Dejan, pa oba imata Eskimo S3 gor (kot jih imam tudi jaz ) te gume so strup za mokro cesto.
zato pa zdele k bo nova mazdica pr?la k bajti bomo tapru gume pregledal kak?ne so in po mo?nosti takoj nove naro?il ... sam da nebo kk?na eskimo S3 slu?ajn
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Canyon, dober si jo odnesu, sm pa js mel zadn? na parkplacu tut kr sre?o, ko sm prtisnu na bremzo me je tut sam nesl naravnost, k sre?i je bil pred menoj robnik, ki me je ustavu, druga? bi prletu direkt u cvetli?arno, druga sre?a pa je bil robnik tolk nizek, da nism n? polamu
Se kar dobro zavedam da sm jo dobr odnesu res da me se sm pa ke kej mal boli pa se to ce se kej naprezam. skoda za avto sam kaj cmo se hitr zgodi ce nisi dovolj previden ... in to prevodnost bo treba se zlo hitr popravt v naslednih dneh zna bit se pestro na cesti ... razne poledice, sneg, zled, pesek itd. sploh bom pa od zdej naprej se bl pazu ko mom kupu mazdo 6 ...
ti si jo pa pol tud kr uredu odnesu da nis nc utrku ... hvala bogu ... ni se za spilat iz avti ... est se zdej nekak se parker placou izogibam zarad raznih norin kokr smo jih ucasih pocel ... sploh ko je prvi sneg padu...
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
supr avto pa use ... sam nerabim ve? k pa 1.8 motorja ... pa zdej mi ?e doma govorijo da si nej umislm mal bol?i pa novej?i avto ( zgleda da so se telih 323F ?e prenagledal ) zato pa gledam mazde 3 pa mazde 6
Ajajaj, ja na dolo?enih odsekih je hitro poledica sploh, ?e je cesta v senci. Tako, da je treba kar lepo peljati v teh ?asih. Recimo v Gorici kjer je doma Mrav?k Ma?k je del ovinka na soncu, del v senci (in lahko kakega mojstra obnese) potem med Sv. Andrejem in Selom (in ne bi 2x rekel, da se ti je to zgodilo tam).
Mazda je ?al za v pre?o ampak zahvaljujo? Mazdi si ti dober, to je glavno!
Tega se kar dobr zavedam da sm jo dobr odnesu ... ?e bi biu to kk?n slab?i avto bi ble tle lohk posledice dosti huj?e ... zme?kljive cone, airbag in pa pas so res odli?no odigral svojo vlogo ... se je pa kr dost vi?i zgodil kokr pa misl? ... gora pri pe?ah
Obnova: neprilagojena hitrost
Va?no, da si cel in spet razmi?lja? o mazdi
to?n tko ... preve? optimisti?no sej je uredu cesta, pa smo bli tm k smo bli ...
drugi avti me nekak kr nezanimajo ve? in sam ?e mazde bulim
Ja tist kar je dobrga se bo kej vn pobral uglavnm od sprednga levga konca avta in armaturke ni nc ostal razna stikala pa stranske sipe pa zici pa uzad pasovi pa zadna havba zadne luci ... itd to se pa bo use dol pobral pa hkraj dal ce bo kdo kej rabu kdaj slucajn in zdej lohk spet sam gledam kva bom nabavu ... moznosti so spet taka Fka sm pa tud ze.mal gledu mazde 3 in 6, sam to pa nevem kako bi mi kej financno znesl.
Beda, no vsaj erbegi so verjetno odigral svojo vlogo v kre?u!
avto je lepo odigrau svojo vlogo v crashu ... airbagi so se spro?l, pasovi so zategnil zme?kljive cone so pa lepo absorberale trk tko da ni blo n? iz mano ...
ja pa je ?la ?e ena mazda na ve?no spanje ... zgodil se je pa v morav?ah ... meni ni ni? sam mal sm odrgnen od nevem ?esa pa okol prsnega ko?a me boli ter koleno
spet bo treba novo mazdo iskt
Se je meni potem prav zdelo ko sem videl belo 323F, da bi lahko bil ti.
pa sej est sm zdej spet malenkost ve? v morav?kemu koncu, pa avto si najvrjetneje vidu parkeran pr jurk oziroma v tistem okoli?u, sam kako da est tebe nikol ne porajtam ?? sigurn bi mi mogu padt v o?i tale tvoj clio
?e dougo ?asa se nismm eu tkole lu?tn iz tole morav?ko dru?bo smopa ravno ustal in bo treba po?asprot domu mal it pogledat jo?a ti odpi?em ko pridm dam pa nafilam telefon ...
?enske so multitasking samo pod pogojem, da eden od teh ni vo?nja avta
se v ve?ini kar strinjam ... poznam pa lih eno izjemo pa ravno iz morav? ( ok mal naprej od morav? ) ki je istih let ko jaz in ki kar odli?no pelje za ?ensko ... sploh po morav?ki cesti ... tko da ji kr svaka ?ast da zna ?enska tko dobr avto furat + tega da se ne ustra?i ko je avto mal dal?i, fura in parkera brez problema
Odli?en predlog JO?A tud est sm takoj za in da gre denar k neki dru?ini ki to res potrebuje ... razne dobrodelne organizacije grejo tudi meni konkretno na ?ivce ker sem ?e kar nekajkrat sli?u da grejo kk?ne stvari kr mem h kk?nu k ma usega preve? in spoh ne rabi ... ?akam na TRR
prot konc ?ihta mal kinknu na stolu in poskrbel za zastoj linije za par minut, ok n? hudga smo pa? nazaj zalaufal brez problema ... pa bale so letele dol na 45 min ... kva bo ?ele jutr k mi bala dol pade na 3 ure
Vid007 in Kokolada ... pa vidva nista resna ... kva se mata tle gor za kregat ?e laufa ?ist druga debat ... dobta se nek v eni gostilni pa se tm glejta kolk sta resni?na pa ugotavlita kolk sta stara ... nakonc pa ?e se zarad mene ?e stou?eta sam nehita ?e iz temi otro?jimi forami ... k bi bli 10 let stari froci ... mislm F*********K
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zakaj se petard niti podrazno ne pri?iga v hi?i ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani