evo sn se malo spilal z nalaganjem nadgradnje za garmina adriaroute 2.30 in sedaj ko vklopim mi ne odklene zemljevidov kdo bi mi lahko to odklenil ali pa najrajsi pobrisal in nalozil vse najnovejse kaj je trenutno na razpolago ker to mi ne gre od rok tak kot sraufanje s tehniko sn skregan malo
pred upgradeom si mel unlock kodo? Ce ja uporabi isto
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
No ja, to ni bilo mi?ljeno za debato, sevda lahko vsak svoje napipe, ampak dodal bom pa samo, ker vsi Avstrijo dajete za vzor, naj povem da tam se zdalec ni tako vse lepo...
tudi gor so dajatve ogromne na pla?e in presene?a me to da karti?no poslovanje v gostilnah izginja, vse na roko....
Balkan je blizu....
Je pa res da je avstrijska mentaliteta popolnoma drugacna, mi smo veliko bolj temperamentni kot kaki mirni avstrijci......
Jaz se v nekaterih to?kah ne bi strinjal, namre? menim, da ?e zdale? nima ve?ina slu?benih vozil in mobilcev!
?ivimo pa - hja relativno; ?e se ozrem na sever (Avstrija je men totalna idila v marsi?em), hitro postanem , ko pa gremo s kolegi pogosto na kak?en Jugo road trip, pa vidi?, kaj je ?e mal bolj rev??na. Da pa ne re?em, ?e bi ?el v kak Banglade? al pa kako podobno zadevo, bi bil pa ?e bistveno bolj ?okiran kot pri ju?ni bra?i!
V avstriji je dunajski snicel s pomfrijem 8-10? minimum.....pri nas?
sluzbene zadeve sem navedel kot primer, kar sem mislil je da so v Sloveniji ljudje ki cutijo pomankanje, a so pridni in TIHO, medtem ko tisti ki imajo ze vse hocejo se vec, in ni nikoli dovolj....
dolo?eni osebki vedo da tudi sam imam sluzben avto cx-7 in mobitel krit, ampak mi ni vseeno in vseeno pazim in sem ga dal na LPG, ker zakaj ce lahko prihranis delodajalcu, za katerega delas in rabis avto?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sorry samo tole je pa absurd leta:
Disciplinska komisija je oprostila Henryja, saj po pravilniku Fife za igranje z roko ni predvidena nobena kazen.
torej bomo v JAR gledali rokomet???
Povezava za deljenje
Deli na druge strani