Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Okusi so hvalabogu razli?ni, men je bla npr. svoje cajte njegova predhodnica - E36 serija super v?e? (bolj tak agresiven dizajn)! :ljubezen:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U prometni ma vpisanih 87 al kok ?e Kilowatov! Zraven mi je kazal homologacijo, kjer pi?e da je vgrajen motor 2.5 s 125KW :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Labi res je, pa lastnik je orng maher, me je kvalitetno ustrahoval - matr sm kar nami?ljeno bremzo ob?asno stiskal, dokler sem bil sovoznik! sramezljiv:zvizga:

P.S. - ampak oblikovno je pa men serija E46 (sori Don - Bmwman) taka starina, da bom te?ko tole kupu namesto ?estice! :ne vem:

Tole je pa doti?no vozilo;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4751181&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ampak zanimivo kok je huj?i efekt ?e je zadnji pogon kokr prednji, pri istih konjih in zmogljivostih - lohk pa da samo jz tako ob?utm, k sm ?e mav v letih! :P

Nism si pa mislu da 170 kojn tko potegne (aja registracijo ima pod 318i, se pravk pod 90 KW) potem pa ima homologirano menjavo motorja, na 125KW, tko da me skoraj malo mika - ?e celo zainteresiran je bil za vzet v Galuno v ra?un itd., ampak mislim da mam ?e kupca zanjo! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

drift scena :bravo:

Pre?ivu probno vo?njo, matr 170HP pa leti k sam vrag, al pa je sam filing tak, pa zame ko sm se mal navadu penzjonerske vo?nje! :blush::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jure, a te zamenjam, jaz brez ene tekme ?ogobrca zlahka pre?vim - ?e je ne vidm, se neb niti mal sekiru?! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zdjle sm si vzel cajt in zin?taliru siol ki?to d je zdj s tvjem povezana by HDMI, dvd ma?ini pa ostane edini Scart izhod na tv! Sm kr zadovoln! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jz si bom pa raj?i ogledu n tv tekmo Rudar-Olimpija, pomoje bo tekma huda k zmaj, ?al vam bo ?e zamudite prenos! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.