Skoči na vsebino
Nakup avta
Napisano

Matr komplicira?, pri takem budgetu je vsak 5x starej?i japonc bolj?i od 'lepega' evropejca, ki krvavi od znotraj

Se strinjam, zlasti bi tle izpostavu kake Francozarje! :harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

Labi - taxi se matemati?no ra?unica garant mu ne izide (10 EUR danes, 10 jutri) pa bo hitro na ve? tiso? ? v enem letu! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

Za 1. voz naj ze bi tok kompliciru okol pleha, pa? va?no da ti slu?i - svojemu osnovnemu namenu, ne pa ?minka! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz ju3 neke dirka?ke evente z veselom presko?im - avto ?ele spoznavam, lohk da je tud kak del ?e pr konc ?ivlenske dobe, itd. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mam sklopko ?e mi?ken na?eto, neb je ?elu frderbat - drag race se garant ne grem, pa ?e naj se mi stroj prvo mal ulaufa! :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?im sem odpru havbo 6-ke in prvi dotik moje ?ude?ne (motori?ne) roke; odprem pokrov?ek ekspanzijske ob hladilniku in mi (ne vem kako) pokrov?ek pade iz roke in navzdol v motorni prostor. No nisem ga ve? na?el, zdej je nek x pokrov?ek gor, lih tok da je! :hudicek::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.