prvak v metanju krogle re?e trenerju: "danes se moram izkazati. na tribuni sedi moja ta??a" trener pa mu odgovori: "ah ni ?ans, predale? je!"
to?ilec na sodi??u bere obto?nico: "... v no?i iz 15. na 16. je obto?eni storil kaznivo dejanje..." pa ga nenadoma prekine sodnik in re?e: "berite glasneje in razlo?neje. v no?i iz 15. na katerega?"
Wingman Formula Force je volan?ek od firme LOGITECH ki ima force feedback in seveda je kompatibilen le do Windows-ov 98SE zaradi COM priklju?ka. Malo sem brskal po internetu in odkril ni? kaj novega le da ljudje ?alujejo ko bodo mogli odli?ne FF vr?ti v ko? in jih posodobiti z novimi. Jaz pa imam mojega ?e vrsto let in sem rekel zakaj bi mi stal ?e mi lahko dela.. Nekje na internetu sem na?el nepreizku?en diagram kako se kabl?ki zve?ejo, nato sem pregledoval karakteristike USB-ja in COM-a in sem se odlo?il da izgubiti ve? tako ne morem.. Iz diagrama in pomo?i iz interneta o karakteristikah (predvsem barvah priklju?nih kablov na USB) sem sestavil svoj na?rtek kako in kam kaj priklopiti in ne boste vrjeli kako preprosto je... Potrebujemo navaden USB podalj?ek, spajkalnik, po?irko in 9pin COM priklju?ek (mo?kega) z ohi?jem.
POSTOPEK:
Sedaj pa vzamemo USB podalj?ek in odre?emo konec tam kjer je vhodni priklju?ek (tam ko se usb klju?ek vklopi) ker drugi pa more ostati da se priklju?i v ra?unalnik. Olupimo podalj?ek in pridemo do 4ih ?i?k. Le te so RDE?A (5V), ?RNA (ground), ZELENA (D+) in BELA (D-). Iz vsake olupimo dol pribli?no 1mm izolacije. Sedaj vzamemo na? 9pin COM priklju?ek in si ogledamo kje ima ozna?ene pine (od 1 do 9), ker bomo potrebovali le to za vnaprej. Ko smo si zadevo ogledali z spajkalnikom prispajkamo RDE? kabel na pin z ?tevilko 1, nato prispajkamo ?RN kabel na pin z ?tevilko 5, ZELEN kabel prispajkamo na pin z ?tevilko 8 in BEL kabel na pin z ?tevilko 9. Ko smo kon?ali je zadeva kon?ana, vendar se moramo prepri?ati da ni nibenega kratkega stika, kajti to lahko povzro?i po?kodbe na na?i mati?ni plo??i. Vse skupaj je najbolj?e ?e zalepimo z teko?o plastiko in zapremo v ohi?je. Na koncu s piska?om preverimo ?e so vse povezave pravilne in ?e so lahko zadevo priklopimo, volan pa se bo namestil sam podobno kot USB klju?ek. Sedaj pa veselo igranje v Windows XP!!!
Za kaker?no koli morebitno ?kodo NE ODGOVARJAM, zadeva je preizku?ena in lavfa na mojem ra?unalniku. Nastala ?koda bo posledica zgolj malomarnosti ali neupo?tevanja navodil.
Cigareta je zvitek tobaka, ki ima na eni strani ogenj na drugi bedaka.
Ob misli nate se mi trgajo gate,
zdaj ne morem ve? misliti nate,
ker imam le ?e ene gate!
Pred poroko:
On: »Yesss! To! Kon?no sem do?akal!«
Ona: »Ho?e?, da grem?«
On: »NE! Niti pomislil nisem na to!«
Ona: »Me ljubi??«
On: »Seveda!«
Ona: »Si me kdaj prevaral?«
On: »Ne! Zakaj sploh spra?uje??«
Ona: »Me ?eli? poljubiti?«
On: »Pa ?e kako!«
Ona: »Me ?eli? udariti?«
On: »Ni ?ans! Nisem jaz tak ?lovek!«
Ona: »Ti lahko verjamem?«
In zdaj, po poroki, preberi ta tekst od spodaj navzgor!
Najino prijateljstvo je veliko - ko ti jo?e? jaz jo?em. Ko se ti smeji? se jaz smejim. Ko ti sko?i? skozi okno jaz pogledam in se se naprej smejim!
Orgazem ima 6 stopenj: sistemati?no-ah ah, zemljepisno-tukaj tukaj, versko-o moj bog, glasbeno-to mi deli, samomorilsko-umiram, morilsko-?e neha? te ubijem.
?e pije? teran fuka? vsak dan, ?e pije? merlot fuka? povsod, ?e cvi?ek pije? ?ensko s kurcem ubije?, zato fantje pijte vince da boste mel trde klince.
Strani??e je sodi??e kjer si rit pravico i??e.
ko pogledam naravnost vidim te,
ko pogledam v stran vidim te,
ko pogledam v zrak vidim te,
ma pizda ti matrna umkn se !!!!
X3S W!73Z
to kodo lahko preberejo samo doktorji znanosti za vse nas ostale je la?je ?e obrnemo ra?unalnik!
Zobna proteza se mi je zlomila, ?elezni kavelj na roki mi rjavi, lesena noga mi trohni, lasje iz lasulje mi izpadajo...oh, kako sem popoln!
?E PREBERE? MOJ SMS MI DOLGUJE? objem
?E GA ZBRI?E? poljub
?E GA SHRANI? zmenek
?E NE ODGOVORI? sex
?E PA ODGOVORI? vse skupaj
KAJ BO? PA ZDAJ??????
I saw you walking down the street. Your eyes, lips, everything was perfect... I couldnt help myself and i started singing: who let the dogs out??
Hotela sem ti poslati nekaj norega, nekaj sme?nega, pa me je po?tar nagnal iz nabiralnika
resni?no, globokoin iskreno si ?elim, da bi bilz mano v sobi, vmoji postelji, brez lu?i in da skupaj zlezeva pod odejo, da ti dam... uro ki se sveti v temi
Ko ti tole pi?em, si z metlo solze bri?em, ker sem tako zaljubljena vate, kot babica v svoje copate.
danes mama klicala na AMZS in so ji rekli da vsak drug je mel narobe nalepljeno in da letos bodo gledali skozi prste ker ra?un imamo in kupili smo jo, naslednje leto pa pride vinjeta ki bo imela ve? dovoljenih mo?nosti nalepljenja ?e se ne motim 5
tole je pa jak komentar z strani 24.ur na temo vinjet
mudrija02.07.2008, 20:16
idite v pizdo mater z va?imi vinjetami.. ni? vam nebi dal..nobenih cestnin za tak?ne kur?eva ceste kot jih mamo.. ne zaslu?ite si niti pizde materne.. prokleti jeba?i sloven?evski jan?evci pa ?erjavovci.. to niso ceste.. to so kolesarske proge, kar mate sloven?ki za avtoceste... gnide posrane.. samo kazni bi pisal.. bi vam dal kazen, da bi vas vse po vrsti postrelo...pizde
V Parizu res parkirajo 20-30% vozil ve? na istem prostoru, kot pri nas.
Bil sem pri?a, drami po slovensko (pri nas bi zaradi takega postopka nastala vojna).
Mladi par pride iz enega lokala in se usede v avto, ki je po na?e totalno zaparkiran 10 cm spredaj in 10 cm zadaj. Bil sem prepri?an, da bo za njima prikorakala skupina, ki naj bi so?asno odpeljala tako na gosto parkirane avtomobila, vendar ne. Za?ela se je telovadba odrivanja, 4-5 avtomobilov naprej, 4-5 nazaj toliko ?asa dokler ni razrinil avtomobile za toliko, da je lahko odpeljal. ?eprav je Pariz Pariz, so novi avtomobili bolj redkost, kot pravilo in vsak drugi je obtol?en.
prav zarad tega je mojga strica strah tam furat z novo lexus rx400
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mene pa ferg zajebava... no?e bit na?telan pa aupsuh bom mogel do petka po?akat... weeee
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani