Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Boss, tudi sam ?e zdale? nisem zadovoljen s trenutno situacijo, ampak ko govori? o pol % razlike. Ja men je logi?no, da ?e npr. vzame? kredo za hi?o (govorim iz teorije, ker v praksi tega ?e nisem po?el), pa jo vzame? na 30 let, pa ima? nekje 3% obresti oz. razni Euribori al karkol ?e so, drugje pa 3,5, halo, logi?no da ?e ho?e? samemu sebi dobro, se ti bo v tako dolgi dobi ?e krepko poznala ta razlika 0,5 % :ne vem:

A ve? kako pa pol to zgleda na dolgi rok? Uni?ijo doma?o konkurenco pol imajo pa proste roke, ko ni ve? nikogar, da bi jih vsaj pribli?no nazaj dr?al. Pol pa ne bo samo pol procenta razlike ampak bo bistveno ve?.

Tako recimo dela Kitajska z dumpi?kimi cenami, dokler ne uni?i doma?o konkurenco in pol k ni ve? nikogar pa cene hop gor in vsi smo jezni na kitajce a krivi smo si ?isto sami - :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

sicer pa na debilno degeneriranost druzbe kaze se vec drugih faktorjev bolj ocitno kot pa to da 15 ljudi caka na iphone :ne vem:

nevem, koliko od vas ima avtomobile ki so letnik 2008+ kljub temu da so starejsi popolnoma funkcionalni in vcasih celo manj kvarljivi...

ta tendenca po novem :dudek: davaj davaj davaj potrosniska druzba.

Ne vem, ?e si na?el glih primerno primerjavo vsaj na tisto kar sem namigoval. Jaz na svoj avto recimo nisem ?akal pred ?tacuno. :harhar:

Bom pa zastavil kontra vpra?anje - kolk od nas klele na forumu pa kupi rabljen telefon? Recimo tazga ene 2 leti starga. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

LOL - folk je ?ist blesav

Pred Simobilom so stal ?e pred sedmo uro, da bi prvi pri?li do iPhonov. Dru?ba ratuje ?edalje bolj debilno degenerirana. :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hja sej.. t.i bonitetne agencije so samo s tem namenom, da s svojimi ocenami uni?ujejo doma?e banke in da tuje lahko harajo na trgu. Folk je pa ?e davno izgubil tisti malenkostni ob?utek patriotizma in se je pripravljen prodati tujcu za pol procenta - ja take mamo. :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz sem bil prej?nji teden prvi? v Kingu in sem bil kr malo razo?aran nad double whopperjem - ne vem sam McDonaldsov McCountry ga pelje scat po okusu. :ne vem:

V glavnem piko sem si udrl, me pa ni? ve? ne vle?e tja. :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?ak, da ugotovijo, da je ?e pol ma?ine fu? in da to vpiva na delovanje airbagov, ro?ne zavore za rezervno kolo in webasto grelca jutranje kave.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

rado pezdir ne bo naredu ne?... :whatever:

brrr. tegale janso bi jaz dal odstrelit... resno.

Natan?no tako - Pezdir je tudi populist, ki ne bo ni? naredu, ko se bo prvi? pojavil pred resnim izzivom. Lahko je izvajat akcije, kjer ima? sodno odlo?bo zadaj in pravno pokritje ter rabi? samo energijo in ?as, da spelje?.

Ok, glede Jan?e vem, da si to napisal bolj v jezi in ne misli? resno, da ne bo spet kalimero za?el jokat, da ga ho?emo diskvalificirat in nato eliminirat. Pri njemu je treba samo ?akti saj se diskvalificra in eliminira kar sam samo dovolj ?asa mu je treba dat. Ima pa sre?o, da ima opravka s populacijo zlatih ribic, da se vse ?ez ?as pozabi. :(

A se sploh ?e kdo spomni 7,8% inflacije za ?asa njegovega vladanja? A nih?e to ni povezal s tem, da je to enako kot bi nam pla?e zmanj?ali za ta odstotek. A se sploh ?e kdo spomni, da je arogantno dejal, da ne misli brzdat inflacije na oa osnovi visoke gospodarske rasti, ki je danes razkrinkana v ogromnih kreditih predvsem gradbenega sektorja in drugih tajkunskih zgodbah?

Kdor pa danes misli, da se bodo stvari razre?ili samo s tem, da zamnejamo Pahorja z Jan?o je pa kreten prve vrste in zrel za v kak?no ustanovo z lepimi belimi zidovi.

Ne razumem pa janezevega veselja ob padcu reforme, ki bo njega zadela se 10x bolj kot je to vlado. Zaradi tega sem preprosto sklenil da je neumen. :ne vem:

Sam res sploh pri tem, da so tili referendumi le del politi?ne borbe in ni? ve? kot samo to, ker ?e nekaj zadnjih referendumov (tudi tisti o arbitra?i) je le merjenje podpore vladi. a res nih?e ne vidi, da tak?na kot je pribli?na podpora vladi je na koncu tudi referendumski izzid zdaj naj mi pa nekdo re?e, da je to smisel demokracije.

Se pa bojim, da je bila zamujena velika prilo?nost, da gremo po relativno mehki poti v reformo, ker naslednje zadeve bodo precej bolj drasti?ne in bodo marsikoga mo?no udarili po ?epu, da se jim bo ?e kolcalo zakaj niso izbrali mehkej?e verzije. Sicer pa sej smo Slovenci vajeni, da ?e se nas tepe se nas nej oreng, ker ?al ?e vedno smo vsaj po miselnosti eni veliki hlapci in ostajamo taki, menjajo se nam pa le gospodarji.

Jan?o, Pahorja, nima veze. Skoraj vse, ki so trenutno ali ?e 20 let v politiki. ?al. :vskalo:

"Jaz sem najbolj?i voditelj" a dj fak off :vskalo:

:bravo: to?no tako

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Bi reku ja. :D

Slabo je tole. Koalicija je slaba, alternativa pa nic boljsa. :whatever:

Sej to je najbolj ?alostno od vsega, sploh, k ti me?ejo pesek v o?i glede pozivanja na pred?asne volitve v bistvu si jih pa sploh ne ?elijo vsaj toliko ?asa ne, dokler se gospodarske razmere ne izbolj?ajo.

Tolk manipulacije kot je danes v slo politiki je ?e ni bilo - vsi neki na glas govorijo o sprmembah in menjavah v bistvu jih pa sploh no?jo folk pa naseda kot je dolg in ?irok. Res je enostavno v slo biti politik, pri taki populaciji, ki no?e niti razmi?ljat s svojo glavo. :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Oja?itev signala za kabelsko TV
Napisano

Super, hvala vsem za info.

Ajvar tebe pa ?akam za info.

Rabim pa tako za analogno signal kot za DVB-C. Bom pa priklapljal tri TV-je od tega sta dva LCD-ja in en stari CRT. Tako sem mislil, da bi vzel kar tega http://antene-zupancic.si/trgovina/catalog...products_id/845 sploh, ker bo en TV precej blizu razdelilca ostala dva pa cca 10m kabla dlje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

<_< zadnje dva meseca so ful izpostavljeni vozniki audijev,vsi jih sinfajo sem malo slabe volje ko berem poste ker pac vozim audia zdaj ze skoraj leto dni,kaj res samo oni(mi,jaz)divjamo al kaj :ne vem: jaz se cist kulturno vozim,najbolj pocasi do zdaj od vseh avtov kaj sem mel

Ma sej ?e se mi ne bi 3x v enem tednu zgodu konflikt ravno z audifahrerji (bom za?el zapisovat registrske) pol sploh ne bi ni? napisal. Eden z avstrijsko tablco je zapeljal direkt vame na AC-ju kot, da bi hotel nala?? narediti nesre?o pol je pa pizdek ?e lepo zajahal sredinsko ?rto in ni jebal ve? nobenga.

Jaz res ne vem ve? kaj je s temi modeli, predvsem s tujci italijani in avstrijci je pa sploh ?tala - ?e romuni veliko lep?e peljejo. :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Oja?itev signala za kabelsko TV
Napisano

Ker nisem glih najbolj doma pri kabelskih sistemih me zanima naslednje. Z dalj?anjem koaksialca pada mo? signala, sploh na kak?nih razdelilcih signala.

Kako naj signal oja?am? A dam oja?evalec pred razdelilec ali za oziroma tik predno gre kabel v TV? Kolk dB naj bi bilo oja?eno?

?e so motnje bo verjetno s sabo vlekel tudi oja?ano motnjo al je to motnja, ki nastane zaradi ?ibkega signala?

?e kdo kej o tem ve bi bil zelo vesel kakr?nekoli informacije, da se ne zaletim brez veza in kupim recimo oja?evalec za 100? pa bo isti k.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pa kaj je to danes pa v?eri? Resno vpra?am a ko kupi? Audija mora? tud kak?en test narest, da si dovolj ubrisan al kaj? :angry2:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

moje Sava S3 so tut ?ist u podnu, to gre sam na po?ez :angry2:

Hmmm, pa se ti zdi, da ima? prave gume za trenutne vremenske razmere in temperature? :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.