. Ker se ve?ina ljudi zmrazi ob pogledu na palicaje... kaj ?ele da nebi upo?asnila.

lp, Ale?.

Jaz mislim, da bi bil ti taprav mo?akar za svetovalca pri prometnem ministrstvu. Ti bi to, kot vidmo, po?lihtal, kot bi reku keks. A sem jaz lahko tvoj prjatu?

Dej ti men povej, a si mogo?e ti iznajditelj in snovalec tople vode?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj Bojan ?lender spet zavaja?
Napisano

evo... opet je hitrost edini vzrok...

vzrok za pomanjkanje ?asa za reakcijo, pa je lahko tudi v tebi, ki premalo spremlja? promet okoli sebe, na ta na?in bo? spregledal tudi koga, ki ni prekora?il hitrosti, je pa hitrej?i od tebe

Kalman ti si pravi ?aljivec. Kje si ti ?e iz mojga posta lahko razbral, da je hitrost EDINI vzrok?

Jaz sem napisal samo, da se zarad prepo?asne vo?nje ni ?e nih?e, razen pilota ubil, zaradi prehitre vo?nje jih je pa ?e ne?teto pomrlo. Nisem reku da so VSI pomrli zaradi prevelike hitrosti, ampak sem napisal, da za razliko od premajhne hitrosti, kjer se na?eloma ne umira, se zaradi prevelike hitrosti PA umira.

Bo zdaj to, kar sem napisal, zmlel tvoj procesor

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lahko je tebi tako govort, ker se v slu?bi sploh po?teno ne pretegne?. Zakaj zagovarja? me?kanje in cizanje po cestah?

A ti si se na ?ihtu pa prtegnu?

Ne zagovarjam me?kanja in cijazenja, mi je pa ta na?in vo?nje manj mote?, ker zaradi prepo?asne vo?nje se ni ?e nih?e ubil (razen pilota v letalu) zaradi prehitre vo?nje pa ljudje umirajo kar naprej in vsak dan.

In ?e dohitim ali sre?am kak?nega po?asneta se jaz takemu brez problema ognem ali ga prehitim, da mi ne more ?kodovat, proti divjaku pa sem nemo?en, ker me bo zaradi hitrosti in pomanjkanja ?asa za reakcijo, le ta lahko ubil. To je vsa kun?t in da to ugotovi? sploh ne rabi? kak?nih posebenih ?ol. To ve ?e vsak otrok v vrtcu. Vi pa tega ?e zdaj niste dojeli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Boss na cesti se ne dogaja veliko nesre? zato, ker nekdo ne bi poznal CPP- ja. Na cesti se dogajajo nesre?e zato, ker vozniki CPP-ja NO?EJO spo?tovat. Dokaz ste tukaj vsi vi, ki skoz udrihate po meni. Vsi poznate omejitve, pa se jih NO?ETE dr?at.

In ne zgovarjaj se, da tempo ?ivljenja in la?na otrokova usta zahtevajo, da se po cestah divja. Bul?it. A pol tisti, ki ne divjajo so pa la?ni pol al kaj?

Hehehe, A vinjete so pripomogle da ljudje ne umirajo na AC? Ja verjetno res, ker se zaradi pla?evanja vinjet zdaj v izogib kupovanju teh vinjet, raje vozijo po kolovozih in lokalnih cestah. Dej Bosss ne ga srat spet s temi vinjetami....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Aja Lojz samo nekaj - zakaj ma? tak ?ovinisti?en nastop do ?ensk? A jih ne mara? al misli? da so inferiorne? Ker tako kot si odgovoril Catyi pa je res dale? od nekega gentelmenstva in je v bistvu primitivizem najslab?e vrste.

Boga tvoja ?ena, ?e se do nje tud tko obna?a? in ?e jo ma? na tko kratki vrvici oziroma na ukaz.

Samo vrnil sem ji. Preber ?e, kako se je ona pogovarjala z mano! Res da tebi pa?e kako se ona z mano pogovarja, zato pa ti ni v?e? to kar sem ji jaz odgovoru nazaj.

In ?e divja ?enska al pa ?e divja mo?ki ni kon?ni rezultat ni? druga?en.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bosss, lepo te prosm. Dr?ava ne bo zaradi divjakov kaznovala vse voznike po vrsti. Dr?ava bo kaznovala samo prehite voznike. In teh je kot smeti. Pa prepo?asne voznike dr?ava tudi kaznuje.

In ker tvoja teorija govori, kako se neprilagojenci znervirajo, ker se nekdo prepo?asi vklju?uje na AC pa pol ta divjak popizdi in divja, ?e pa po?asneta ne bi bilo pa ta divjak ne bi divjal itd.....Jaz ti lahko postre?em pa s kontra argumentom. ?e na AC ne bi blo tolko divjakov se nekateri na to AC ne bi vklju?evali tako previdno in po?asi.

Boss, da v zadnjem letu ni tolko smrti kot jo je bilo prej?nja leta, so zaslu?ne IZKLJU?NO vi?je kazni za prekr?ke. V enem letu nismo zgradili ni? kaj dosti ve? avtocest kot v prej?njih letih in v zadnjem letu se za razliko od ostalih let, ni tako hudi?evo izbolj?al avtomobilski park, da bi to lahko vplivalo na manj nesre?.

Jaja, kolega, visoka denarna kazen je zaslu?na zato, da se je pri?paralo nekaj ?ivljenj. Je pa res da to zvi?evanje kazni ne deluje na dolgi rok. pol bo treba pa spet kmal dvignit kazn, ko se bo voznikom spet fu?kalo za te kazni, ki bodo postale zopet prenizke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

eh... hepan... pa zakaj cel cajt naklada?, da je samo hitrost kriva za nesre?e, pa ne more? non-stop samo hitrosti izpostavljati no !?

in, ja, res je, v tvojih postih je vneto zagovarjana izklju?no hitrost kot krivec za nesre?e, sicer se vmes odmakne? in napi?e? kak?no v smislu ostalih vzrokov za nesre?o, ampak v glavnem za vse obsoja? hitrost, ostale vzroke pa kar pozabi?, celo tako dale? se ti ponesre?i, da ti uspe nehote zagovarjati alkohol za volanom... kaznovati je potrebno VSE kr?itve CPP, ne samo hitrosti, kdaj ti bo to jasno ?

?e se nisi sposoben vozit po CPP pa? ne idi na cesto ! in CPP pa? vklju?uje tudi razna druga pravila in predpise, kot samo spo?tovanje omejitev hitrosti, ?eprav smo vsi mi tu gor ?e zdavnaj priznali da je hitrost TUDI eden izmed vzrokov za nesre?e

p/s: kar se prizanesljivosti ti?e, bi dosedaj pa ?e lahko opazil, da smo toliko tolerantni, da tvoje flancanje o hitrosti v vsako temo, dopu??amo, v?asih celo probamo iz tega narediti konstruktivno debato, ki zajema tudi na?e poglede na dogajanje na cesti (pa da nebo? spet sral, da smo vsi tule gori divjaki, in da imamo otro?je ter nezrele poglede, ker tudi ti ne more? kar tako posplo?evati, ?e vsaj malo razmi?lja? s svojo betico) - ?e enkrat, cesta NI vijugasta ?rta z omejitvami hitrosti ob strani, ampak obstajajo tudi drugi znaki ter nenarisana pravila!

KAALman la?e?. Jaz ne trdim, da je hitrost zmeraj in edini razlog za nesre?e, jaz trdim (pa ne samo jaz, cela evropa, ki se ukvarja z prometno politiko to trdi in ve, ter ma s tem problem), da je hitrost glavni in poglavitni vzrok za najhuj?e in najpogostej?e nesre?e. A ti in ostali lo?ite to razliko v terminu?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Gledal sem skozi svoje o?i, tako da sem verjetno res spregledal mo?nost, da nekateri po?nejo to?no to kar pravi?. Popravljam: mene bi blo sram, da bi divjal po naselju in da bi me vsi sosedje gledali ter se trkali po glavi. Jaz se raje pripeljem po doma?i ulici kjer skoraj ni prometa v stilu "driving five miles per hour so that everybody can see me how cool I am"

Sicer v moji kar ?irni okolici ne poznam nobenga, ki bi divjal na lokalnih cestah tako, da mora bit tam na Dolenjskem res hudo, po tem kar si napisal. :( Zdaj ti ?ist verjamem, da se po?uti? ogro?enega.

Ne ne Lojz ne razume?... mi te mamo radi sam ti ne znamo to pravilno povedat. :D

Boss, saj ti si kar uredu poba in vem da se ti z mano strinja? skoraj o vsem kar napi?em. Edina tvoja napaka je, da ?e sam sebi no?e? priznat, da se strinja? z mano.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Toleranca je zelo visoka saj bi v nasprotnem primeru Lojz ?e davno dobil ban in forum bi bil spet ?ist kot solzica.

Dej ti Boss men razlo?, zakaj bi naj jaz ?e dobil ban? Do ?esa ?e, ste vi men tolk prizanesljivi, in me zarad svoje tolerantnosti in "dobrosr?nosti" ne banate?

Mora? pa priznat, da od kar sem jaz na tem forumu, ta forum spet ?ivi in rejting se mu je mo?no dvignil. Ta forum je bil ?e totalen dolg?as in ?e kar plesniv od va?ega enoumja in strinjanja vseh o vsem..

Saj se ne znate druzga pogovorjat kot, eno in isto, kolk ?re tvoj avto, pa kolk gre tvoj avto hitro, pa kolk hitro ste ga ?gali na tej ali oni cesti. Pol pa slikali svoje avte od spredaj zadaj, spodaj zgoraj itd... kot da so kaj posebnega. Dolg?as...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

itak,da bo vsak vozil tako,kot njemu pa?e...in upal,da ga ne "ulovijo" pri kriminalnem dejanju,ko bo

prekora?il hitrost.Lojz,dej predlagaj,da objavijo imena takih kriminalcev po TV. ;)

Hej od kdaj je oa ta tema spet frej? Kot vem je bla zaklenjena.....

Drga? pa, kadar ho?te povedat kaj duhovitega okol neprilagojene hitrosti, napi?te: to je duhovito! Da bomo vedli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nisva se dobro razumela.

Oni imajo navado,da postavijo radar na trino?ec in zdraven sta ponavadi dva policaja z brzostrelkami,ki so precej hitre roke.Torej,?e bi njihov radar pokazal preve?,bi takoj sko?ili na cesto z mitraljami.

Pa niso,ker so smatrali,da nobenega ne ogro?amo in ne polnijo samo dr?avne blagajne kot pri nas.

In so patrulje (vsaj pri njih) zelo,zelo u?inkovite). ;)

Alex ne zna? se izgovarjat. S to tvojo izjavo in priznanjem si pa? mo?no pljunu Bossu v skledo. Nevede si napisal to?no to, kar trdim jaz. Si se pa? zareku. Kaj ?e? zdaj stokat.

Da so patrulje (tudi pri Italijanih) zelo NEU?INKOVITE si pa? dokazal ti s svojio zgodbico. Ti si mimo patrulje pihal 100km/h en drug pa jo je prav tako mimo te iste patrulje, pihal celo 130km/h. Ja res u?inkovito to patruljiranje. ?e bi bla ta patrulja u?inkovita, bi te ustavila in napisala kazen.

Uff kolk ste naklofal, da ne vem kaj ?em sploh odgovort na to va?e bedasto in otro?je sranje.

Aja Boss, tisto zakaj je najve? nesre? v bli?ini doma in v lepem vremenu in na lepi cesti.

Ti si kar pozabu povedat zakaj se dogaja najve? nesre? na lepi cesti in v lepem vremenu. Ti bom jaz povedal. Ve?, to je zato, ker ve?ina doma?inov misli, da to cesto najbolj pozna in da zato lahko na tej lepi cesti in v lepem vremenu tik pred domom svoj avto lahko "prtisne" saj zadevo, kao, obvlada in pozna. Dokazi pa so druga?ni. FIGO obvlada.

In ne flancaj da je norca sram divjat pred doma?im pragom. Ravno obratno. Norec se ho?e glih pred sosedi pokazat kak?en ?umaher je, kako zna on, kao, vozit, zato se hvali s svojo prazno butico tako, da ?ez svoje naselje divja, saj ga vsi, ki ga poznajo gledajo.

Kaj mamo ?e? brbrbrbrbrbrbb...aja..

Catya, bej?i bej?i, da si nau? kej nardila...

Pravi? da je omenjanje penisa primitivno itd...Dr?i. Saj razkazaovanje svoje prazne butice s tem ko z avtom divja? je primitivizem. Torej s primitivcem, pa? primitivno.

Ne punca, jaz niti nisem imel tako te?kega otro?tva, ?eprav smo moral, za razliko od tebe, res orenk delat. Zato si jaz ne rabim zdravit kompleksov na cesti, tako kot si jih mora? zdravit ti in ostali cestni divjaki. Jaz se znam dokazat tud kako druga?. Ni nujno da se dokazujem z divjanjem po cesti.

In ?e tebe nih?e ni prebutal za tvojo neposlu?nost, to samo dokazuje, da se tvoja neposlu?nost ni sanirala na pravi na?in. ?e zdaj si neposlu?na in omejitve, kot ka?e, teb ne pomenijo ni?. Ti misli?, da si najbolj pametna in da lahko vozi? toliko kot se ti zdi. Totalna neposlu?nost.

A denarne kazni so tebi zoprne? A bej?i no? A misli?, da se denarno kaznuje zato, da ti bo tovrstno kaznovanje v?e? in da bo? vesela, ko bo? denarno kaznovana? Hehe, ti pa si ena kokolja. Jasno, ti bi najraj?i , da bi tebe policaji potem, ko bi te na radar ujeli, kaznovali tako, da bi za kazen odpeljala eno hitro dirko okol mesta. Knede? In denarne kazni povzro?ajo jezo - bes? O hudi?a? A so kazni namenjene temu, da je pol kaznjenec vesel in sre?en?

In ti bi rada da bi policaji , ko bi pijanca ustavili, mu potem pokazali kak?ne posledice se lahko naredijo zarad tega pitja itd...? Ja uredu, ma? prav. A divjakom pa ni treba kazat kak?ne posledice se lahko zgodijo zarad divjanja?

Pa tisto o ?arnicah, policajih itd...dej ga srat. Ja, to si ti sli?ala. Kakopak. Saj divjaki zmeraj kaj sli?ijo/te. A si tud kdaj sli?ala, da se ljudje zaradi prevelike brzine ubijejo in da zaradi prevelike brzine ubijejo tudi druge?

In policaji bi potvojem morali vpra?at divjaka kam se mu tako mudi? In ?e bi ta divjak reku, da se mu mudi na ?iht, bi po tvojem policaj moral re?; Aja, pol pa oprost ker sem te ustavu, ti kar po gasu in hitro naprej, da ne bo? na?iht zamudu. Jaooo punca kak?ne kozlarije strelja?...in tle na to tvoje kozlanje nekateri ploskajo. Pa to ?lovk ne more verejet.

Lahko pa ti dam kratko razlago okol teh ?arnic. Mogo?e mu je policaj res napisal kazen "zaradi" ?arnice. Ampak to ponavadi policaji naredijo jezikavemu prekr?karju, ker tak prekr?kar ve?krat policaju v ksiht la?e, policaj pa mu zaradi pomanjkanja slikovnih, radarskih in drugih dokazov ne more napisat kazni. Pol pa? takemu "pametnemu" in la?nivemu srboritne?u ali tudi srboritnici, napi?e eno simboli?no kazen, da si bo mogo?e zapomnil/la, to laganje.

In hvala ti za ?elje, da bom v naslednjem ?ivljenju postal prometni minister. Hvala res. Upam da me na oni svet ne bo? pospravla ti s svojim divjanjem.

Jaz pa tebi ?elim, da bo? ?e v tem ?ivljenju sprevidela, da je treba vozit lepo po omejitvah in predpisih, s prilagojeno hitrostjo, umirjeno in strpno. ?elim ti tudi, da bo? ?e v tem ?ivljenju pogruntala, da tukaj s tem tvojim pisanjem stresa? skrajno neumne izjave, ki ne koristijo nikomur. ?elim ti tudi, da tvoje otroke (?e jih bo? kdaj imela) ne bi blo sram, ko bodo videli, kako se njihova mama s svojim divjanjem po cesti, neodgovorno obna?a do njih in ostalih. To ti ?elim.

Tolk za enkrat.

?av?ibav?i!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

He,he-?e dobro da imamo take vrle javne uslu?bence,ki cel dan ?epijo na na?em forumu..Podobno kot pri vinjetah-mi ostali moramo delat ?e za njih (ne za vse,hvala....).A naredimo akcijo,pa mu kupimo kak majhen prenosnik,da bo tudi ?ez vikend lahko pridigal neumnost tukaj gor?. :P

BDW-ravno v?eraj sem pri Trstu "uletel" v radar.Namesto 80 sem "divjal" celih 100/uro.In kar je bil najve?ji smeh je ?e eden mene prehiteval.Polizia stradale nas je samo be?no premerila pogleda in merili so naprej.Nobenega ustavljanja in vznemirjanja.

Najbr? imajo dokaj "nategnjeno" toleranco ali pa trezno razmi?ljajo,da ne bomo nobene ?kode naredili z tistimi par kilometri ve?.

Bila pa je neke vrste hitra cesta-?tiripasovna.

Gotovo si ponosen na ta tvoj podvig.

Ti si Boss-u s tem ?e enkrat dokazal, da policijske patrulje niso dovolj u?inkovite. ?e bi bla tam, namesto policijske patrulje, kamera in radar, bi jih ti fasal po ?epu in tako bi tam naslednji? peljal lepo 80 kot se mora tam peljat.

No lepo da si mi pomagal dokazat, da Bossova teorija ni vredna ni?, oziroma ni vredna veliko.

Hvala!

Hehe, ?e enkrat hvala!

Bog ti daj zdravja za to izjavo katera vas je vse tukaj?nje Krjavle postavla na trhla tla

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kjer kol se Lojz ogla?a, sam dokazuje, zakaj je prilezel do dr?avne slu?be, ?iv dokaz, da je treba vladni bandi v rit lezt in ji bit poslu?en, pa ?etudi govori neumnosti, se je treba z njimi strinjat in jih podpirat.

Dej ti zajebej to vladno bando, pa vozi po omejitvah in predpisih, pa jih ne bo? ve? podpiral s svojim pla?evanjem kazni v dr?avno malho.

.

In kje misli?, da je vzrok? A ga bo? sam napisal al ti jaz razlo?im?

Dej ti razlo?!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Boss, problem z divjanjem so z radarji in kamerami uredili npr. v Franciji in Montecarlu. Pa ?e kje. Tam je blo divjakov za popizdit. In ?lender izku?nje pobira od tam, kjer so tak problem, kot ga imamo pri nas ?e zdaj, ?e davno tega imeli in ga tudi dokaj uspe?no re?ili drugje. In re?ili so ga z radarji in kamerami. Torej ?lender govori iz izku?enj drugih. ?lender ne more govort iz na?ih izku?enj ker pri nas, do zdaj urejanje cestnih divjakov nismo re?evali z radarji in kamerami. Zato pri nas nih?e ne more vedet in trdit da tak na?in prevzgajanja divjakov ne bo zalegel. To veste samo vi, pa sploh niste probal, ?e to res deluje. Torej vi ne probate, pa vseeno trdite da veste, da to ne bo delovalo. Ampak tam, kjer so to probal trdijo da to deluje. Vi pa tem izku?njam ne verjemete, oziroma verjamete in veste, le priznat no?ete, ker veste da boste s temi ukrepi VI oziroma divjaki prikraj?ani za svoje divjanje. To je to. Ni? druzga.

Torej ?lender ne govori na pamet, on govori iz izku?enj drugih. Na pamet, oziroma brez pameti, govorite VI. Kapi??

Mi pa smo do zdaj oziroma ?e zdaj tak problem re?evali s policijskimi patruljami. Pa vidnmo kol smo re?ili. Pa dej ?e nehaj nabijat, saj za tolk neumnega se pa spet ne rabi? imet in pri?akovat, da Slovenija lahko zagotovi tolk policije, da bo policaj lahko stal povsod tam kjer je to potrebno. Lepo te prosm Boss.

In policijska patrulja je pa menda ?e bolj vidna kot ena ?katla z radarjem nekje diskretno obe?ena na kak?nem kolu. Policaja vidi lahko vsak, ki ni slep, pa ?e vsi z blendanjem opozarjajo na te policaje in zato vsak barabin zmanj?a hitrost ?e preden ga policaj nameri. ?katla pa pa? tam visi in snema ter meri. Ni? ne ustavlja, ni? ne ovira preto?nosti prometa, samo kaznuje. In tako je tudi prav in najbolj?e. Izku?nje po svetu so to pokazale.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Boss no, sa ja ti dam malo prav. ?eprav samo malo, Marsi kje sem res repliciral tebi, ?eprav sem odgovorjal tudi ostalim. Ampak to sem naredu zato, ker tukaj itak vsi skupaj nastopate proti meni. Jaz sem sam, vas je pa kot to?e, zato ne morem replicirat vsakmu posebej. Saj tukaj to?no vsak zase ve komu sem odgovorjal.

Saj kot lahko razberem iz tvojih replik, si ti mogo?e res ?e najmanj divji. Si res precej oro?ji in naiven, ampak vsaj i??e? nekak?ne izgovore za poglavitne neumnosti, ki se dogajajo na cesti. Tud to odra?a, da nisi ravno neumen poba. le napa?no si nekatere stvari predstavlja?.

Un Symon pa je navaden tepec, ki nima tri ?iste. On se ?e potrudit ni zmo?en, da bi bil zanimiv pri svojih kozlarijah.

To?no tako je bilo mi?ljeno. Vsak naj si pol ustvari mnenje, ne more se ga pa ustvariti, ?e bo objavljala "samo" ena stran brez objave kontra argumentov. In napisal sem, da je to moje mnenje in nikomur nisem vsiljeval, da mora misliti tako kot jaz ampak, da mi pa nek Lojz brez argumentov nabija in kotali bu?e ter iz hobija pljuva kar tako na pamet pa pol ni ve? fore v pluralnosti mnenj.

?akal sem na razlago, da bo Lojz argumntirano spodbil vsako od mojih trditev a se to SPET ni zgodilo, raje se je ponovno spustil na nivo primitivca in po gostilni?ko udrihal na vse povprek.

Bosss. gostilni?ke razlage ma? ti, ker se jih u?i?? tukaj na tem forumu. Pa ne samo tukaj, da ne bo pomote. Takih forumov je morje. Argumentirane razlage pa si dobil od ?lendra in ostalih strokovnjakov. Pa jih ti izpodbija?, ker ve? da se dotikajo tebe oz. vas.

PS:Boss ?e to, ker ?e godrnja? ?ez nekatere omejitve, ki da so, kao, bedaste, saj sam dobro ve?, da bi se ta ali oni ovinek dalo peljati hitreje od omejitev.

Ve?, znano je, da se najve? nesre? zgodi prav v lepem vremenu, dobri cesti in blizu doma, katero cesto vsak nesre?nik najbolj pozna.

In priznaj, kakr?ne koli omejitve ?e so in tudi bodo, balkanc bo zmeraj peljal hitreje od te predpisane omejitve. Zato ne bluzi o tej zbranosti in adrenalin?ku. Cesta ni kraj za spro??anje adrenalin?ka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne sprenevedaj se. Kot, da ne morejo ustavljati 100m prej ali kasneje. ?e ti tvoja inteligenca ne dopu??a tak?nega mi?ljenja pa dost ?alostno zate.

Neumna mularija kot sem sam mora torej podpirati tujino in se voziti par sto km za take zadeve? Za pijance je pa gostilna v vsaki vasi. Za bencinske zasvojence pa ni enega dirkali??a v Sloveniji. Ves denar za kazni gre pa itak v dr?avo kot, da bi par km asfalta toliko ko?talo. :whatever:

A bej? no, a v tujino ti ne bi hodil dirkat? A ti je predale? se do tam po predpisih peljat? A je Slovenija tako hudi?evo velika, da bo? veliko ?asa zgubu, ko se bo? peljal po sloveniji, da pride? do dirkali??a, ki je v tujini. Ja bogi reve?, kako bi ti trpel, ?e bi se moral do dirkali??a ?ez pol velikanske Slovenije peljat...

In zakaj bi teb morala dr?ava naredit dirkali??e? Naredte si ga vi divjaki, za svoj denar.

Ve?, jaz pa rad s pu?ko streljam. A mora potem men tud dr?ava narest streli??e, druga?e bom pa kar po ulici malo streljal? V tujino pa ne bom hodil streljat in tujce ?podpirat. Pa ?e predale? je pa to...Ho?em streli??e v vsako Slovensko vas!

ej... daj, ti ko si tak pameten, potem pa povej prosim ?e tvoje mnenje o organiziranih prireditvah, npr. Dragrace, ki smo ga tudi v MS organizirali... kaj pa pravi? na to ?

npr. kar nekaj mojih kolegov se udele?uje slalomov in dirk na ak?nih prireditvah... na cesti pa "ponavadi" ne divjajo...a smo tudi tisti bedaki in neumne?i, ki imamo pa? voljo do predelav in izbolj?av (opti?nih in tehni?nih) na svojih vozilih, pa ?eprav teh ne izkori??amo v CP ?

