Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

?e vedno ima na izbiro odstop iz igre.........

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

ESPNF1 Staff

January 21, 2010

Even numbers have never been lucky for Michael Schumacher ? Sutton Images Related LinksProfiles:Nico Rosberg | Michael Schumacher Teams:Mercedes Michael Schumacher has been allowed to switch race numbers with team-mate Nico Rosberg for this season.

Mercedes GP's first signing was Rosberg, and as such he was entered with the FIA under the No.3. This meant that Schumacher was due to take No.4, but a Mercedes spokeswoman confirmed the team and the FIA have approved the switch.

"Michael has a preference for odd numbers," she said. "He asked if he could be the odd number and we were happy to accept."

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

danes sem spet la?ji za 4dcl krvi :)

Priden, priden....

Jaz se pa hvalim da sem doil nazaj CX-7 pripravljen na nove cestne pustolov??ine...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Posnetek nesre?e: Mad?aru se pokvari tovornjak. Slovak se vanj zaleti in odpelje naprej. Zaleti se tudi Bosanec. Bolgar pravo?asno ustavi, a se vanj zaleti Slovenec. Kot ?esti pripelje Poljak, ki tudi ustavi, a vanj se zaleti ?e en Slovenec.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dođe Mujo kod Hase, a ovaj grije kurac na radijatoru.

- ?ta to radi?, bolan Haso?!

- Treniram fiziku.

- Kako, bolan?!

- Ka?u da kad zagrije? neko tijelo - ono se ?iri, a kad ga ohladi? - ono se skupi. Pa, eto, ja provjeravam da li je istina...

- Dobro, a di ti je Fata?

- Eno je u fri?ideru, i ona vje?ba!

---------------------------

NEKEGA LEPEGA DNE SE NA? GOSPOD BORUT IN NJEGOVA PRIJATELJICA

SPREHAJATA PO LJUBLJANI. ZAUSTAVITA SE PRED ENO IZLO?BO, GLEDATA CENE,

SE ?UDITA, KAKO VISOKE SO POSTALE CENE OSNOVNIH ?IVLJENJSKIH POTREB??IN,

KAJ ?ELE CENE LUKSUZNIH ARTIKLOV.

IN NAENKRAT DOBI NA? PREMIER ?USTVEN NAPAD.

V o?i mu stopijo solze, prijateljica ga komaj tola?i, ko v tistem trenutku pristopi policaj.

"G. Premier, a je kaj narobe?! Vidim, da jo?ete... "

"ma, gledam cene v izlo?bi in si mislim, kako hudo mora biti na?im

penzionistom, sploh si ni? ne morejo privo??iti s tistimi bogimi penzijami.

To je stra?no, grozno..."

V tistem trenutku pristopi ?e penzionist, vidi jokajo?ega premiera in

vpra?a policaja: "Ej, a zakaj na? premier jo?e?"

Policaj kresne s pendrekom penzionista po glavi: "zaradi tebe, pizda

ti materina, zaradi tebe!!!!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tega nisem napisal, tudi ti si slabo prebral.

Hotel sem povedat, da ni nujno da raznorazni aditivi delajo ?ude?e, ne mislim in tudi iz izku?enj vem da mariskater aditiv za?asno re?i - izbolj?a zadevo.

Pa ?e to ali bi se bolje ali slab?e prestavljalo z aditivom dokler, lahko prestavim z enim ali dvemi prsti, dejansko NI pomembno niti meni niti verjetno ve?ini normalnih uporabnikov, ?kodovat pa ne more.

Pa ?e tega nisem nikjer zasledil pri koliko kilometrih priporo?a? aditiv za menjalnik ?

?e bo? dal ameri?anu manual gear menjalniku ne pomaga ni?....pa brisalci bojo na super fast....

Druagce zjutraj nisem mogel probati razlike, ker se avto farba......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne vem ce to spada v to temo ampak jaz jamram da imamo tut take voznike ki kljub temu da vidijo da so ga usral se vedno vozijo v napacno smer in to celo cirka 2 kilometra!! :angry2:

Izpit takoj uzet! :policaj:

http://24ur.com/novice/crna-kronika/video-...di-predora.html

sm ze jes pripopal pod nesrece...

pa dodal da so debili tudi tisti ki ne vidijo rdeco luc v tunelu, kamion ki je nabil avto je bil kriv SAM, in ne tako kot pise clanek...!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jebenti ?e to ni dokaz.

Lahko pa samo mirno priznamo da smo debili :bravo: .....laptop je bil prej na mizi ko meso :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Ok, ta ki je vse skupj zakuhal je 78 letni ata, ki ocitno ni sposoben vec nicesar, ampak da folk ne ustavi na rdeci luci v tunelu - ?e ve? grejo prehitevat tiste ki se je pa vi?ek!!!!!!

http://24ur.com/novice/crna-kronika/video-...di-predora.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem videl tole in res ne deluje :(

Po moje ni druge kot zamenjat kartico, pa probat in upat, sda je samo problem v kartici. Ampak smo bli pa loleki namesto, da bi z Labijevo kartico probal in bi takoj videli kolk je ura al pa kontra tvojo v Labijevem Garminu.

Mejdu? - na?iranje z mesnimi dobrotami z ?ara o?itno vpliva na sposobnost razmi?ljanja. :o

Pa ?e jures je imel v avtu Nuvija z licen?no AR na SD kartici....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja pa pomoje je tudi videl, da Ferrari ni glih tisto kar je bil, ko je od?el...

To je bil No.1 razlog, Ferrari je nehal razvijati avto....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Koliko je cena zdaj zotega malega E (EkB oz BE)

100? pregled

voznja okoli 30? (10 ur)

pol pa cpp pa izpit

neprecenljivo.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

vle?e k prasica, a ne? Haha :hohoho:

poligon..... :whatever: med osemnajstletnicami, ki se samo hihitajo....

Pa bodo verjetno vseh napak opro??ene...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

se vedno mi ni jasno kako, ampak jaz imam izpit za prikolico :)

ocitno sem ga dobil v kaki posebni akciji "placaj B zdaj, dobis BE zastonj"

Kurc ta zival od CX7 + prikolca je dale? nad 3,5 tone.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To je serijsko in do tega ne pride s ?asoma, v?asih je celo z ve? kilometri celo bolj?e.

na CX-7 je menjava predvidena 90.000, jaz sem na polovici 45.000 in tudi v ameriki z ro?nim menjalnikom (ja tudi so) imajo inteval olja v menjalniku na 45.000)

No razlika je o?itna, avto je stalno zunaj, in preventiva ne ?kodi, grem pa ?e v alpe kmalu + poleti kam dalj s prikolico..:) Ce seveda ne pogrnem na izpitu :)

No pravkar naro?u Goldoto in v petek na servisu natankam to in ?e GT noter... pa da vidmo kako ve?el bo italjan z njim.... :aaaaa:

Po moje ko ti bo cel avto spet zmrznu ti bo samo menjalnik se migal... :bravo:

Jz pa uspe?no zaklu?ujm 1. delovni dan na ?ihtu po dougm cajtu! :danzoman::bravo:

a si se spo?il? :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po nasvetu siriusa sem danes dodal Meta**** GT v menjalnik in res se mehkeje in natan?neje ?alta, bomo videli zjutraj ?e - baje bo -12 ?zmeden?

Verjetno res v Kranju je sedajle bilo brez obla?ka sam rudi, v LJ kotlini pa jebe**** megla..

**** = brez reklam in opolzkosti :blush:

Po servisu pa se Metab*** Goldberger dodam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V avto?oli sem dobil 'das auto' z navorom.... :whatever:

kar mi je logi?no saj bom vlekel eno ogromno prikolico zadaj :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fantje po?akajte ?e par dni, vsak ?as bi naj pri?el ven AdriaRoute 3.0. Sicer so napisali, da bi naj dal nadgradnjo gor konec decembra, ampak zgleda da ?e nekaj ?trikajo. Malo ?e po?akajte, da nebo Boss 2x ?evape jedel :P

Upam da so nasli istarski ipsilon v celoti, pri rovinju - Bale stekal k svina

preracunavam, preracunavam....pa med izvozom rovinj in pula (ki ga ni) me je hotel dol peljat, bil je pa samo nadvoz lokalne ceste :bravo:

Katastrofa, spet ni blo skor ni? spanja, pa ?e ?enska te?na k zmaj, jutri pa grem ?e nazaj v slu?bo, total izmu?en! <_<:blush:

Read my lips:

majhni otroci majhni problemi, veliki otroci veliki problemi.

sam nisem preprican, ce ti cez otroka jamras.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.