Sicer vojne ?e ni konec, ampak nekateri "na?i" pa res mislijo da so v WFC ringu, kar mi ni kul (Pepe mi je ?e posebej antipati?en - ?e izgleda kot en dvorni norec). S takim herojem v ekipi, ki posledi?no zaradi njega mora? igrati samo z 10 igralci proti nasprotnim 11 komadom, se je v?eraj tekma tudi za?ela preve?ati na nasprotnikovo stran!
Moram priznat, da kako pa mi o?i trpijo pri gledanju kako Barsa igra popularno igro "Pep?ka", ko si podajajo kot neki malo slaboumni, ampak dobro - ne smem zdej spljuvat verjetnega udele?nca finala (BTW upam da v finalu zmagajo United-a)
Kolega (Simon) mi je omenil, da je kupil potni?kega kombija, z namenom oddajanja in sicer za 50 ? na dan. Men se zdi to precej nizka cena, vem da ko smo ga sami ?eleli nekje najet, mislim da je bila cifra 70 ali 80!
Skratka ?e kdo rabi, bom dal kar cifro, pa naj se dogovori! Simon; 041 667 335
Tale stara stanovanje, ?e ni bilo ni? vanje vlaganega, je ?e sam zrak lahko tako nagnusen, da ti za?ne hrana potovat kontra po prebavnem traktu! Kolega ima enga tacga, biv?e voja?ko stanovanje, kak?na zanikrnija, prvotno stanje, a stanvanje star 50 let cca. (ampak ke? za Najstarej?o obrt obiskovati pa ima)!
Mo?no, da res, sicer pa kdor ma dost do Klubskega, bo vedu s ?im si trenutno belim glavo (v torek grem namre? podat naro?ilo in do takrat se moram odlo?it), ker 5.5. prevzamem ?rnuhinjo in do takrat morajo bit table fertig, ?e ne bom ?e naprej nemobilen, ?esar si ne ?elim!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na ?okole?niku baje ?e pi?e made in Croatia!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani