Even numbers have never been lucky for Michael Schumacher ? Sutton Images Related LinksProfiles:Nico Rosberg | Michael Schumacher Teams:Mercedes Michael Schumacher has been allowed to switch race numbers with team-mate Nico Rosberg for this season.
Mercedes GP's first signing was Rosberg, and as such he was entered with the FIA under the No.3. This meant that Schumacher was due to take No.4, but a Mercedes spokeswoman confirmed the team and the FIA have approved the switch.
"Michael has a preference for odd numbers," she said. "He asked if he could be the odd number and we were happy to accept."
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Posnetek nesre?e: Mad?aru se pokvari tovornjak. Slovak se vanj zaleti in odpelje naprej. Zaleti se tudi Bosanec.Bolgar pravo?asno ustavi, a se vanj zaleti Slovenec. Kot ?esti pripelje Poljak, ki tudi ustavi, a vanj se zaleti ?e en Slovenec.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Hotel sem povedat, da ni nujno da raznorazni aditivi delajo ?ude?e, ne mislim in tudi iz izku?enj vem da mariskater aditiv za?asno re?i - izbolj?a zadevo.
Pa ?e to ali bi se bolje ali slab?e prestavljalo z aditivom dokler, lahko prestavim z enim ali dvemi prsti, dejansko NI pomembno niti meni niti verjetno ve?ini normalnih uporabnikov, ?kodovat pa ne more.
Pa ?e tega nisem nikjer zasledil pri koliko kilometrih priporo?a? aditiv za menjalnik ?
?e bo? dal ameri?anu manual gear menjalniku ne pomaga ni?....pa brisalci bojo na super fast....
Druagce zjutraj nisem mogel probati razlike, ker se avto farba......
Ne vem ce to spada v to temo ampak jaz jamram da imamo tut take voznike ki kljub temu da vidijo da so ga usral se vedno vozijo v napacno smer in to celo cirka 2 kilometra!!
Ok, ta ki je vse skupj zakuhal je 78 letni ata, ki ocitno ni sposoben vec nicesar, ampak da folk ne ustavi na rdeci luci v tunelu - ?e ve? grejo prehitevat tiste ki se je pa vi?ek!!!!!!
Po moje ni druge kot zamenjat kartico, pa probat in upat, sda je samo problem v kartici. Ampak smo bli pa loleki namesto, da bi z Labijevo kartico probal in bi takoj videli kolk je ura al pa kontra tvojo v Labijevem Garminu.
Mejdu? - na?iranje z mesnimi dobrotami z ?ara o?itno vpliva na sposobnost razmi?ljanja.
Pa ?e jures je imel v avtu Nuvija z licen?no AR na SD kartici....
To je serijsko in do tega ne pride s ?asoma, v?asih je celo z ve? kilometri celo bolj?e.
na CX-7 je menjava predvidena 90.000, jaz sem na polovici 45.000 in tudi v ameriki z ro?nim menjalnikom (ja tudi so) imajo inteval olja v menjalniku na 45.000)
No razlika je o?itna, avto je stalno zunaj, in preventiva ne ?kodi, grem pa ?e v alpe kmalu + poleti kam dalj s prikolico.. Ce seveda ne pogrnem na izpitu
No pravkar naro?u Goldoto in v petek na servisu natankam to in ?e GT noter... pa da vidmo kako ve?el bo italjan z njim....
Po moje ko ti bo cel avto spet zmrznu ti bo samo menjalnik se migal...
Jz pa uspe?no zaklu?ujm 1. delovni dan na ?ihtu po dougm cajtu!
a si se spo?il?
Fantje po?akajte ?e par dni, vsak ?as bi naj pri?el ven AdriaRoute 3.0. Sicer so napisali, da bi naj dal nadgradnjo gor konec decembra, ampak zgleda da ?e nekaj ?trikajo. Malo ?e po?akajte, da nebo Boss 2x ?evape jedel
Upam da so nasli istarski ipsilon v celoti, pri rovinju - Bale stekal k svina
preracunavam, preracunavam....pa med izvozom rovinj in pula (ki ga ni) me je hotel dol peljat, bil je pa samo nadvoz lokalne ceste
Katastrofa, spet ni blo skor ni? spanja, pa ?e ?enska te?na k zmaj, jutri pa grem ?e nazaj v slu?bo, total izmu?en!
Read my lips:
majhni otroci majhni problemi, veliki otroci veliki problemi.
sam nisem preprican, ce ti cez otroka jamras....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jaz imam VEDNO v avtu aparat, tudi v CX-7.....(ki bi skorajda prav prisel, a ne ajvar....)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani