Prevajanje iz jezika »alban??ina« v jezik »sloven??ina«
FLM.
bjijta na ci sem ti rekel prej, ko lahko da trnka shohish shihena o tem, kako je. ?e vam malo po?akati. In potem porosot. Ta. Niher videli, kako je dvd
Na tvojem mestu, se kot prvo, pri nakupu nebi prevec omejeval na regijo. Jaz ?e bi npr., presodil, d je u Piranu tako vozilo kot ga i??em, bi takoj ?tartal na ogled, ne pa ?akal, da mi ga u Cele dostavjo. Tak?no je moje mnenje, ampak vrjetn sm mal posebne?a ali pa tudi ne!
To sem tudi naredu, zdej pa da vidmo kok so Dacarji glavce!
...zakaj sam seb odgovoraja??? ...aja a drga? so kej narobe izra?unal al za foro?
@Grega, niso mi upo?teval da pla?ujem pre?ivnino za otro?i?a, to pa nanese (uradnih) 1500 ? na leto. U resnici dam ?e kar nekaj ve?, tako da naj se kar malo popravi njihova ra?unica!
Joza, ne mors bit tok flegma!!! To je tekma vseh tekem!!! Mene ?e trga podolgem in po?ez!!
Hehe, tisi pravi fuzbal fan, jz pa prilo?nostni (ob pivu), sem pa bil tak?en fanatik kot ti, ko je ?e Senna dirkal, takrat se mi je me?al zaradi F1, ?e par dni pred dirko nisem dobro spal itd. (tako da te zelo dobr zastopm)!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Si?i, ne more? Volvaka primerjat z AVTOM!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani