Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

?al je tako in bom povzel samo misli ene izredno ugledne osebe "najve?ja napaka demokracije je, da ima vsako polnoletno neizobra?eno tele volilno pravico" in zato smo tu z vsemi problemi, ki jih imamo in smo kjer smo. :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

airsoft je kot lizanje sladoleda skozi ?ipo :whatever::P

Glej ga no pa ne bom streljal s pravo pu?ko po ljudeh sej nisem fanatik. Tista plastika pa na blis kr dobr zaboli sploh, ?e je zadeva navita tolk kot moja. Sicer pa ni panike, ?e zdr?i? rafal v spodnji majici na recimo 5-6 metrov brez da zatuli? ti ?astim pivo al pa dva. :hudicek: aja pa posnel bomo tole na HD, da bo na youtubu v eselica.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Priporo?amo. Zra?no pu?ko nabavi in jih streljal kot zajce po dvori??u :P:hudicek:

Za povzro?anje bole?ine mam nekaj bolj uporabnega pa ?e rafalno strelja :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sam res... v?eri sem ?el ob polno?i iz LJ v Logatec in je bila gne?a za popizdit - sami debili s tujimi tablicami, ki tud pod razno ne znajo vozit. Pa kje glih na take naba?em. :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

fak to je pa kr proizvodnja...respect

Labi, pa ?e svinjina je na torti tako, da je poskrbljeno tudi za mesojedce. ;) ?e kak ?evap bi moral biti zraven pa bi bila to perfektna torta.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

tudi taki, ki gredo z novim golfom5 na po?to po 300e in fentajo nekoga........

Ok, Golf pete serije ni nov saj so najmlaj?i stari vsaj tri leta ampak to ni bistvo.

?alostno je predvsem to, da je nekdo umrl zarad 300? in nekega neprilagojenega kriminalca ter za verjetno par 100? vrednega za??itnega stekla, ki ga ni bilo. Zato, da un debeli voluharski ?ef po?te samo s svojo pla?o vsak mesec dobi tolk denarja, da bi lahko kar nekaj poslovalnic po?te opremili vsaj z osnovno za??ito. Me zanima kako bi odgovoril na tako zastavljeno vpra?anje?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Logar ga ni, preverjeno.

Pomoj so ga likvidiral, saj za ko?o v avstriji dobi? 10k?. ?zmeden?

Sej men se tud zdijo neke mu?ke, ker o?itno (geste in nasprotujo?e izjave) tale lastnik tega zaveti??a la?e. Ima cel kup psov ?uvajev pa niso ni? reagirali. Ma dej nas farbat no in kako je hitro Logarje obto?u ?e?, da so ga teden prej nadlegovali. To je tipi?no, k izkoristijo priliko in idealna prilika, da poka?ejo s prstom na verjetnega krivca sami si pa rokice manejo, medvedek je pa ?rtev tako pohlepa kot birokracije.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej men je nekako bistveno kako se v de?ju dr?ijo, zato sem celo razmi?lja? o Uniroyal, ker v de?ju sem mal paranoja, sem imel ?e nekj prigod in zdej se vozim res po?asi! <_<

P.S. - pred leti sem se nategnu z gumami Nankang - joj kok je pa to ena kriza, pomoje ni slab?e gume! :hudicek:<_<

Se spomni? kaj sem ti takrat napisal pa mi nisi glih najbolj verjel :P

15 Jun 2008, 01:29

No sej klele je tvoj odgovor - to so ?ungalunga poceni gume, ki se ?e najslab?e obnesejo v mokrem. Po suhem so ?e kar v redu ?al pa to niso gume top izdelovalcev pnevmatik in ?e ho?e? obdr?ati cel avto je zelo priporo?ljivo, da to upo?teva?.

V vsakem primeru, ?e pa rad kak?en ovinek rad malo potegne? jih pa bo? moral zamenjat, ker cena ni vse, sploh pa ne pri gumah... je pa utopi?no pri?akovat, da se bodo 50% cenej?e gume obna?ale enako dobro kot gume top znamk.

Sicer ti bo pa ?e kak?no povedal forumski tyremaster Labi. wink.gif

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Se strinjam, kle bi jan?a moral mal reda nares pri svojih, ker to kar mu po?nejo "podrejeni" ni ve? prebavljivo za moderno strpnotolerantno dru?bo.

Sam ?e ?akam, da se bodo za?eli zmerjat, kdo je Dolenj?ek ( a ne Tanko :hudicek: ) pa ?tajerc, pa ?abar itd. Al pa recimo vse z o?ali z o?alarji, pa vse ple?aste s ple?koti ipd - in to v parlamentu s strani stranke, ki se razgla?a za varuha dru?inskih vrednot. ja pa da dol pade? od te preklete licemernostne arogance na koncu jih bodo pa ?e volilci nagradili z izvolitvijo. :vskalo:

Sicer imam pa ?e iak ob?utek, da se vsem frenkla po vrsti. Lu?ka Kajfe? Bogataj je imela spet izpade kako imamo globalno segrevanje in da je povpre?na temperatura v juniju za dve stopinji nad normalo mene je pa cel vikend zeblo pa ?e celo danes zjutraj se je webasto vklopil. Pa kje hudi?a jemlje take ugotovitve in ker bumbar jo ?e vedno jemlje kot referenco? :ne vem:

Drugi primer danes je pa ?e presegel zdravi razum, ko je nekdo "ukradel" medvedka Sre?kota je skrbnik zaveti??a za divje ?ivali izjavil, da vsiljevanje ?love?kih vrednot lahko pripelje medvedka do stanja razcepljene osebnosti :blink::blink: .

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

In drugi zmerjajo prve s "tranzicijska levica" in se ne zavedajo, da s tem tudi sebi dajo etiketo "tranzicijska desnica"

Sicer pa primitice spozna? ?e po izjavah in sploh ni ve? ?udno, da se tud folk tko obna?a.

http://delo.si/novice/politika/vodja-posla...-blondinko.html

?e teli spet pridejona oblast bo o?itno treba kufre spokat, ker nevzgojenega goveda pa res ne mislim prena?at.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.