Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Sam bi se pa dobro sli?alo ime firme nekaj v stilu tiste humoristi?ne serije iz devedesetih.

More Power d.o.o.

Tuning bele tehnike in ostalih hi?nih aparatov

Vam zmanjkuje ?asa, pralni stroj ne opravi dela dovolj hitro, su?ilec slabo su?i, mikrovalovka ne greje dovolj, krompir v pe?ici rabi celo stoletje, da se spe?e. Dovolj! potrebujete le klic na 555 MorePower in va?ih te?av bo v trenutku konec. ?e pokli?ete v naslednje pol ure vam stunamo ?e vibrator (za ve?je in dalj?e orgazme) in tehtnico

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri dohtarju je tudi danes vse rutina....virozica...ni va?no kaj je v resnici

Zato, ker ne nosijo nobene odgovornosti - na konc lahko le ostane pri zdravni?ki napaki in nikomu ni?ta.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kampiranje
Napisano

velik dobre volje pa de?nik in kak?no zlo?ljivo lopatko, da si bo? lahko obrambne jarke skopal... ho?em re?t jark za odvodnjavanje. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Evo, sem zrihtal pralni stroj... kontrolno plato sem zamenjal in ker sem bil glih pri volji sem ga ?e mal natunal :hudicek:

Tako namesto deklariranih 1200 obratov centrifuga jih zdaj rukne od 1400-1500 (sicer tega ne rabim ampak vseeno) :jupiii: So pa humoristi tile pri Gorenju, kjer prakti?no prodajajo isti pralni stroj in ga pri slab?ih modelih samo malo "pohabijo" in je zato cenej?i notri so pa prakti?no isti elementi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sem bil pri Gorenju... kontrolno plo??o dobim jutri... cena sprejemljivih 59?. Pol pa da vidim a je ?e kej ?lo sam po moje, da ni, ker polprevodni?ki elementi najprej izdihnejo pol pa ?ele kake druge zadeve.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Strela mi je skurila pralni stroj. Odprloje ?ip, kondenzator je napihnjen, pa en tranzistor mi tud zgleda za?melcan.

Nimam kej, celo kontrolno plo??o moram menjat pa upam, da je to vse, da ni ?e kej druzga po?latalo. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A je kdo ?e zasledil reklamo, kjer ogla?ujejo telefon 041303050 na katerem ti baje zrihtajo od?kodnino, ?e si v zadnjih ?tirih letih kupil avto pa si bil nateg... zaveden :blush: pri ?tevilu km na ?tevcu ali pri drugih napakah.

Ker ogla?ujejo samo ?tevilko sem na?el edino Rogan d.o.o., kar pa mi ne pove dosti. Sicer ne da bi jih rabil ampak me pa firbec matra kako so si to zadevo zamislili in kako doka?ejo, da nekaj ni bilo OK pa da lahko nategnjenec dobi od 2.000-10.000? od?kodnine ?zmeden?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nabavu in stestiral prvi USB 3.0 zunanji disk, zadeva trga gate, hitrosti take da dol pade?, prej 4 minute sedaj 30-40 sekund. :danzoman:

Hehe, jaz ga imam ?e pol leta (WD passport) in USB 3.0 PCI kartico pa je to res avion proti USB 2.0. Sploh k je treba gigabajte filmov na disk spravt. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Oooo fak, tale prvi dan po 14 dneh je najhuj?i....?e 1,30h sam berem maile-slu?bene......cca 120 mailov v 14dneh. :whatever:

Ah to ni ni?... jaz sem jih v 14 dneh "pridelal" skoraj 700. Od tega jih je bilo vsaj 150 takih, kjer se je blo treba poglobit pa ?e kaj odpisat. ?zmeden?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.