Tudi jaz sem ?e nekaj ?asa v teh vodah je pa res, da zadnji 2 leti zelo malo oz. skoraj ni?. Mam pa doma 2 avajona v gara?i. En na elektriko, drugi pa 4-takt metanol F3A model :-)
Sem pa delal tudi licenco GPL za jadrilico, no sem jo tudi naredil, samo sedaj ?asa ni in ni :-(
Jaz tudi tako mislim, bolje 5 kot nehvale?no ?etrto :-) Bolje da je bilo tako kot je, pa so potem zabele?ili ?e dve zmagi. Hrvatje so namre? dva poraza
Itak, sicer pa met za tri 10, 12 proti nula ni neka noviteta Na?i so se na dolo?ene trenutke preve? zana?ali na met za tri. Tudi litovci so se v?eraj preve?
Borut, samo to ne vem, ?e je zadosten razlog. Da sta centra dala samo dve to?ki, je vzrokov za to lahko ve?. Eden med njimi je ta, da nista bogve kako kvalitetna :-) ?al.
Prilik na tisti tekmi proti Franciji, sta imela nekaj, pa jih ?al nista izkoristila. No takrat, so bli ?e drugi problemi.
Itak, da so zaslu?ili 5 mesto. Se mi zdi, da celo bolj kot Hrvati. No kon?ali smo sigurno bolje. Z dvema zmagama, hrvati pa z dvema porazoma.
Tako da, thumbs up. Med prve ?tiri ekipe hrva?ka definitivno ne sodi, vsaj na tem prvenstvu ne. Pa ?e sem iskren, tudi na?i bolj te?ko. ?e pa ?e, bi pa mi najbr? imeli ve? ?ans, ?e ne drugega, zaradi publike.
Ja Hrvatje vedno bolje igrajo. Jaz jih kar vidim v polfinalu, ?e ne v finalu. Glede Erazma je pa res. Tukaj, pod firmo spodaj imajo en ko? (je en manj?i blok) in je parkrat igral z enim mulcem. No metala sta na ko?, pa je res malo ?epal tko da
Francozi ja, znajo tudi slabo igrati, ve?ina temelji na Parkerju, tako kot pri nas na Dragi?u. Zadnji? ko so francozi spu?ili, so Parkerja po?teno odrezali in je bil pogreb. Mogo?e je to recept.
Najhuje je, ker baterije ne dohajajo vseh sprememb in ?elja razvijalcev. Stare nokie so b.p. zdr?ale po 5 dni, tudi ve?. Tole pa..Hm...?e zna? malce optimizirat zadeve ajde 3 dni. In to je ?e precej?en uspeh.
Vreden pomoje nobeden ni toliko, kot se prodaja..Govorim o rednih cenah.
Imam sicer s4, zaenkrat vse ok. Vsi imajo precej proti neki plastiki itd..?e res, da je plastika, ampak je dobro sestavljeno skupaj, tako da ni? ne ?kriplje, se premika itd.
Sicer pa telefona nimam za ?minkirat. Oz. ko da? kak ovitek gor, je ?ist vseeno al je plastika spodaj al ne.
Ma te ?pekulacije mi nikoli niso bile v?e?. Vpra?anje, ?e bodo sploh katero zmagali. Sicer imam karte za ponedeljek proti fincem samo..hm...?e bodo prej 2 pu?nl, me to matranje ?oge ne zanima kaj dost
Trik je v tem, da sem jaz to vklopil. Prej sem uporabljal t-mobile kartico in je delalo b.p.
No potem ko sem vklopil valda ves vesel, gremo sprobat sem bil negativno presene?en. Povezava je bila na nivoju 128kb, s tem da je vsakih nekaj minut metalo ven..Podn.
Grem gledat pokritost signala za vip.net za pulo in okolico in ka?e zelo solidno. Splet okoli??in...
Gustava je po?teno napisal, se strinjam z njim. Razmi?lja kaj bi blo, ?e bi jaz bil v tej situaciji. Najbr? bi sko?il ven, ?e ne zaradu drugega, ?e zaradi 'za??itni?kega' nagona do svojih otrok, ?ene, itd..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sorry
Povezava za deljenje
Deli na druge strani