Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Sicer vojne ?e ni konec, ampak nekateri "na?i" pa res mislijo da so v WFC ringu, kar mi ni kul (Pepe mi je ?e posebej antipati?en - ?e izgleda kot en dvorni norec). <_< S takim herojem v ekipi, ki posledi?no zaradi njega mora? igrati samo z 10 igralci proti nasprotnim 11 komadom, se je v?eraj tekma tudi za?ela preve?ati na nasprotnikovo stran! :whatever:

Moram priznat, da kako pa mi o?i trpijo pri gledanju kako Barsa igra popularno igro "Pep?ka", ko si podajajo kot neki malo slaboumni, ampak dobro - ne smem zdej spljuvat verjetnega udele?nca finala (BTW upam da v finalu zmagajo United-a) :danzoman:

Drugi gol Messija je bil pa mojstrovina. :rozico:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rentanje kombija (R Traffic 8+1)
Napisano

Pozdravljeni!

Kolega (Simon) mi je omenil, da je kupil potni?kega kombija, z namenom oddajanja in sicer za 50 ? na dan. Men se zdi to precej nizka cena, vem da ko smo ga sami ?eleli nekje najet, mislim da je bila cifra 70 ali 80! <_<

Skratka ?e kdo rabi, bom dal kar cifro, pa naj se dogovori! Simon; 041 667 335

Lep dan ?e nprej!

B.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Madmax, njega ?e ga ne po?asti mekani reproduktivni organ, ma uspeh oz. dobro delo zagotovljeno! :P

@Krco22 - svin?ene cevi so tema, po neki dolo?eni dobi za?nejo pu??at, kdo je pa dol?an to sanirat pa vpra?anje! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bo? vsaj tok bolj u?ival ko spravi? v neko solidno stanje - razlika bo o?itna in fajn se bo? po?utu ?e ob sami misli kako je blo prej! :bravo::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Da malega Hamiltona in to z vgrajenim 2.3 benz motorjem! :danzoman::hudicek:

Eto danes dobil zavarovalno polico od Galune - novi lastnik ?e zavaroval na svoje ime, carsko da je dr?al besedo! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tale stara stanovanje, ?e ni bilo ni? vanje vlaganega, je ?e sam zrak lahko tako nagnusen, da ti za?ne hrana potovat kontra po prebavnem traktu! <_< Kolega ima enga tacga, biv?e voja?ko stanovanje, kak?na zanikrnija, prvotno stanje, a stanvanje star 50 let cca. (ampak ke? za Najstarej?o obrt obiskovati pa ima)! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mo?no, da res, sicer pa kdor ma dost do Klubskega, bo vedu s ?im si trenutno belim glavo (v torek grem namre? podat naro?ilo in do takrat se moram odlo?it), ker 5.5. prevzamem ?rnuhinjo in do takrat morajo bit table fertig, ?e ne bom ?e naprej nemobilen, ?esar si ne ?elim! :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jo?a, a ti zadnje cajte mal povr?no bere? forum :ne vem:

Ja ne vem, pod oglasi mislim da je nisem ve? zasledil na avto.net! :P

Evo danes sem z Belim volkom (323FBG) prevozil kak?nih 160km, laufa ko urca, pa u?itek je tole vozit, noro! :ljubezen::rozico::vino:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.