Skoči na vsebino
Pozdravljeni vsi norci
Napisano

Jest ga nisem prej, niti ga ne bom zdej pogre?al.

?alsotno edino, da je tok ?eljan pozornosti, da se je pripravljen "pogovarjati" tudi z "starimi dobrimi kolegi".

Ampak saj vemo, kako je s cucki, ki so skoz zaprti. Lajajo na vsakega, sam da majo deu in da jih nekdo porajta...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Nah, Sevillo je treba zmagat, bolj da reskira z drugo postavo na kaki manj pomebni tekmi.

Prednost pik bo treba dr?at kolikor se bo dalo dolgo. In da se raj spo?ije igralce in reskira tekme, ki bojo med ?etrt in polfinalom lige prvakov.

Ja za italjane gre pa fantasti?no. 2/3 ven, drugi teden upam na hat-trick. :D Nikol nisem maral italjanskih klubov... :ne vem:

Jah Barca ma kar velko igri??e in tudi fajn ga radi zalivajo, da je vse toliko hitrej?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?e bi, bi raj extra kilometre delal in ?el na Camp Nou :D

Morm posnetek te tekme dobit... zdej grem pa gledat mal za du?o ?e eno staro posilstvo Barce (Rala za 5 golov). Tak da se mal umirim po te?kem dnevu in bolj slabo prespani no?i :D.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zarad mene lohak tut ?elsi po?rebamo, sam Reala ne bi, ker bi to pomenilo, da z njimi igramo 4x v roku 2 tednov.

Kako vsi sam gledajo kok je bil ?esli o?kodovan. Noben se pa ne spomne, da bi na prvi tekmu tut moral bit penal, kar bi popolnoma spremenilo potek sre?anj, in rde? karton Abidalu, ki je stal 0.5m stran ko se je Anelka spotaknil sam vase in zasimuliral. In tist ?elsijevi pla?anci in bunker si itak takrat niso zaslu?l napredovanja :P.

Tist karton RvP-ju je bil mal hitr, sem bil kar presene?en, mislim da ga 98% sodnikov ne bi pokazalo. Ja pa OK, ker je dal sodnik ?e v ?tartu jasno vedeti, da ne bo prena?al zavla?evanj (karton Sagna-ju), kar se na takih tekmah hitro zgodi. Prvi pol?as Arsenal na tleh za 5 minut, potem ko jim je pa kuzla v rit skakala pa niti 5 sekund. Bi pa mogu tut oni poljak dobit rde?ega, pa mu je sodnik pogledal ?ez prste.

Kot sem reku, ustavljanje ure pa naj se potem valjajo po tleh kukr se ?ejo.

U glavnem z 0 streli na gol in tudi 0 mimo gola v celi tekmi, si niso zaslu?il napredovanja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kok je zdle Daskan ?iv?n?! :whatever:

Jest sm 3x izumru od ?iv?nosti. Bemte kva so ?li spet falit. Da bi jim Bentner potem stisnil onega, bi pa jokal....

Ampak dobr so igral. Arsenal 0 strelov na gol pa 1 gol.. to bo za v zgodovino... :D

Sm pa vedu, da bojo pri?li igrat bunker in so se s tem zajebali. ?e bi igrali napadalno, bi na?e nafilali ko paprike, ker so igrali brez obrambe. Zdaj pa da vidimo kaj fa?emo v ?rebu.

Ve? ?e kej pol.. zdej sm ?ist fertik.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V?eraj sem bil malo "?leht" in sem kolega, ki imata z ?eno danes rok za otroka, tkole malo pohecal na FB chatu:

Jaz: Oj ?iv, si kej ?i?vn

On:ah ne, kar mirno ?akava

On: sva v veselem pri?akovanju

Jaz: Ja, sej jest tut mislim, da bo Arsenal zgubu.... aja sva midva o ?em drugem govorila?

:blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Po en stran bi bil zadovoljen, ?e bojo igral bunker. Ker to pomeni, da ne napadajo.

Na?i bojo mogl bit pred golom neusmiljeni in da ne bojo testal 1000 podaj v kazenskem prostoru in ?li 5x okol gola driblat.

?e stisnemo v prvem pol?asu enega, misim, da bi morala tekma biti dobljena. Arsenal bo moral bolj tvegati in to bi moral izkoristit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sm se takoj na to spomnu, samo ?isto ne dr?i, Ronaldo ima na ra?unu 27 golov v prvenstvu, res da je od tega 6 ve? al manj ?enkanih penalov. In tisto v?eraj ni bil ravno nek nasprotnik. Da bi Real fasal tak bunker, kot ga je v soboto Barca, ne bi brali tega naslova ampak bi brali o pove?anju prednosti Barce.

Gledal sem prvih 20 minut in takrat so res igrali fantasti?no, ampak jim je izdatno pomagal Racingova obramba.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kaj so u?er od Zaragoze bunker igral... 5-4-1, ki je bil dejansko 9-1. Sem zadovoljen, da so na?i dal en gol in uspel spo?it kar nekaj igralcev za Arsenal (biskvit, iniesta, villa, abidal).

Zdej pa komaj ?akam na tork :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

iPhone ali SE Xperia X10
Napisano

Jest tut ?tudiram nabavt nov mobitel pa pojma nimam kva se spla?a..

Neki so me hecal na HTc-ja Desire in Samsungov galaxy... ampak pojma nimam kaj bi uzel.

