Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Za?asna makina, pele se bl zihr kokr Galuna! :P

Zdele sm pa poslal prodajalcu Mazde6 GT dost nizko ponudbo, pa da vidm ?e bojo trznil, grem ponjo, ?e nej se prodaja na veke vekov, kot ?e doslej. :punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ve? kaj, raje vidim, da na?i zgubijo v LP na isti na?in, kot v?eraj, kot pa da igrajo Mourinha.

Mislim da je ?ist mo?no da se to tudi zgodi, nogomet je neprdvidljiva zadeva, sicer pa se prov ne sekiram, naj zmaga kdor ho?e zarad mene ?e je Hajduk prvak ?panije, glavni v Ligi prvakov pa Nafta Lendava, mi je samo zanimiv gledat kok se nekateri anga?irate (nervirate) v fuzbal! :bravo::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

To?no tako! Bo bolje v ligi prvakov...

Boste potem povedal, Sishi je ?e imel neki slab ob?utek za LP! :danzoman::harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Da ne bo? razo?aran, ?e bo avto bistveno hitrej?i od tvojga! :P

U gara?i pa sm mel 323FBG sposojeno od Peri?nika, biv?i Mazdaman mobil! :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Muri in ekipa bojo drug let ?ele u top formi, tko da bomo vidli kako bo takrat, ampak ?e tale zmaga u?eri je kul, u nogometu namre? ?teje rezultat in goli! :harhar::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

En ?as bom ?e imel ?iht :bravo: , smo imeli pozitivno rast v prvem kvartalu, lastniki spet sre?ni da bojo imel kej pobrat. :whatever: .....sam da men zarad stresa kej druzga ne bo ve? zrastl, ma fentam se pol :vskalo:

Grega, bemti tale tvoj dev vidm te tok psihira, da je pod NUJNO, da najde? neki druzga za rabotat, ker na ta na?in ti bo za?el zdravje razjedat, kar pa ne vem ?e se spla?a za tega neki malga cvenka kok ti ga dajo teli ?parovci! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Simon, u mladosti (Golf II 1.3B) sem kupon podaril in si prislu?il 33% malusa, matr milo! :hudicek:

Okej si bom pogledu priponko! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A pol ?e bo mel moj naslednji avto (predvidevam 122 KW) se mi najbolj spla?a vzet triglav al raj? kak?no drugo, kaj pravte vi, ki ste isto v tem rangu, aja popusta imam zgolj 20%, se prav sem 10.tarifni razred! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Aha se prav ?e bi jz tole ki?to kupu, bi jo lepo zavaroval ?e po novem motorju, toje razred 100 - 130 KW, pa ?e vpra?anje ?e je narejen vse tako kot mora bit (motorno gledano) ker ipak jej tole prehod s 4 na 6 cilindrov in je verjetno marsikaj razli?no med tema verzijama! :whatever:

P.S. - mehankar Simon mi je reku - ne hodi v Cele po avto, od tam smo ?e zmeram sama jajca prpelal in pol skoz popravlal, hehe :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.