Namre?, poligonov in dirkali?? v SLO bi bilo kar precej, ?e bi bil kdo ?eljan v le-ta nekaj vlo?it in pospe?it interes t.i. cestnih divjakov za podvige znotraj ograjenega dirkali??a... tu pa se pri?ne birokracija in po?re?ni dr?avni mlini, ki so nemalokrat povezani tudi z zelenimi...

Kalman, ?e ste lepo legalno organizirali Dragrace, je to vse lepo in prav. Orhganizirajte, zavarujte, da bo varno, pa se pol podite z avti kot se ho?ete. Na dobro organiziranih dirkah itak ogro?a? samo sebe. To pa ti zarad mene lahko po?ne?, ?e si tolk neumen. Zarad mene ti lahko tud po nevarnih hribih lazi? ali pa sam sebe kar na ?trik obesi?. To je tvoja pravica. Ampak pri tem po?etju pust druge pri miru.

Ampak pazi. Na dirko in iz dirke pa spet lepo po omejitvah in predpisih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A daj ne bluzi. Kdo je rekel, da morajo ustavljati na nevarnem odseku? ?udn si.

Aha super, hvala za re?itev! :ouje:

Aja ?ment, v Sloveniji ni dirkali??a... :unsure: Ni? ne bo, mularija bo ?e naprej iskala prazne ceste za zdivjanje...

Tukaj kar naprej plozate, da bi moral bit policaj tam kjer je, kao, nevarno in ne tam kjer je ravnina njiva itd...

Ja pa kaj pol ?e v Sloveniji ni dirkali??a? A v Avstriji, Mađarskem, Italiji Hrva?ki itd...ni dobro dirkali??e zate in ostalo neumno mularijo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lojz primerjava avtomobila s penisom je ?e zelo zastarela in neumna, sorry - in to govorim tudi iz ?enskega vidika in razen ?e ne pripada? gay skupnosti ali pa ?e dejansko ocenjuje? penise na mo?kih vcjih in jih nato primerja? z dol?ino avtomobila, ki ga doti?ni lastnik penisa ima... no skratka brez vpogleda v tako statistiko pa se o tem ne more? pogovarjat....al pa ?e Boss naredi anketo? :) Boss? :D

Pa da povzamem moje mnenje o vseh teh litanijah, ki so ble ?e spisane: moje mnenje je tako, da denarna kazen je itak brezvezna in sama sebi namen, oziroma ima namen samo filat blagajno. Definicija kazni je pri meni druga?na kot finan?na kraja in teror, kar pa? dr?ava izvaja. Ko smo bli majhni so nas star?i kaznovali tako, da so nam kaj prepovedali, da nismo dobili kak?ne stvari, al pa ok, smo dobil kako ?ez rit, ampak denarno nas niso kaznovali, kazen smo si pa zapomnili. Tko da dokler bo kazen finan?na se vozniki ne bodo/bomo kaj preve? sekirali, ker denar zaslu?i? nazaj, ?love?ko ?ivljenje pa je neprecenljivo in se ga ne da povrnit z denarjem, ki gre v blagajno....itak ta denar ne gre ?rtvam, tistim ki ?utijo posledice ?e jim nekdo v nesre?i ubije o?eta/mater....sj se itak ne gre za denar, take dru?ine rabijo tudi druga?no pomo?-jo dr?ava nudi? Imamo sklad za tiste, ki trpijo za posledicami nesre?e v takem smislu in potrebujejo psiholo?ko pomo?? Ne, vsi smo prepu??eni sami sebi.

Tako da vse to pisarjenje o nadzoru, radarjih je pa sploh brezvezne, ker dokler nam bodo dajali hitre avtomobile bo vsak prej ali slej hitro vozil. Dokler so bile katrce in stoenke ni blo takih te?av s hitrostjo, statistike nesre? v tistih ?asih ne poznam, ampak zagotovo ni bilo toliko pritiska na ljudi kot danes in tudi to bi bilo treba upo?tevat, da dana?nji ?ivljenjski stil zahteva dolo?en tempo v ?ivljenju in dokler bomo imeli vlake ki vozijo skoraj pol dneva iz enega konca Slovenije v drugega in mora? pa? kdaj na plin pritisnit da kam pride?, potem pa se ne ?udim zakaj kdaj kdo hiti...

Zakaj pa se nih?e ne jeza na “uradnike in vozila v spremstvu“, ki ne vozijo 130 km na uro? a njihove stvari so pa res toliko bolj pomembne kot na?e? Vsak ima svojo predstavo, lestvico kaj mu/ji je pomembno v ?ivljenju, kak?na pa je in kje je ?ivljenje na njej, pa vsak zase ve.

Hmmm, Catya, kolk penisov si pa potem ti ?e vidla, da me lahko u?i? o tem? Pa menda ja nisi......upssss...

In nisem primerjal avta s penisom, ampak sem povedal, da je nekaterim divjakom, avto podalj?ek penisa. Divjak si pa? z divjanjem po cesti zdravi svoje manjvrednostne komplekse. ?enske si z divjanjem po cesti zdravijo pa svojo frigidnost in mo?ijo presuho ?pranjo.

Kdor resni?no rad dirka, gre dirkat na dirkali??e kjer okol njega ni nikogar, da bi ga ogro?al.

A pol predlaga? da naj namesto denarne kazni, policaji divjake raje prebutajo, nekako tako kot je tvojo neposlu?nost kaznovala tvoja mama? A divja?ice (?enske ki divjajo z avtom) pa naj policaji malo na?e?kajo po riti? O ti porednica ti...a to bi ti?

No, o na?inu kaznovanja se da vsekakor razpravljat, ampak vsaj 90% ljudi se najbolj boji denarnega kaznovanja. To dokazujete tudi vi, ko vedno znova in znova ponavljate, da so policaji samo inkasantje.

Sem pa tud jaz za progresivno kaznovanje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne bo treba vseh polovit. Dovolj bo, da se intenziteta takih kontrol pove?a pa se bodo tud ostali usrali.

Kako si razlaga? to dejstvo, da v cca pol leta med vikendom zve?er/pono?i nisem naletel niti na eno kontrolo alkoholiziranosti. Zakaj je tako vedo samo na policiji in res je to, kar pravi?, da veliko la?je je prehitre lovit saj jih "strela?" kot ?erif v westernih, ko se vozijo mimo.

