Skoči na vsebino
Downsizing
Napisano

Slivka, ka?nih 10 let razlike? Renaultov 120edc je nov motor, ravno tako od mazde.

Primerjava se mi ne zdi zgre?ena. Je pa res, da je mazda o?itno naredila dober bencinski agregat, z ugodno porabo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Modelarji
Napisano

Tudi jaz sem ?e nekaj ?asa v teh vodah je pa res, da zadnji 2 leti zelo malo oz. skoraj ni?. Mam pa doma 2 avajona v gara?i. En na elektriko, drugi pa 4-takt metanol F3A model :-)

Sem pa delal tudi licenco GPL za jadrilico, no sem jo tudi naredil, samo sedaj ?asa ni in ni :-(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EP v ko?arki 2013
Napisano

Borut, samo to ne vem, ?e je zadosten razlog. Da sta centra dala samo dve to?ki, je vzrokov za to lahko ve?. Eden med njimi je ta, da nista bogve kako kvalitetna :-) ?al.

Prilik na tisti tekmi proti Franciji, sta imela nekaj, pa jih ?al nista izkoristila. No takrat, so bli ?e drugi problemi. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EP v ko?arki 2013
Napisano

Itak, da so zaslu?ili 5 mesto. Se mi zdi, da celo bolj kot Hrvati. No kon?ali smo sigurno bolje. Z dvema zmagama, hrvati pa z dvema porazoma. :)

Tako da, thumbs up. Med prve ?tiri ekipe hrva?ka definitivno ne sodi, vsaj na tem prvenstvu ne. Pa ?e sem iskren, tudi na?i bolj te?ko. ?e pa ?e, bi pa mi najbr? imeli ve? ?ans, ?e ne drugega, zaradi publike.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EP v ko?arki 2013
Napisano

Ja Hrvatje vedno bolje igrajo. Jaz jih kar vidim v polfinalu, ?e ne v finalu. Glede Erazma je pa res. Tukaj, pod firmo spodaj imajo en ko? (je en manj?i blok) in je parkrat igral z enim mulcem. No metala sta na ko?, pa je res malo ?epal tko da :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EP v ko?arki 2013
Napisano

Francozi ja, znajo tudi slabo igrati, ve?ina temelji na Parkerju, tako kot pri nas na Dragi?u. Zadnji? ko so francozi spu?ili, so Parkerja po?teno odrezali in je bil pogreb. Mogo?e je to recept.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri mobilec je vreden svojga dnarja
Napisano

Ma to je postransko :-). Ko se polni je res malenkost bolj toplo vse, dale? od tega pa da bi bilo kakorkoli vro?e.

Ga pozimi vsaj zebe :)

Je pa pa? tako, popolnega telefona ni, kot ni popolnega avtomobila. Glede ?enske ponavadi itak vsak re?e, da jo ima :-) :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri mobilec je vreden svojga dnarja
Napisano

Vreden pomoje nobeden ni toliko, kot se prodaja..Govorim o rednih cenah.

Imam sicer s4, zaenkrat vse ok. Vsi imajo precej proti neki plastiki itd..?e res, da je plastika, ampak je dobro sestavljeno skupaj, tako da ni? ne ?kriplje, se premika itd.

Sicer pa telefona nimam za ?minkirat. Oz. ko da? kak ovitek gor, je ?ist vseeno al je plastika spodaj al ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EP v ko?arki 2013
Napisano

Ma te ?pekulacije mi nikoli niso bile v?e?. Vpra?anje, ?e bodo sploh katero zmagali. Sicer imam karte za ponedeljek proti fincem samo..hm...?e bodo prej 2 pu?nl, me to matranje ?oge ne zanima kaj dost :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EP v ko?arki 2013
Napisano

Danes je bila igra kot je treba in rezultat je bil viden, padel je Evropski prvak ?panija.

S tako igro lahko premagamo vsakega.

To je res. Samo tako igro ne bodo mogli ohraniti ?ez celo prvenstvo. Pomoje.

Po?akaj na tekmo s Hrvati :-). Sicer pa kapo dol ;-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internet na Hrvaskem med dopustom
Napisano

Trik je v tem, da sem jaz to vklopil. Prej sem uporabljal t-mobile kartico in je delalo b.p.

No potem ko sem vklopil valda ves vesel, gremo sprobat sem bil negativno presene?en. Povezava je bila na nivoju 128kb, s tem da je vsakih nekaj minut metalo ven..Podn.

Grem gledat pokritost signala za vip.net za pulo in okolico in ka?e zelo solidno. Splet okoli??in... :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj za obrambo pred norimi vozniki
Napisano

Gustava je po?teno napisal, se strinjam z njim. Razmi?lja kaj bi blo, ?e bi jaz bil v tej situaciji. Najbr? bi sko?il ven, ?e ne zaradu drugega, ?e zaradi 'za??itni?kega' nagona do svojih otrok, ?ene, itd..

Kretenov je povsod dosti. Na?alost.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.