Tri prijateljice: London?anka, Pari?anka in Fata - sedijo pri kavici.
Pogovarjajo se o mo?eh, kako so leni in doma ni? ne pomagajo. Sklenejo, da jih bodo nau?ile kozjih molitvic in se zmenijo, da se ?ez dva tedna spet dobijo in poro?ajo o uspehih.
London?anka - prvi dan nisem videla ?e ni?, drugi dan tudi ne, tretji dan sem pa ?e videla, kako obe?a ?tumfe, ki jih je sam opral." Pari?anka - "Pri meni je bilo podobno. Pierru sem povedala, da ne bom ve? kuhala in pomivala posode. Prvi dan nisem videla ?e ni?, drugi dan tudi ne, tretji dan pa sem videla, kako si pe?e jaj?ka na oko."
Fata - "Tudi jaz sem Mujotu rekla, ne perem, ne pospravljam in ne kuham ve?. Prvi dan nisem ?e ni? videla, drugi dan tudi ne, tretji dan pa sem ?e lahko odprla eno oko"
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ostane med nama
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Povezava za deljenje
Deli na druge strani