In ni druge re?itve, kot fizi?no ustavljat tako za kontrolo prometa kot za divjanje, ker to kar ti zagovarja?, da se slika in po?ilja olo?nice domov zale?e samo pri enem delu populacije.

Kaj pa "va?i" cigani pa tisti, ki na papirju nimajo nobenega premo?enja? Kako bo? ta folk spravil v red? S 150 radarji, I don't think so.

Pa kaj danes dela mularija - ukrade tablice in gre divjat po cestah pa jih nobena kamera niti noben radar ne bo ujel saj bo polo?nico dobil tisti, ki je lastnik tablic. ?e posebej bo imel gromozansko sranje, ?e bodo njegove tablice ?le na enak tip in barvo vozila. Potem pa dokazuj, da nisi bil ti takrat na cesti.

Mene kar srh spreleti, da bi se mi to zgodilo saj poznam en tak primer. Mo?akar je krajo tablic opazil ?ele kak teden kasneje (avta ni vozil) in na obravnavi nikakor ni mogel dokazati, da to ni bilo njegovo vozilo. Slika voznika pa je bila preslaba, da bi se videlo, kdo je za volanom. In ja pla?ati je moral kazen in izgubil izpit pa ?isto ni? ni mogel glede tega.

Zato Lojz se jaz zavzemam za ?ive patrulje, ki bi lahko izvajale vse akcije od merjenja hitrosti, video nadzor, do pihanja v frulico in tehni?nega pregledovanja vozil ter vedno izvedle identifikacijo voznika. Z 20m?, ki jih ho?e ?lender za ene brezvezne ?katle bi lahko dobilo zaposlitev 200 policajev za obdobje nekaj let. In teh 100 patrulj bi lahko naredlo kar precej reda definitivno pa neprimerno ve?, kot neki stacionarni radarji.

In tudi ta tvoja glupost, da ?e zasleduje policija avto in s tem dodatno ogro?a je tud glupost brez primere. Ja sej res, najbolj, da ga kar pustijo, da bo z ukradenimi tablicami nemoteno divjal brez, da bi ga kdo posku?al ustaviti. In kaj je po tvoje bolje, da tak divja nemoteno do konca saj ga ne bo nih?e niti posku?al ustaviti in to lahko v bistvu skoraj brezskrbno po?enja vsak dan. In da tak divja stotine kilometrov ti je bolj sprejemljivo kot, da se za njim po?ene provida in ga vsaj posku?a ustaviti oz. vodi koordinirano akcijo, da mu naredijo blokado.

RADARJI in KAMERE tega ne znajo Lojz, pa dej zabij si v to tvojo trdo betico no ?e enkrat.

Ne vem kje ti ?ivi?, da policajev ne vidi?...pri nas jih je vse polno. In ja, ustavljajo, pa pihat dajo tud. Pa saj tud vi tukaj skoz jokate kako vas policaji ustavljajo, kao, brezveze nekje na njivi itd...

Ne more pa policaj ustavljat na vseh kriti?nih mestih, ker bi ?e ve?jo ?talo naredu, ?e bi ustavljal na nekem nevarnem odseku ali ovinku. Pa na AC in hitri cesti tud ne more kar ustavljat. Pol bi ?ele pokalo in blo naletov od zadaj. Pa s provido tud ne more lovit divjaka po AC in jih pol na odstavnem pasu legitimirat in dajat pihalnik. Al kako bi ti to naredu?

In v Sloveniji je menda potreben ?e kak drug poklic, ne samo policaj. ?e bi hotel naredit v doglednem ?asu red na cesti, bi moralo bit policajev kot to?e, da bi lahko kontrolirali vse na?e ceste. Vsak drugi slovenec bi moral bit pol policaj. To pa ne gre. Kaj prav?? Radarje in kamere pa delajo v tovarni in jih lahko naredijo kolkar jih ho?e?.

Torej, ?e upo?teva? zdravo pamet in realnost, lahko vidi?, da je kamera in radar najmanj mote? in najbolj?i "kontrolor". In ?e ne bi bil za volanom ti ampak nekdo drug, bi bla to samo ena ?ola ve? in korak k bol?emu redu ter disciplini, saj bi hudi?evo premislil, preden bi komu ti svoj avto posodil. Ampak ti si se spet obesu na neke ekstremne hipoteti?ne primere, kako pa kaj bi lahko na?el luknjo v takem zakonu in se zgovarjal da nisi vozil ti.

Boss verjem mi, da bo prej tako kot pravim jaz in nikoli ne bo tako kot pravi? in ho?e? ti. Dr?ava ne more in ne sme postat policijska dr?ava, kjer bi za vsakim vogalom stal policaj. lahko pa dr?ava naredi nek red tako, da s tehni?nimi sredstvi kontrolira promet in izgrednike. In tako je tudi prav. In tako so tudi ?e naredili v nekaterih drugih razvitih dr?avah.

In ne ra?unajte, ter ne slepite se, da boste z delanjem pizdarij po cesti in prehitro vo?njo, na nek na?in izsilili oblast, da se bo podredila vam in vas pustila delat kar boste hoteli, ali vas pustila divjat in mogo?e zato tudi dvignila omejitve. Nak, kolega ni? ne bo iz tega! Z va?im izsiljevanjem bodo ukrepi samo ?e stro?ji in omejitve samo ?e ni?je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Moje osebno mnenje je, da nam Lojz serje po forumu.

Na tem forumu smo ljubitelji avtov, ve?inoma Mazd. Do sedaj ?e nisem opazil, da bi Lojz kaj nakazal v tej smeri.

Tud jaz imam rad dober avto. In Mazda je dober avto. Ampak zame je avto tehni?ni stroj, kot npr, borma?ina, kosilnica, ra?unalnik, me?alc za beton itd.. pri katermu je poglavitno da dobro deluje in mi slu?i. Nekateri pa imajo/te avto za podalj?ek penisa in za sveto tele, ki ga je treba ?astit, ter se z njim in z njegovo hitrostjo bahat pred drugimi...ampak zarad tega se prepogosto umira. In tega se vi, kot vidimo, ne zavedate, pa se pol raje spravljate na tiste, ki ho?ejo/mo te totalno nepotrebne nesre?e in smrti prepre?it ali vsaj zmanj?at njihovo ?tevilo....Nekateri se pa? zavedamo, da je vzrok za nesre?o, samo oz. prete?no v nas voznikih. Nekateri vozniki pa? i??ete vzroke drugje, tam kjer jih ni, ali so zgolj minimalni....in zato je tako kot je.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Verjel al pa ne, ampak to?no to ho?em saj je to edini na?in da spravmo alkohol izza volana. Intenziteto pove?at ?ez vikende in ko bodo vsi pijani za volanom izgubl izpite potem bo pa kr naenkrat mir saj se bo vsak resno usral predno bi ?el pijan za volan.

Jaz sem za to. Takoj podpi?em! Ti zdaj samo ?e povej kako to?no naj bi to v praksi zgledalo, da vam bo prav in da ne boste spet pizdli, ?e? da vas policaji na vsak km buzorirajo s tisto frulico, ?eprav ste trezni.

In ?e ma? ?e kak?ne izra?une kolk policajev od prilke, bi Slovenija rabila, da bi polovila vse pijance, ki gredo iz gostilne, zidance, diska?ev, ?urk itd...

PS: Naj vas ?e spomnim, da od v?eraj poteka policijska akcija "po?asneje, je varneje". Take akcije se dogajajo tudi drugje po Evropi, ker se vsi normalni ljudje zavedajo, da je to problem ?t.1 . Pravzaprav se tega zavedate tud vi, samo priznat no?ete, pa pol i??ete vzroke nekje drugje. Ste kot strasten kadilec, ki zboli za rakom plju?, pol pa i??e vzrok za nastalo plju?no bolezen vse povsod drugje, samo pri cigaretih ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

tole postaja "way better than" meksikanske nadaljevanke... v vsakem postu se o isti stvari pri?kate :)

bom ?e debel ratal od kokic :D

@Lojz: a lahko mi sploh ve? kaj pi?emo po forumu, brez da bi nam zabil ?ebelj v glavo, da smo divjaki ipd... ?

a ne smemo imeti svojega mnenja, ?e pa ga imamo, pa nam ga vedno podere? s tvojimi "moralnimi" pridigami ? Po tvoje sploh ne smemo s svojo glavo razmi?ljat, ampak je najbolje, da se poov?imo s tvojim mnenjem...

kar se pa Avtomagazina ti?e, pa me zanima, kaj bo? rekel na to, da moj o?e, ki gre proti 60im in nikakor ni divjak na cesti, ker mu njegova telesna fizika tega ne dovoljuje, z veseljem prebira AM, prav tako sosed, ki je star 64, in ga ima naro?enega...

res je, ciljna publika avtomobilisti?nih cajteng so izklju?no divjaki in cestne ninje... prav tako je vse, kar je v zvezi z avtomobili, divja?tvo in neumnost... po tvoje verjetno tudi restavriranje starodobnikov in "rally" vo?nje s slednjimi...

sicer pa tudi sam dokazujem svojo divja?ko naravnanost, saj sem v 13 letih vo?nje z avtom dobil 2 kazni za prekora?itev hitrosti in imel 2 la?ji prometni nesre?i... prav tako pa s porabo v primestni in mestni vo?nji, ki je plod divjanja in norenja, ter "gasa do daske", namre? ve?inoma okrog 6,5l/100km... vem, ne morem se pona?ati s tem, da sem brezmade?en...

Kalman saj ve? kako je to. Tvoj ata prihaja v leta, ko ?lovek spet postaja otro?ji. Verjem, da bo tvoj ata spet za?el prebirat tudi pravljice svojim vnukom, ?e jih bo kdaj imel itd...Ni? pa ni narobe, ?e on prebere AM zgolj iz firbca. Saj sem ga jaz v?asi tud bral. Saj kak?na informacija o avtomobilskih novitetah tudi prav pride. Ampak, ko pa se za?ne v AM debatirat o varnosti v prometu, ukrepih in vzrokih zarad katerih nastajajo nesre?e itd... pa AM brca v temo, da glava pe?e. AM je izvir ne?ivljenskih bedarij, ko se debatira o varnosti. In to ravno zaradi takih ?lankov kot ga je napisal Boss, avtomagazin postaja navadna tra? revija. Z objavljanjem in vsiljevanjem svojega mnenja, AM postaja Po?ar report. Skratka navaden bul?it. Tisti testi v AM so pa itak tako klavrno narejeni, kot bi jih delal kak?en mle?nozbi pobec, ki je ves hepi in slinast, samo da gre avto po?ez pa hitro. Skratka otro?je pisanje kadar se na AM vtaknejo v prometno varnost..

Skoz povdarjate razmi?ljnje s svojo glavo, pol pa nasedate sranju, ki ga napi?ejo v Avtomagazinu.

Lojz nehi no, ker si res ?e sme?en. Aha ?e ti tudi na mail ne odgovorijo potem gre za resno revijo po tvoje. Nisem rekel, da morjo objavt, ?e no?jo, lahko pa vsaj odgovorijo meni osebno na mail. A je to nivo komunikacije enega "resnega" ?asopisa?

?e je tvoj odgovor DA potem pa razumem zakaj take buta?.

Ja hlapec Lojz ?e malo bolj upogni hrbet, da te bodo la?je guzili in udrihali po tvojem hrbtu. Ti si lep primerek dr?avljana kakr?nega si oblast ?eli. Ubogljiv, bogaboje?, ki si ne upa ni? re?t in se strinja z vsem kar ga filajo oblastniki.

Bosss, ?e sem iskren ti jaz na tvoj zblojen prispevek tud ne bi odgovoru. Sori, ampak men je ta tvoj ?lanek tako otro?je bedast, da ni vreden nikakr?nega anga?maja s strani neke resne revije. Verjetno enako mislijo tudi pri Dnevniku.

In kaj spet meni vsiljuje?, kot da jaz pijance ??itim in jih podpiram? Jaz ti samo dopovedujem, da pijanca dobi? lahko samo tako, da ga ustavi? in mu da? pihat. Ampak kje dobit tolko policajev da bodo kar naprej ustavljali in pijance lovili? In ?e ho?e? popucat pijance, je treba ustavit vsazga voznika in vse po vrst. A se ti zdi res to mogo?e izvest, brez da bi vsi trezni vozniki popizdili, ker bi jih za vsakim vogalom ?akal policaj s frulico? Jaz sem sicer za, ampak dvomim da bo? ti in tebi podobni, ki se vam skoz nekam mudi, zadovoljen, ?e te bo 3x na poti v slu?bo ustavu policaj in ti dal pihat.

Radarjev, ki bi odkrivali pijance, pa ?al ?e nimamo.

Torej, radar lahko ?ekira vsazga, ki pelje mimo, in to naredi nemote?e brez ustavljanja. ?e pa ho?e policaj polovit pijanca, pa mora vsazga ustavit. Saj ste ?e takrat pizdili ko je blo treba ustavit zaradi cestnine, zdaj naj pa ?e na vsakih nekaj km ustavljamo in pihamo v frulice. A to ho?e??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Poglej Lojz, mrtvih na cesti je preve?, prav tako je preve? nesposobne?ev za volanom, prenizke so kazni za druge prekr?ke (napa?na smer vo?nje,potem poglej kaj je s povratniki ki so jih obravnavali ?e 20 in ve?krat, ter se ?e vedno vozijo po cestah), ampak na hitrosti in avtocesti se da najve? zaslu?iti, to je dejstvo, in na te karte oni igrajo. ?lender&company so imeli ?e vrsto prilo?nosti, pobrali ogromno denarja, zmanj?ali so dovoljeno koli?ino alkohola v krvi in kak?ne so razmere?? ?e vedno ebake oz. ?e huj?e. Tako da tukaj nekaj res ne ?tima kot bi moralo. ?lender mora igrati na dobi?konosne projetke za dr?avo, saj bo s tem dobil politi?no podporo in s tem denar, in to je za?aran krog. Dr?avi je vseeno za nas, ?e je dr?avi vseeno za delavce s po 300-400 eur mese?ne pla?e in za re?eve, potem ti je lahko jasno da ji je tudi za ljudi ki umirajo na cesti.

Kaj ko bi ti in ostali stopili ven na zrak v realni svet? Kako pa naj ?lender, policija in ostali ?e ukrepajo proti pijancem? Predpisali so kazen in tudi postavljajo policijske kontrole ter patrulje, ki preverjajo in dajejo pijancem in tudi treznim, pihat. To vse ?e po?no. Ampak vam se tudi to ne dopade, ker ?e vas policaj "brezveze" ustavi in da frulico pred nos. Spet sikate in ren?ite ?e?, kaj me policaj tukaj buzorira za brezveze itd...spet vam ne pa?e.

Kaj pa lahko ?lender ?e naredi proti pijancem? A jim naj gre on osebno fla?e s ?nopcem pobirat ven iz avta? Pijanc je pijanc, to je odvisnost. To je treba poslat na zdravljenje. ?eprav sem glih prej?nji teden sli?al na TV-ju, da te?ke nesre?e delajo uglavnem ob?asni pivci alkohola, ki se ga nasekajo ob koncu tedna. Kroniki sploh ne delajo toliko sranja kot bi si kdo mislil. Torej kaj narest druzga kot da za vikende ustavt vsazga, ki pelje po cesti in mu dat pihat? A se vam zdi to izvedljivo? A imamo dovolj policije, da bodo policaji lahko vsazga ustavli in mu frulico pred nos serviral?

Odgovori samo na enostavno vpra?anje!

Kje vidi? prednost 150 stacionarnih radarjev v primerjavi s 100 providami????

Samo to utemeljitev bi ?elel od tebe, pa smo qvit.

Saj sem ?e povedal. Provida z lovljenjem divjakov, ravno tako ogro?a kot ogro?a divjak. Torej to ni varno. Stacionarni radar pa ne laufa za tabo, anmpak dobi? domov samo polo?nico. In ko dobi? domov dovolj polo?nic se po?asi umiri?. Je pa res, da je od vsazga posameznika odvisno kolk je trdoglav in kolk rabi teh polo?nic, da se mu bo butica omeh?ala.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A pizda no, a si res debil al sploh ne bere? ni?... poslano je bilo tudi na Dnevnik, ker se nana?a na njihov ?lanek pa tudi odgovorili niso. O?itno so se ustra?ili, ker imam prav, a ne?

Ne, kot ka?e so na Dnevniku spoznali, da si napisal kretenizem. Avomagazin pa? s takimi kretenizmi sogla?a, saj so v uredni?tvu isti kot si ti. Saj sem reku, da svojo pesnitev po?lji v kak?no resno revijo. Na dnevniku, kot ka?e, so precej bolj resni kot na AM zato se s takimi kretenizmi ki jih predlaga? ti, no?ejo ukvarjat, saj bi z objavo takega sranja izgubili na ugledu kredibilnosti. To je to.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

- kamere so ?e tako ali tako po avtocestah nametane

- radarji pri nas ne bodo nikoli postavljeni na kriti?nih delih mest, ampak tam kjer bodo lahko najve? slu?ili in kjer ga bo? mimgrede nabasal (samo zato da se polni prora?un), evo primer, prej?ni teden je bil postavljen ford focus za prvim tunelom na avtocesti proti kopru, na klancu malo predno pride? na ?rnokalski viadukt (seveda tam 130 km/h prese?e? tudi ?e ima? avto v leru), no na izvozu za Buzet (takoj po koncu viadukta), je bil DARS-ovc s kamionom kjer je bil znak za gu?vo, folk je videl pi?il mimo in na odstavnega v rikverc nazaj na izvoz (bilo je cca. 15 avtov ki so v rikverc peljali), kje so bili policaji?? Ja, pod izvozom se je policaj lahkotno po?ai mimo peljal.

- ?e bo ve? provid na cesti, ljudje sploh ne bodo upali divjati, ker ne bodo vedeli kdaj,kje kako ga lahko posnamejo (tako da tukaj odpade divjanje)

- malo poglej kak?en je najpogostej?i vzrok za smrt na cesti (in koliko jih je na avtocestah), neprilagojeno hitrost izvvzami (to jim je najla?je napisati), neprilagojena hitrost pomeni tudi da ?e je omejitev 50 km/h in ti zaradi tak?ne ceste kot jo ima? zleti? z nje, bo? ?e vedno kriv, ker nisi ?el 30 km/h in se prilagodil razmeram na cesti...

Verjamem, da se da tudi marsi kje 130 peljat v leru. kaj pa za bremzo ?e nisi sli?al?

Dr?i da provida bele?i tudi ostale prekr?ke. Ampak kamera jih tud. Samo zakonsko je treba uredit da bo kamera merodajen dokaz za pisanje polo?nic. Samo to ni? druzga. Lovljenje divjaka s provido, pa je tvegano po?etje. Pol bodo ob obilici divjakov nesre?e delale ?e provide. To pa ne gre. Nismo na divjem zahodu, ?eprav priznam, velikokrat zgleda da smo.

Tud avtomagazin ne bo v svojo skledo pljuval. Ta mizerni cajteng rabi naivce in norce, saj je to njihova ciljna publika, ki skrbi za njihovo naklado.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.