Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Prevajanje iz jezika »alban??ina« v jezik »sloven??ina«

FLM.

bjijta na ci sem ti rekel prej, ko lahko da trnka shohish shihena o tem, kako je. ?e vam malo po?akati. In potem porosot. Ta. Niher videli, kako je dvd

:party0035:

Nisem uspel ni? kej bolj zastopit kokr prej! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja biv?a
Napisano

<_< ce dam jaz slike moje bivse in sedaj danasjne po stirih letih vas bo kap :angry::angry::angry::angry:

Bobi, ?koda da nisi ?e kak mesec po?akal pa bi vzel Tabelo od moje biv?e ?enske - avto je u dobrem stanju in lep za popizdit, pa ?e zelena ni! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

Ja najprej povej kater je znesek, do katerega se lahko max. stegne?, da vidmo kok je ?e razpona v ?! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

Na tvojem mestu, se kot prvo, pri nakupu nebi prevec omejeval na regijo. Jaz ?e bi npr., presodil, d je u Piranu tako vozilo kot ga i??em, bi takoj ?tartal na ogled, ne pa ?akal, da mi ga u Cele dostavjo. Tak?no je moje mnenje, ampak vrjetn sm mal posebne?a ali pa tudi ne! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

JozaGulikoza @ 3 May 2011, 12:11)

Danes bom vlo?il ugovor zoper odmero dohodnine!

To sem tudi naredu, zdej pa da vidmo kok so Dacarji glavce!

...zakaj sam seb odgovoraja??? :) ...aja a drga? so kej narobe izra?unal al za foro?

@Grega, niso mi upo?teval da pla?ujem pre?ivnino za otro?i?a, to pa nanese (uradnih) 1500 ? na leto. U resnici dam ?e kar nekaj ve?, tako da naj se kar malo popravi njihova ra?unica! :hudicek::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zmagal je bolj?i (skupno gledano)! :danzoman:

Adebajor je pa totaln bebo, naj gre v ring ?e ima tovrstne ambicije, tam bo hitro na?el sebi enakega in bule fasal! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Uf, tam gor pa je blo kaj popravlat, k je blo strasno razdejanje. Eto moj biv?i reno ?e novga lastnika ?ivcira - pa to je groza totalna! :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Joza, ne mors bit tok flegma!!! To je tekma vseh tekem!!! :D Mene ?e trga podolgem in po?ez!!

Hehe, tisi pravi fuzbal fan, jz pa prilo?nostni (ob pivu), sem pa bil tak?en fanatik kot ti, ko je ?e Senna dirkal, takrat se mi je me?al zaradi F1, ?e par dni pred dirko nisem dobro spal itd. (tako da te zelo dobr zastopm)! :danzoman::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V trenutku iz zahoda (Gorenjske) veter da sem stole lovil in naliv :angry2:

gre proti LJ....

U Kamniku je isto grozno izgledal, sm se bav da se ponavlja 13.7.2008 ko so (dobesedno) drevesa s koreninam vred fr?ala po luftu! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ja ?e gostje zadenejo prvi, pol je vse mo?no (tudi podalj?ki ali enajstmetrovke niso izklju?ene), ?e ga pa zakasirajo, so zape?ateni, to garant! :blush:

Ampak nima veze, ?ivljenje bo ?lo dalje, ve? sre?e prihodnji?! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.