Lahko ti naštejem kako drugo zahodno, napredno državo, če ti Italija ne paše. 😉
Meni se ni treba nikamor seliti. Se imam tukaj več kot odlično. 👍
Smo navajam, kaki frajerji so glede korona ukrepov v zahodnih, naprednih državah. Slovenija je pa v korona anti cepilski navezi z Bolgarijo, Romunijo in Moldavijo.Aha tudi Albanija je zraven te elite. 🤪
Saj nimam problemov z njimi. Oni imajo očitno z mano. Je pa res, da če sem napaden se branim. Vsak normalen se brani. Ne pustim pa, da me kdo direktno žali. Tega ni bilo na forumu nikoli prej.Ne počutim se več vreden, ne razumem pa ljudi brez kančka smisla za humor. Nekateri reagirajo takoj resno in preveč bojevito. Pa naj me podjebavajo nazaj, seveda kulturno in ne bom imel nič proti. Recimo z Boss-om se že od začetka, odkar sva na tem forumu bockava, seveda prefinjeno in z humorjem, pa Boss ni nikoli žalil ali vulgarno napadal. V tem je največja razlika med nekdanjim forumom in sedanjim. 😉
Glej, na tem forumu sem že petnajst let. In vedno smo se, stari člani seveda, zafrkavali, da ima kdo češke zavesice na avtu, da ima kdo češke nalepke, pa češke prevleke na sedežih in valanu itd. In nikoli ni nihče nič zameril, vse je bilo v duhu zafrkancije. Zadnje čase pa vsem nekaj škodi, me je uni pogledal postrani, uni mi je rekel, da sem pussi, uni mi noče pohvalit avta... vsi so nekaj občutljivi. Ne morem za vsakega vedeti, če ima čas za pijačo, ko je na obali. Lahko me vedno kontaktirate, ko ste tu. Jaz se nočem vsiljevati, ker nisem takšen. 😊
Ti se ne vsiljuješ, tvoje besede pa zelo.
Tud jaz sem par dni tu gor...pa nisem zasledil poniževanja Čehov. Je pa tak, da ti SI ZAČEL poniževat ostale, tudi mene.
To ni letelo na tebe. Si vedno dobrodošel in z veseljem greva lahko na pijačo. 🍻
Bodo že vedeli tisti posamezniki, ki so to počeli, kdo so in na koga leti. 🤗
Sicer pa, kdorkoli je bil na obali in je imel kaj cajta, je bil vedno dobrodošel na pijači. In s tega foruma jih ni malo, ki so v vseh teh letih bili dobrodošli.
👍
Sem bil na obali... 3 dni. In kaj si ti na forumu pisal, ko sem se vozil z biciklom sem in tam?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sam ne češkega...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani