Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Sorry samo tole je pa absurd leta:

Disciplinska komisija je oprostila Henryja, saj po pravilniku Fife za igranje z roko ni predvidena nobena kazen.

?zmeden??zmeden??zmeden?

torej bomo v JAR gledali rokomet???

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ne nisem sn ga kupo z nalozenim adriarutom takrat predlani ze novembra 2008

ene papirje si moral dobiti poleg.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Potrjeno, se tajnica zapi?e in prekli?e vse klice.

Dobr se sli?, mogo?e jo bom imel kak dan....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ok jutri - 17:00 Napoli al gremo v Trzinko?

Jaz sem pa sreda- cetrtek brez avta, veste zakaj... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:angry2: evo sn se malo spilal z nalaganjem nadgradnje za garmina adriaroute 2.30 in sedaj ko vklopim mi ne odklene zemljevidov kdo bi mi lahko to odklenil ali pa najrajsi pobrisal in nalozil vse najnovejse kaj je trenutno na razpolago ker to mi ne gre od rok tak kot sraufanje :P s tehniko sn skregan malo :blush:

pred upgradeom si mel unlock kodo? Ce ja uporabi isto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

a si jo vpra?al kako je sploh naredla izpit? A sede al na hrbtu :angry:

Ata poznamo, pa pazi obena hcerkama je dal 2 crna golfa....pridem tja pa rece katera sedaj, imata obe isti avto...

Tako to gre...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes mi je voznica za?etnica z golfekom naredila tole:

post-2637-1263803235_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kaj sta delala Ronnie in Becks vceraj, uzitek gledanja in tudi oba si zasluzita svetovno, sta v vedno boljsi formi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Sneg je, glej zunaj sneg je...............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tr?ica, tr?ica, zgubil ste 2.....

post-2637-1263563596_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pridem sam zarad boxija sramezljiv

Deal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

webasto ga jebe?

Ga ne je** sam tako kot si je zastavil ne gre in mora sprot mal v stacuno hodit....

Sej bo kmal z nami pa bo povedal..........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mi smo tudi na GEN-i. Pa smo meli ta mesec 119 ? :whatever: Kaj ??, mene zebe pozim pa treba kurt :hohoho:

Pridi na brezpla?no gretje....pa ?e pes te loh li?e po nogah da bojo tople :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ice praznuje!
Napisano
:pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz mam tud nizek racun za elektriko, ker je vse drugo na plin (voda, gretje, stedilnik)

Jaz imam pa vse na strom, 270kWh je drugace 59?...samo GEN-i ima mesece brezpla?ne elektrike :=

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako ?ivimo Slovenci
Napisano

Ne vem zakaj enkrat ne vzamemo slovenije za vzor - kaj nam manjka? Med drugim so slovenski tehniki med najbolj iskanimi v EU........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej tvoja to ne bere, ali pa? ?zmeden? ups bogi

Zakaj bi Ajvar rabu povratni vod?

Ker je ze 2 dni v kanalu pod suckerjem... :bravo: (ce niste opazili ga ni na forumu)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Za 270kWh elektrike sem pla?al 29? v decembru :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bom pojamru namest ajvarja - M6 2.3 sucker tudi nima povratnega voda bencina :):):):):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako ?ivimo Slovenci
Napisano

No ja, to ni bilo mi?ljeno za debato, sevda lahko vsak svoje napipe, ampak dodal bom pa samo, ker vsi Avstrijo dajete za vzor, naj povem da tam se zdalec ni tako vse lepo...

tudi gor so dajatve ogromne na pla?e in presene?a me to da karti?no poslovanje v gostilnah izginja, vse na roko....

Balkan je blizu....:)

Je pa res da je avstrijska mentaliteta popolnoma drugacna, mi smo veliko bolj temperamentni kot kaki mirni avstrijci......

Jaz se v nekaterih to?kah ne bi strinjal, namre? menim, da ?e zdale? nima ve?ina slu?benih vozil in mobilcev! <_<

?ivimo pa - hja relativno; ?e se ozrem na sever (Avstrija je men totalna idila v marsi?em), hitro postanem :( , ko pa gremo s kolegi pogosto na kak?en Jugo road trip, pa vidi?, kaj je ?e mal bolj rev??na. Da pa ne re?em, ?e bi ?el v kak Banglade? al pa kako podobno zadevo, bi bil pa ?e bistveno bolj ?okiran kot pri ju?ni bra?i! <_<

V avstriji je dunajski snicel s pomfrijem 8-10? minimum.....pri nas?

sluzbene zadeve sem navedel kot primer, kar sem mislil je da so v Sloveniji ljudje ki cutijo pomankanje, a so pridni in TIHO, medtem ko tisti ki imajo ze vse hocejo se vec, in ni nikoli dovolj....

dolo?eni osebki vedo da tudi sam imam sluzben avto cx-7 in mobitel krit, ampak mi ni vseeno in vseeno pazim in sem ga dal na LPG, ker zakaj ce lahko prihranis delodajalcu, za katerega delas in rabis avto?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

boskopetek
Napisano
:rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako ?ivimo Slovenci
Napisano

tale post me je pozitivno presenetil, saj v dolo?eni meri izra?a tudi moje lastno gledanje na ?ivljenje

berite, in razumite od tega vsi, to je Juresova beseda !

Avtor zgolj izra?a svoje mnenje.... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.