Skoči na vsebino
Kateri mejni prehod za na Hrva?ko
Napisano

Pozor Jelovice ima odcep za Rijeko.... je sicer ene 15min ve? ampak pade? na Re?ko avtocesto preko ribov na severno stran u?ke, bom pripopal, ?e gre? gremo lahko skupaj do odcepa. Sem ?el z motorjem tam prvi? v ?ivljenju, ker je tabla za avtocesto Rijeka, sem zavil in pri?el na avtocesto za Rijeko...pol pa ?ez U?ko nazaj v Istro.. :D:D

To gre? po predoru kastelec dol z AC al kako? Pol pa samo naravnost pa ni? zavijat sam direkt do Rijeke... a sem prav razumel? Pa tam ziher ni Italijanov?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Js bi na tvojem mestu ?tartal od doma okol cca 4h zjutraj, bo ziher ?e ql.

Komediant :bravo: V slu?bi mi pa knji?co dajo... ne gre druga? ?el e tm nekj petihh, ?estih popoldne bom lahko ?tartal iz Logatca v najve?ji gu?vi :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V petek popoldne grem na Hrva?ko preko Rijeke v Novi Vinodolski me pa zanima ker se za?nja v Italiji ferragosto bodo vsi mo?ni Italijani pritisnili na mejni prehod Starod pa Jel?ane ipd. Po mojem bo gu?va za popizdit tako me zanima, kak?ni so kej predlogi, kje naj grem ?ez, da ne bom korenine pognal?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vele omenjeni rondo Medvode vsaj 10.000 ojro dnevno

Iz obvoznice proti BTC-ju preko semaforjev s ?martinko pa vsaj 4x toliko samo pri prevo?enih rde?ih lu?i. :angry2:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Gume na mazdi so bile totalno v pi*** 2 prvi goodyear Ultragrip, ena poflikana, zadaj Nokina WRG2 od tega 2 levi.... :whatever: tako da je desna vrtela kontra..

Gume so nove + optika

?e eno jamranje - gume so se podra?ile v 300 kosmatih....205/55/16 si dobil za 60? - pametno gumo, danes so federalke od 65? glavni proizvajalci pa od 80? - 130? :ne vem:

Vsi so mi tudi dejali da bodo zimske gume te dimenzije 2011 od 100? naprej, sava okoli 90...pi*** kam gre ta svet.

Federalke 225/40 18 sem za?etk leta kupil po 65?

Men se ne zdi tolk hudo saj ?e vedno dobi? Dunlop sport maxx za 70? pa potenzo re 050 tud za tolk denarja. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mi je v?eraj v enem dnevu ratalo kompletno vse pohi?tvo v otro?ki sobi razstavt odnest ven in v enem dnevu 3x prebelt (vmes je razvla?ilc pel na polno), sanirat plesen, odstrant tapison, na novo vse okrasne letve namontirat ter s?istit in ponovno pohi?tvo nazaj zmontirat - vse skup 10 ur dela pa sam sem delu le moja je mal pohi?tvo spucala.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne more bit Lojzeva... tole so bli sami Gorenjci z izjemo tiste z Bovca.

Lojz bi itak reku, da ?e pije? cvi?ek se ti to ne more zgoditi in da so bli vsi teli ziher neprilagojeni cestni divjaki vklju?no z unim, k se je z bicikla zvrnu. :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Drugi del dopusta v termah ?ate?, ?e dober da nimajo sam zunanjih bazenov, za zjokat. Ko zdele pomislm na Lu?k :vskalo: o Kajfe? in na planet ko se pregrva :vskalo::vskalo: .Prav ?tudiram ?e ne bi v brunarci termoakumulacijsko v?gal

Jo bo treba poklicat na biotehni?no fakulteto, kjer razlaga svoje globalno segrevalne naciekolo?ke mantre zarad katerih vsi pla?ujemo neke CO2 dajatve pa do dandanes ?e nih?e ni dokazal da je CO2 vzrok za segrevanje in ne le posledica. :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

...in podoba v tem ogledalu je zaskrbljujo?a. V biv?i Jugi smo imeli 133. ?len kazenskega zakonika o verbalnem deliktu ki je prepre?eval zapisat resnico, ki ni bila po volji vladujo?ih. Sedaj nikjer nobenega zakona ki bi omejeval svobodo govora, pa si vseeno nih?e ne upa zapisat, da gre za kr??anskega terorista.

Totalitarizem dose?e svoj vrhunec, ko cenzorji izgubijo delo zaradi avtocenzure.

A ve?, da se ?ist strinjam... tole je xenofobni kr??anski fundamentalist. Ja pa isto tako v islamskem svetu, k nikoli ne pi?ejo o lastnih skrajne?ih je tukaj zgodba enaka.

Je pa zanimiva izjava Plemenitega Zmageca, ki se zdaj dela nevednega in da to ni njegova stvar, ko so objavili manifest morilca v katerem je njegova SNS zelo eksplicitno omenjena.

No kje ma? zdej jajca s katerimi se tako hvali? Zmago ... je fino nacionalizem zganjat dokler se enmu ne odpele ?ist pol pa ni nih?e ni? kriv samo storilec je mentalni bolnik.... a res? :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Ampak se vedno to ne opravicuje dejstva, da Android OS ne podpira uporabo digitialnih certifikatov ze v samem OSu ... In celo verzija 3.x (HoneyComb) tega kolikor vem, ne omogoca ...

To?no to... to je velik minus za android, ki ?e v osnovi tega na omogo?a. Je pa to rak rana googla, ki kar precej ?asa tudi v chromu ni dovoljeval uporabe certifikatov.

Druga?e se pa da pomagat z brskalnikom SandroB ali pa tudi s Firefoxom sam tam je kar precej telovadbe in skoraj "hekanj", da pravilno namesti? cert.

Aja pa ?e to v tablicah, ki imajo android 3.0 si?al tudi s SandroB-jem ne more? pomagat kot tudine s Firefoxom - no vsaj meni ?e ni uspelo. :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Stroker :bravo:

Je pa res, da pa? resnica boli in se marsikdo te?ko sprijazne s tem, da pa? ni perfekten voznik - tudi jaz nisem tako, da ne bo dileme. :blush:

Sem pa dnevo slu?beno kar precej po Lj in se res ne spomnim kdaj bi mi kdo trobil. ?e bi mi pa skozi nekdo trobil bi se pa le vpra?al kaj po?nem narobe :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

jaooo :D

ok sam razlika je, da je to tvoje mnenje in jaz ga nocem spremenit ampak ga sprejmem...ti pa noces sprejet mojega mnenja, da so slo in at vozniki najslabsi...

pa ne vem zakaj me dajes v kos z enimi etnofobi (to je tist ki ima fobijo pred lasten narod), ko mene motijo sam nesposobni vozniki,..in to ne po celi sloveniji ampak vecinoma v LJ....recimo primorci so za moje pojme druga kategorija, bolj spretni in manj sebicni...

drugo nisem omenjal...

ok zdaj sem koncal :)

Vem Labi da ima vsak svoj prav samo s fobijami si ti za?el pa ?eprav sem tudi jaz samo govoril o telebanih na cesti in glede na to, da sem zdaj ?e dve leti vsak dan 2x na primorski AC lahko tudi sam izrazim neko mnenje. In zame so dale? najslab?i Italijani (kaj delajo na cesti Kozina-Starod je pa za knjigo o idiotih za napisat) in Avstrijci ?e celo ?ez Romune nimam kej dosti za povedat, ker v strahu, da jih ne bi policija pre?ekirala verjetno ?e dodatno bolj previdno vozijo.

Govorim za osebni promet in kombije o kamionarjih pa raje ne bi, ker je to zgodba brez konca.

Vedno pravim med vsakimi je dolo?en procent takih, ki bi takoj rabili ?e enkrat nazaj v A? sam ?e te pa vsaki? rahlo stisne v grlu, ko zagleda? nekoga z I ali pa A tablico pa niso ve? samo stereotipi ali pa urbane legende.

Recimo citat z drugega foruma, da se vidi, da se tudi drugim dogaja sva?ta

Pozdravljeni,

mene pa zanima kam poklicati v primeru da vidi? na avtocesti enega podivjanega avstrijca z novim bmw 5, ko dejansko dela zmedo pa ?iv?en narod. Prehiteva med tovornjaki, po odstavnem pasu, po desni strani, dejansko se ti zalepi za rit, ka te nea dol z ceste porine. Naj ?e ma dr?ava kaj od takih bedakov. Me prav zanima, ?e bi si gor po Avstriji upal kaj takega. Ziher se mu je na morje mudilo (Hrva?ko). To pa je blo na avtocesti mal naprej od MB - Slivnica v smeri Tepanja.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.