Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Res je. Ne znamo privo??iti so?loveku.

Poznam ne?teto ljudi, ki me spra?ujejo, kaj imam js od tega, ko navijam za recimo Tino Maze... Stari, vesel sem kot radio, ko rojakinja na tak na?in predstavlja Slovenijo.

Ravno tako stiskam pesti za ekipne ?porte, v dobrem in v slabem.

Pa da ne omenjam samo ?porta. Vsakemu ?loveku privo??im veliko denarja, ?e je do njega pri?el na po?ten na?in. Po drugi strani se mi pa gabijo ljudje, ki si bogastvo nakradejo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Verjetno zarad tega, ker ?tevca nisem takoj resetiral takoj. ;) Prvi dan sem avto zgonu do fula po AC, kjer je bla poraba dost ve?ja. ?ele potem sem resetiral. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

V?asih je potrebno bit oster, da si ?lovek ustvari avtoriteto, kar pa je pri dana?nji mladini dost te?k dose?t... In sem tudi tak ?lovek, ki se ne misli it kregat v ?olo z u?iteljem, ker je otrok naredil nekaj narobe, kot to delajo dana?nji star?i. U?itelj ima vedno prav in otrok se mora tega zavedat (seveda prihaja tudi do krivic, ampak vse to so ?ivljenjske izku?nje, ki bodo otroku v ?ivljenju prav pri?le). Amen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes mi je zagorela lu?ka za gorivo (prvi? v novem avtu) pri 990 km, s tem, da ra?unalnik pravi, da imam ?e 110 km rezerve. :D Poraba niha med 4,5 in 4,6, odvisno kako ga pritiskam. I love this car!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Zadnje cajte se res tako dela, da se kar iz YT zdownloada pesem in je. Je pa res, da ni kul, ?e je gre za kak raz?irjen videospot, kjer ?e kej govorijo vmes.. zna bit mote?e pri poslu?anju potem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kar se mene ti?e, sem se odlo?il, da ko dobim otroka, v pri?o njega ne bom preklinjal in to dr?i ?e danes, ko je h?era stara ?e 7 let. Ko grem na fuzbal oz. sem s kolegi, pa nimam tega filtra...

No, poleti na morju, mi tamala uleti z to p.m. kletvico, ki sem jo naprej ignoriral, ampak se je zadeva ponavljala tu in tam. Na koncu me je tok pogrelo, da sem jo vpra?al, kje je to sli?ala in mi je odgovorila, da to od njenega o?ima foter tako govori (?ivimo lo?eno, op. a.). Tako sem prvim putom poklical njeno mamo in ji pa? povedal, kaj se dogaja, da se naj doma pogovorijo, da se kletvice v pri?o otrok ne bodo govorile, ker ?e ne, se bom osebno pogovoril s to osebo in pa tamali sem zagrozil, da ?e ?e samo enkrat to sli?im, si bo ?la jezik z milom umit.

Od takrat naprej ni bilo ve? kletvic...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Peljal ?ez pol de?ele tamalo v ?olo zjutraj in se spra?ujem, ali je zdej kak?na polna luna al neki, ker folk je res blentav na cesti. Samo danes sem mel skor dve prometni nesre?i zarad kretenov na cesti, zraven pa videl ene 100 m spredaj nekoga, ki je prehiteval tovornjaka tik pred ovinkom v ?karje z drugim te?kim tovornjakom... Prav preventivno sem za?el brzat takoj, ko se je spustu v prehitevanje.

A folku res tok pomeni pol minute prej na cilju, da se spla?a tvegat??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj sem prvi? tankal svojo mazdurino (naredu hkrati tudi reset potovalnega ra?unalnika na nulo) in sem naredil nekaj ve? od 200 km do prejle, ko sem jo dal po?ivat do jutri. Kaj naj re?em, vo?nja po omejitvah in 4,5 litre povpre?ne porabe na 100 km na zaslonu. :)

Oh, I love this car a lot! <3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tak daljinc ima vsaka serijsko prilo?enega (so celo jezikovno prilagojeni) sam so jih babe poskrile, da ne pridejo decom v roke.

Js pa samo mislim, da ne znano brat navodil, kot pri vsaki drugi re?i... ;)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kolk enih ?ivcev gre za urejanje zadev za kredit, zavarovanje le-tega, zavarovanje avta, itd itd... sploh, ker se mi mudi, ura pa te?e, grrr.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Huh, dobrim novicam ni videt konca... Danes so mi odobrili kredit, v soboto bo zgleda Mazdica moja. :)

Can't wait!

Sent from my D5803 using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pred za?etkom so ble 3 pike pri?akovane, itak. Ampak po razpletu, je tale pika dost velika in lahko, da bo na koncu odlo?ilna. ;)

Je pa Katanec lepo povedal po tekmi in ga podpiram. Vsak je lahko pameten, sploh po tekmi. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.