Rabil bi pa nekaj u querty tipkovnico in nekaj takega da pre?ivi 100 padcev po tleh. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Heh, Pelegrini je pri?el nastavit ritko. Po?lje rezervno ekipo na teren, pa ?e te komaj dajo kaj od sebe.

Real rabi vso pomo? kot ka?e, pa magari tudi od biv?ih trenerjev... :D:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

:hohoho:

Mweh, pride Real vseno prezgodaj, da bi upal na kaj takega. Mogo?e pa... nikoli ne ve?... :D

Samo so ga biksal na?i u?er, sploh Messi in Pep s tisto njegovo ?udno postavo. Ampak ?aka nas peklenski mesec, tko da morjo vsi igralci ?pilat 100%.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Pep ?e ni zmagal pri Valenciji, tako da to dosti pove kako te?ka je ta tekma. Malo me skrbi na?a obramba brez Puyola, ampak smo dobil vsaj Xavija nazaj. Upam na zmago, samo bo na tesno, pri tej Valenciji nikoli ne ve?. Enkrat igrajo tako, da bi lahko premagal vsakega v finalu lige prvakov, drugi? pa da bi jih vsak 3-je liga? napral s kako petardo.

Nihanje v njihovi igri je ogromo, to jih tepe, da niso bolj konkuren?ni. Zanima pa me kak bo igral Villa.

Pa ?e Pepa nam je u kri?u zvil, tko da je verjetno, da ga ne bo.. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Verjetno bojo tudi brez RvP-ja, ki se je po?kodoval, ne vem pa ali bosta nazaj za zdaj ?e po?kodovana Cesc in Wallcot.

In sevede upam, da njihova obramba u?pila kako za?etni?ko proti Barci, kot so to nardili v pokalu. Golman pa branilc sta izpadla k dva loleka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Po pravici sem presene?an nad tem kar se je zgodilo. Bal sem se da se bo prednost Barce zmanj?ala, se je pa pove?ala. Na?i brez Xavija, Puyola in Alvesa suvereno do zmage.

Real pa brez sre?e tam kjer pa? je. Najbolj me je pa nare?al Mourinho z jokajo?o izjavo, da so igrali proti ekipi, ki se je branila z vsemi 11-timi. Matr ma ta dec selektiven spomin. Kar je on z Interjem naredu, je Everest proti temu, kaj so igrali v?eraj pri Deporju. In Barca se mora s temi bunkerji sre?evat skoraj vsako tekmo.

Zdaj pa v sredo ena te?ka proti Valenciji in ?e Zaragoza doma, potem pa ?e Arsenal in tudi po Arsenalu, bo cela jeba v prvenstvu, tako da je teh 7 pik prednosti prav dobrodo?lih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Madrid Lyon 1:1. Po pravici sem presene?en, sem pri?akoval gladko zmago Reala. Vsaj 2:0. Sploh pa sem pa bil presene?en nad njihovo igro. Razen onih prvih 10 minut drugega pol?asa, so bili ve? ali manj nenevarni. Benzemaju se je gol dost posral, ampak tut to je del fuzbala, Lloris je ustal, glih tko kot da bi hotu ?ogo not spustit. :)

Presene?an pa nad gladko zmago Chelsea, mislil sem da bo 0:0, ker danci se znajo dobro brant.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

knjige,..
Napisano

Capt.. khm daSKAns log: :D

Frankie Boyle ~ My shit life so far (avtobiografija enega ?kotskega stand-up komika), lu?tno ?tivo za na pla?o.

Kvarkadabra gre v kino ~ Tako lahko prebavljiva znanost povezana s takimi ali onakimi filmi. Zanimivo in v?e?no.

30-second Theories: The 50 Most Thought-provoking Theories in Science

Nalsov pove vse, na eni strani na hitro razlo?ene teorije. Lahko bi ji rekel movie trailer v znanost. Da te na hitro "zrajca" s kako temo, zraven ima tudi info, kaj si lahko prebere?, ?e ho?e? bolj podrobno pre?tudirati zadeve. Superca zadeva. Trenutno ?akam da mi naro?ijo njeno sestrsko knjigo o filozofiji.

John Lloyd, John Mitchinson ~ QI: The Second Book of General Ignorance

Tudi zelo lu?tna knjiga. ?e kdo pozna in gleda oddajo, ki jo vodi Stephen Fry imenovano QI (oddaja je super, u bistvu gre za komi?no izobra?evalno oddajo, kjer se Stephenu in Alenu pridru?ijo ?e 3-je znani komiki). Gre za zbirko podatkov oz. razlag, ki so tako ali druga?e narobe zastopljene v ?ir?i javnosti. ?eprav za nekatere trditve sem bil skepti?en da dr?ijo. In sem ?el preverjat, to pri meni veliko pomeni, da te knjiga spodbudi, da gre? brskat naprej. (PS: QI: The First Book of General Ignorance pa je ravnio pri?la in me ?aka, grem jutri iskat).

Aldous Huxley ~ The Perennial Philosophy

Tole mi je tudi uspelo prebrat, ni glih branje za na dopust. Sem kar nekaj cajta porabil da sem pre?ve?il.

Zdej gre h koncu:

Simon Singh ~ Fermat's Last Theorem (Simon Singh itak ne zna fou? knjige spisat in tudi ta je super)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.