Sam bi se pa dobro sli?alo ime firme nekaj v stilu tiste humoristi?ne serije iz devedesetih.
More Power d.o.o.
Tuning bele tehnike in ostalih hi?nih aparatov
Vam zmanjkuje ?asa, pralni stroj ne opravi dela dovolj hitro, su?ilec slabo su?i, mikrovalovka ne greje dovolj, krompir v pe?ici rabi celo stoletje, da se spe?e. Dovolj! potrebujete le klic na 555 MorePower in va?ih te?av bo v trenutku konec. ?e pokli?ete v naslednje pol ure vam stunamo ?e vibrator (za ve?je in dalj?e orgazme) in tehtnico
Evo, sem zrihtal pralni stroj... kontrolno plato sem zamenjal in ker sem bil glih pri volji sem ga ?e mal natunal
Tako namesto deklariranih 1200 obratov centrifuga jih zdaj rukne od 1400-1500 (sicer tega ne rabim ampak vseeno) So pa humoristi tile pri Gorenju, kjer prakti?no prodajajo isti pralni stroj in ga pri slab?ih modelih samo malo "pohabijo" in je zato cenej?i notri so pa prakti?no isti elementi.
Sem bil pri Gorenju... kontrolno plo??o dobim jutri... cena sprejemljivih 59?. Pol pa da vidim a je ?e kej ?lo sam po moje, da ni, ker polprevodni?ki elementi najprej izdihnejo pol pa ?ele kake druge zadeve.
A je kdo ?e zasledil reklamo, kjer ogla?ujejo telefon 041303050 na katerem ti baje zrihtajo od?kodnino, ?e si v zadnjih ?tirih letih kupil avto pa si bil nateg... zaveden pri ?tevilu km na ?tevcu ali pri drugih napakah.
Ker ogla?ujejo samo ?tevilko sem na?el edino Rogan d.o.o., kar pa mi ne pove dosti. Sicer ne da bi jih rabil ampak me pa firbec matra kako so si to zadevo zamislili in kako doka?ejo, da nekaj ni bilo OK pa da lahko nategnjenec dobi od 2.000-10.000? od?kodnine
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kdor je ja?i ta bolj tla?i d.o.o.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani