Skoči na vsebino

Spet Celjski konec

http://24ur.com/novice/crna-kronika/foto-s...uzni-nasad.html

nalepka na zadnji ?ipi je ?ista zmaga... ?eje to world's best driver kak?ni so ?ele pol ostali :hohoho:

zakaj cisto v VSEH porocilih napisejo "gasilci so re?ili hudo po?kodovanega voznika, odklopili akumulator"

? zakaj vedno pi?e tako podrobno "gasilici so odklopili akumulator"

ne, s ?karjami so ga 30 min ven rezali. ODKLOPILI SI AKUMULATOR. 5sec dela in standardna procedura. zakaj je to vedn tak izpostavljeno?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formatiranje leptopa
Napisano

js.

vedno mam na enem klu?ku OSX pa na enem XP, ?eprav jih ne uporablam ve? kej dost.

CDji so po?asni ko svinja, pa ?e DVD sem vrgu ven iz leptopa pa dal se en disk not.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

valda, ?e so pa izgrajevali cestninske ?e ko so vinjete uvedl?

wtf? kak?na organizacija je to? se vidi kako "splanirane" so bile vinjete, iz dans na jutr, zarad tega so pa tut cez 1 let naredili 10dnevno pa nabili cene.

stara cesta je pa TOK U PIZDI. in pol jo bojo zacel popravlat ko bodo uvedl satelitsko cestninjenje.

ma gamad ena, na grmado

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Boss: podpis

Jan?a je res neumen. In on bo blokiral hrva?ko pri vstopu v EU, njegova izjava da bi moral AS pasti ker ima slovenija trenutno PREDNOST in MO? pri re?evanju meje je pa naravnost otro?ja, poleg tega da ne bo ratificiral hrva?ke pristopne! :)

Mislim, golo izsiljevanje in merjenje mo?i, tako otro?je poteze od ?loveka teh let in izku?enj, ?e res ni skrajno zabit, nisem mogel pri?akovat!

Resno za?enjam verjet da je JJa ?e malo na?ela demenca, ?al.. Ob takih izjavah je ?e skoraj zrel za v umobolnico.

Sej, ko bo hotu it v vojno ga bodo spakirali...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V glavnem zdaj bo dr?ava propadla, meja bo nekje sredi Koprapa naravnost ?ez Mursko, ljudje so skregani, ladje ne bodo ve? plule po morju, pravzaprav bo morje blokirano in ne bo nobena ladja smela v Slovenijo skratka vse bo narobe ker sem glasoval ZA. Vsaj sode? po tem kar govorijo SDS in podobni. :whatever:

pa trije mali ku?ki so umrli zaradi tega
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Je pa tudi res, da me malenkostno firbec matra, da bi bilo zanimivo da zmagajo nasprotniki. Zato, da vidim tele visokolete?e obljube JJ in njegovih, da bodo ?ude?no uredili mejo, da bo Jan?a zapi?il SLO zastavo v Savudriji in od tam naredil povezavo do odprtega morja. In Hrvati se bodo seveda z vsem strinjali.

Ok to je bila pravljica, ker v realnosti bi v ponedeljek ob morebitnem padcu sporazuma JJ takoj "pozabil" na mejo in bi padec referenduma v trenutku vezal na zaupnico vladi in v svoji bolestni ?elji po oblasti zahteval pred?asne volitve. Njegove obljube o urejanju meje bodo pozabljene kot je pozabljen lanski sneg in takrat bo pri?el trenutek resnica in pravi pomen tega zakaj je opozicija proti - briga njih urejanje meje ampak le povratek na oblast.

?e pade referendum se spomnite teh besed, ?eprav mislim, da ne bo ;)

hehe, mene tut firbec ravno iz tega :)

ceprav pa mislim da bo padel :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

boss, na enem drugem forumu kjer je ena malha neumnih ljudi in hodim samo podjebavat in pogrevat politicne zupe nas je ene par poskusalo z argumenti in logiko prepricat ljudi zakaj AS dejansko je trenutno EDINA DOBRA in EDINA NASPLOH resitev za slovenijo...

meni je se bolje da je referendum, bodo slovenci sami pojedli svoj drek.

ni vazno, ce imas ti mocnejse argumente, vazno je da si izdajalec ker bos sel volit "ZA". tako nekako.

KER, (pazi zdaj to), HRVATI nam bodo mimo AS preko dvostranskega dogovarjanja RADE VOLJE odstopili tisto banano v odprto morje, da ne govorimo o cetrtinki piranskega zaliva... oni nam bodo to dali sami od sebe. mi pa imamo moc, ker smo super drzava.

sam to vam recem, ko bo EU ZELELA imeti hrvasko noter bomo takratko potegnili MI. isti trenutek bomo fasali vse evropske kurce direkt do debelega crevesja in piskali bomo kot dunajski decki.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?ist prav si povedal... Definitivno Primorci o tem najve? vedo od vseh Prekmurcev, ?tajrcev, Ljubljan?anov al pa ostalih. In ?e se oni strinjajo, k so med najbolj zavednimi Slovenci sploh potem res ne vidim razloga zakaj biti proti.

Kdor pa rad ?ivi oz. u?ivi v prerekanju in kreganju ter mu ustreza nere?eno stanje povrhu tega pa ?e nerealno gleda na stvar oz. se boji zvite vrvi bo pa bil proti.

Resno vpra?am a ste prepri?ani, da lahko izsilimo kaj ve? kot mejo, ki je bila dolo?ena v temeljni ustavni listini? A da bomo Hrvate blokirali pri vstopu v EU? To so pravljice in ko bo EU hotela bodo Hrvati notri pa ?e se mi na trepalnice postavimo. Nobenega vzvoda nimamo, da lahko kakorkoli pritiskamo na Hrva?ko in ?ist zastonj je, da smo mi ?lanica oni pa kandidatka. Ko bo Evropa hotela Hrva?ko not nas bo ?e "spametovala" in zdej je idealni trenutek, da izvle?emo najbolj ugodno pozicijo.

Pa ?e nekaj je treba pazit in sicer dlje ko nekdo zaseda dolo?eno obmo?je vse bolj si to ozemlje prisostvuje in ?e bomo predolgo odla?ali z re?itvijo se lahko zgodi, da nam ostane samo to kar imamo v tem trenutku in to je pol piranskega zaliva ter meja na Dragonji brez vseh teh zaselkov. Potem se bomo pa po glavi tolkli zakaj nismo re?evali takrat, ko se je re?iti ?e kaj dalo.

Boss za predsednika!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

jozagulikoza: to mas prav ja, sam mislim da je tle najvecji problem, kolikor sem pa bral sporazum se pa sploh ne spomnim da bi v njem pisalo karkoli od meji drugje kot na primorski

jansa je napisal da bi se v prekmurju mejo nevem kje potegnil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

tvoja kme?ka logika je vse kej drugega kot kme?ka...

najja?a je tak al tak tista ?tudentka v ?urnalu

proti sem, ker se mi zdi to bedasto, ?e bi bilo pametno bi se to ?e zdavnaj zgodilo

-Tina ?tern, 22, ?tudentka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.