če je tatarsko pa kečap našpricu gor na seznam.... 🤣
dej si drugič na telefonu piš seznam, boš vsaj pobrisu lahk 😂
Ja... Še dobro da mi ni rekla, naj dodam kakšno seme (za rože) gor. Pomojem bi mel mal čudno gledali v trgovini ko bi z listkom hodil okoli :"ammm... Policija? ... Nekega deviantneza imamo tu... Hoče kupiti sadje, ampak... No... Pridite... Cinhitreje..."
Dokler je nekak kontakt z asfaltom (brozga) se da tud z letnimi dokaj normalno. Če pa bo sneg pol pa se vidi razlika.
Mi je pa najbolj smešno to, da celo zimo sem se po kopnem vozil in ne vem, če sem 30 minut imel vseskup vožnje v snegu. Zdaj pa k bi rabu mam pa letne gor - nice
Jaz sem tudi samo kakšnih 10km naredil letos v snegu. Ampak nikoli ne veš kje te v ovinku čaka kakšna zaplata snega. Zato so pri meni zimske pozimi nekje do konca aprila in potem letne.
Jaz pa ponavadi kot @Deeyan, potem pa nadaljujem v Četaro saj že veste na kaj.... 🍕🍺 Nato pa 50km do doma pičim, sama ravnina.
Jaz se bolj slabo spomnim tega vzpona. Če se ne motim je bolj strmo iz smeri Šmartnega? Vem da sem šel takrat iz Kamnika na Podbolovljek, v dom v Logarski dolini po stkp žig , Šmartno od Dreti, Lipa, Vransko, Izlake, Moravče, Kamnik. Mogoče se mi je zato zdelo strmo 😂😂
Odlična trasa od Sevnice naprej. Jaz grem od nas čez Planino pri Sevnici v Sevnivo in naprej do Mokronoga in proti Krškrm in na Kozje pa čez Prevorje domov. Trasa za cel dan po malem cc150 km.
To je fajn trasa, ja. Lani sem šel fajn krog Iz Brežic na Pečice, pa potem preko Podsrede na Bohor ter do kozjanske domačije pa potem preko Planine pri Sevnici do Brežic. Itak je povsod nešteto kombinacij.
pred 8 urami je Damijani napisal:
Rad imam našo davčno, sva v dobrih odnosih! Vrnila mi je 11,55€. Ravno za pico. Z veseljem si pa še doplačam za sok! 👍
Vau, kakšen dan... Sprejel povabilo prijateljice in se ob 7h zjutraj vsedel v avto, se ves zaspan (z izrazom na obrazu "kaj mi je tega treba") zapeljal do Domžal... Kava, nek plastičen sendvič in z bajkom na meni enega najbolj monotonih klancev ; Trojane.
Do Celja pihalo v ksiht, v Laškem kava.. Potem spet malo vetra do Sevnice (vmes videl 3lepe 6ke pred Sevnico - baje so to domači konci sofuromasa), vmes 2čik pavzi (not me), luštna cesta preko Mokronoga do Trebnjega. Skok na Bogensperk, Trebeljevo, Podgrad in cilj v Domžalah.
Vmes smeh, zajebancija, šinfanje ljudi ki nama gredo na živce..
Čeprav daleč najraje vozim sam in čeprav imam raje bolj razgibane trase, je bil tole čisti užitek.
Jaz oz. mi smo vedno tja prišli z LJ strani. IZ dolenjske ali pa iz Litije nikoli. Ker iz naše strani je skoraj ves čas po gozdu do Obolnega.
Tole je iz smeri Leskovca (makadamska povezava med malim vrhom in Stično) nad krajem "Gozd-reka". Tu grem dostikrat z mtb. Na desni je potem domačija.
Ko prideš do Obolnega greš lahko levo v dolino in prideš na glavno cesto, ki povezuje Šmartno in trebeljevo tik pred začetkom vzpona na slednjega. Potem pa imaš še možnosti iti po (novem) asfaltu preko Volčje jame v Stangarske Poljane ali pa desno proti Stični ali pa naravnost čez Javorje do Bogensperka.
Poznam te klance zelo dobro.. Pance, javor, Janče, vnajnarje, Zasavska Sveta gora... Moje domače igrišče za užitek na bajku.
Službeno sem ogromno v stiku z različnimi ljudmi, pa tudi hodim v tuja stanovanja, hiše,... In tudi rizične osebe imam doma.
Vprašanje, kako se cepivo (npr.AstraZ.) obnaša na te nove seve? Da ni vse skupaj brezveze?!
Jaz osebno (in to je zgolj moje osebno mnenje) še zmeraj bolj zaupam maskam, higieni kašlja, prezračevanju, izogibanje nepotrebnim stikom. Cepivo dojemam kot neko piko na i.
Jaz bi se cepil na tvojem mestu (in sem tudi se). Novih sevov je kar nekaj in tudi čedalje pogostejši so, je pa še zmeraj v večini prisoten prvoten sev.
Mi v službi smo na listi za se cepit (kritična infrastruktura).
Zdej, kaj narediti? It al še počakat....?....
Ne vem?!
To pa noben ne ve. Naredi po občutku. Odvisno koliko si v stiku z veliko različnimi ljudmi in koliko si star, ali imaš stike z rizičnimi skupinami... Jaz sem cepljen in mi ni žal, da sem se. Lahko malo bolj mirno delam.
dne 1. 4. 2021 ob 10:20 je Boss napisal:
Sej se lohk vsakmu zgodi... so pač mal zajebal in cepivo nalili v plastenke od šampona Head&Shoulders, šampon pa v viale za cepivo. 😉
Strokovnjaki EMA razlagajo, da je vse OK in je cepivo varno, mirijo pa uporabnike Head&Shoulders, da kljub temu, da po umivanju ne zaznavajo vonj in okus šampona H&S, da po vsej verjetnosti niso zboleli za Covid 19, čeprav testiranje v takih primerih ne bi škodilo in ga celo priporočajo. Medtem, ko tiste, ki so bili cepljeni s šamponom, obveščajo, da ni težav saj je efekt enak s to prednostjo, da imajo zdaj umito kri in čisto nič notranjega prhljaja pri tem pa vseeno opozarjajo, da naj si ljudje ne puščajo kri namenoma, kljub temu, da omamno diši in da naj za prijeten vonj v prostoru vseeno uporabljajo klasične osvežilce zraka.
Se mi zdi da prdci določenih osebkov res dišijo zadnje čase. A to pomeni, da imajo hemoroide Al kako je to zdaj?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja... Še dobro da mi ni rekla, naj dodam kakšno seme (za rože) gor. Pomojem bi mel mal čudno gledali v trgovini ko bi z listkom hodil okoli :"ammm... Policija? ... Nekega deviantneza imamo tu... Hoče kupiti sadje, ampak... No... Pridite... Cinhitreje..."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani