Skoči na vsebino
Konec vinjet?
Napisano

?e malo off topica

Boss a so tisti primer ko so nekomu (kao) preko klika pobrali ves denar resili?

Al se je fante samo znasel in sam nakazal denar v tujino in rekel ooops, I was robbed?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V naslednjem zivljenju zelim biti bokser.....

In pa uzaljenost ker sem ga zbudu, ne ?livi me 5%

post-2637-1263368562_thumb.jpg

post-2637-1263368632_thumb.jpg

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na mimo vrste gledam pralni stroj ki ima poleg za darilo kalorifer?

Na vse so mislili da zenska pere in da jo ne zebe.. :bravo:

He he kok bojo padale batine...

Se ena sarkasti?na

Zakaj zenska ne potrebuje ure? KEr jo ima danes ze vsak sporget.... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

Jaz pa ne uporabljam teh zadev.Najbolj?i so ?oldi v ?epu dvignjeni na okencu v banki.

Tudi bankomatov se izogibam-sleparji in to. ;)

Old fashioned guy....zdej te bodo pa obiskali :bravo:

Hyponet je tud zelo zelo uporaben in interaktiven, se posebej odkar so dadali spremljanje kreditov, vseh kreditnih kartic, sms odobritev in vse druzinske racune pod eno streho.

Pa vsec mi je ker nima password ampak kalkulatorcek, da lahko s seboj jemljes + izgubis ga lahko ce hoces - pin je na njem, pri kliku prej si moral vedno met certifikat s seboj na usb klucu pa importirat...bla bla (sem mobilen clovk)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup smart turn Mazda
Napisano

Nee, mam ganc novo M6, naro?u sem: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...=tab%3DWatching

Tolko sem se zafrkaval da sem na?el in se odlo?il in naro?il zdej pa da je narobe!?! :angry2::dudek:

Ni narobe samo da te ne bojo gledali butasto z levim in desnim zmigovcem naenkrat ajvar mal predela (obcutljiva rocka M6 II)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Objavljena slika

Pa se je zgodilo, zvin gle?nja- pred koncem februarja nebo ni? iz smu?anja.

ajajaj, basket al nor?ije?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kaj je pa dol na tistem odpadu-smeti??u zgubu ? ?zmeden?

Dela za EU - stacioniran Dublin, veterinarska in?pekcija...nazadnje so ga v Vilniusu oropal :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup smart turn Mazda
Napisano

Lej nisem js kot kurbe ko se teb dvigne pa bom kr mel cajt.

Pokli? me pa se bova zmenila, sam dons pa jutr NI varijante.

Sam kurbe se za dvojno ceno tud prilagodijo.... :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Aja to ni s plasti?nim drajsal dol led ampak se ga je lotil s kovinskim rezilom. Sorry, ker vrtam samo ni mi jasno kako lahko s plastiko sesuje? ?ipo, ker ?e je to mo?no pol moram sam oreng merkat, ko se lotim zaledenele ?ipe :ne vem:

plastika, bom su pol slikat, ker moram poslat na carglass, svak je odfr?al na malto, sestra mu pa vsaki? ho?e prodat xsaro ker samo stoji pred bajto.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

aha, drasti?ni preizkus - bolj sem mislil, da ?e ve kaj je naredil, da bo mogo?e komu prihranjena ta neprijetna izku?nja

Ma ne vem, nasploh okoli nule, sam res pa da je avto stal 14 dni in je blo gor se neki snega. Letnik 2000, ?pohtel pa tud ze neki let kilometrine :)

Se vsaj z vinjeto ne bo jebal...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

idi probaj...

Ha, ha ha....

francoz jebi ga...

Je pa bratranc sesu v prafaktorje celo ?ajbo na HR-Vju ko je brisalc menjal in mu je roka brez brisalca padla na sipo :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

Seveda je drago, ker se noben ne upa kamionarjev preve? dirat in zato tudi za kamionarsko dejavnost pla?ujemo fizi?ne osebe - pa? davek, da nam kamionarji dostavljajo blago. :whatever:

Danes lahko kamionar uporablja kar precej AC-jev ?isto zastonj zraven se pa kurci ?e bunijo kolk je cestnina draga pa proti stro?kom goriva, rezervnih delov, registracije, zavarovanja, gum, olja je cestnina samo zelo majhen del vseh stro?kov ukvarjanja z prevozni?kim poslom.

Zato njihova izjava, da dvig cestnin zmanj?uje njihovo konkuren?nost je toliko bolj butasta, ker edina prava konkurenca so si le prevozniki med seboj in ?e se cestnina dvigne vsem nima nih?e noben konkuren?ne prednosti pri tem, da bi nam bogato polnili blagajno tranzitarji iz drugih dr?av s katerimi imamo danes ve?ino samo stro?ke.

Me pa resno zanima kak?en bo letos vinjetni izplen saj govorijo o le 11m? dodatnega denarja, kar je za tak drasti?en dvig cene leten vinjete stra?no malo in resni?no vpra?ljivo v primerjavi s tem, da kamionarjem uvedemo elektronsko cestninjenje vseh kilometrov za kar je izra?un, da bi se "izplen" samo teh cestnin pove?al za skoraj 100m?.

Jaz se vozim skoraj pol manj kot pred parimi leti, ko sem letno dal za ABC cestnine cca 1000? pa ?e vedno samo, da pridem v slu?bo in nazaj po Lj obvoznici pokrijem vinjeto v 4-ih mesecih.

jaz v cca 3h mesecih, so pa tudi taki, ki jo bodo v 3h letih na primer....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kaj? Kako? :ne vem:

Picasso - se sam ne ve, prav potegnu sem, mogoce mal prevec z robom in po 2/3 dolzini sipe horizontalno naredu rajso ki je po?ila....

Avto mu je stal 14 dni zdej (dela v tujini) samo danes ni bil minus....jeba u glavnem

To v paniki pomeni da se mu je mudilo na avion ne da je v spanuju to naredu :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

Statisti?no gledano imajo avstrijci tudi dvakrat ali ?e ve?krat ve?jo pla?o kot mi. :jezicek:

Gleda se,koliko % pla?e mora? od?teti za vinjeto in dobi? realno sliko kaj je za koga drago in kaj ni. ;)

Ko meni prete?e 31.1 bom zelo premislil,?e kupim novo.?e vedno trdim,da nas odirajo na vseh podro?jih.

In to na ra?un predrago narejenih avtocest mora nekdo pokrit pa? luknjo brez dna. ;)

Problem j da nimas vmesne variante vec. 4x, 5x kupis tedensko pa si ze tam tam....vsekakor bom letos veliko na motorju poleti po starih cestah, uzivas in prisparas.

Meni sicer sluzbeno krijejo vinjeto, a se mi vseeno zdi drago se posebej z evropskimi primerjavami.

Italijani so carji, pobirajo drago cestnino in jih BK....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Svak zaspal in v paniki po?il ?ipo na Xsari s ?pohtlom ( :ne vem: ), v 14 minutah sem ga pobral v Medvodah in dostavil na Brnik....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

pa dobro,no.Ti nas primerja? z avstrijci.To ni primerjava. :P

S kom pa? S ?vicarji ki so ?e cenej?i? :ne vem:

Saj ne da bi koga hotel braniti samo na?eloma je isti drek al ima? malo AC-jev ali veliko saj v istem ?asu lahko prevozi? enako km-jev kot jih prevozi Avstrijec in ali jih to ve?krat na istem odseku ali na razli?nih pa? ni po moje glih neka poanta, kolk visoka mora bit cestnina.

Je pa zelo pomemben podatek, da v Slo imamo trenutno mre?o 513km (do leta 2013 je plan 660km) AC in HC, avstrija pa cca 1.700km. To je 3,3x ve? kot pri nas.

Ampak Slo ima 4,25x manj prebivalcev kot Aut se pravi, da je na 100.000 prebivalcev v Slo 25,65km AC-jev v Avstriji pa "le" 20km.

?e pa gledamo povr?ino pa je avstrija (156,987 km²) skoraj 8x ve?ja kot slovenija (20,273 km²) in bi pa logiki torej morala imeti ?e bistveno ve? AC-jev.

Se pravi, da na 1000km² je v Avstriji 10,8km AC-jev v Slo pa 25,7km².

Upam, da nisem zamoril preve? s to statistiko ampak na vse to dokaj neosnovano skupinsko bentenje ?ez na?e AC-je treba povedati tudi kak?en plus in mogo?e povedati, da slika ni ?rno bela in da v Aut ni vse samo belo pri nas pa vsa ?rno. :jezicek:

Zracunaj za hrvasko - veliko vec avtocest, tako da bi bilo letna vinjeta po moje veliko drazja, se posebej pa kaka kratkotrajna, ker pri njih je letni tranzit zlata vreden.

No pa bi bili slovenci v luftu, da bi za en dopust dali 50-70? za kratko vinjeto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

matr jest ne vem al so vse ?enske po porodu katastrofa, al mam sam jz tako sre?o; namre? ?e neki nardim ni okej, ?e ne nardim jasno spet ni okej, skratka obup!!!

P.S. hvala qrcu mamo jamralnik! :ouje::rispekt:

Bom spet napisal nasvet mojega pokojnega dedka:

Zenska ima vedno prav, tudi ce ves da nima, ima prav, in mir bo v hi?i.

Haug

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kje ma pa 'one'? bi mogu met tud tok vecjega..........ali pa? ze ma :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

Kerga ?e? ?e govori? o Karavan?kem je to slovensko-avstriski tunel, vsi slovenski so brezpla?ni in ni jih tako malo. Na ?tajerski AC jih je osem, na Dolenjki so trenutno trije + eden v gradnji, na Gorenjki eden + ?entvi?ki, na primorki dva.

?e nekaj jih je na vipavski hitri cesti pa nekaj na prekmurski HC.

Ker vem, da bo? zdajle rekel, da karavan?ki je najdalj?i, kar je deloma res samo ne pozabit, da vsi ostali so dvocevni in da slovenskega dela karavan?kega je "samo" 3.500m. ?e gledamo dol?ino luknje je skoraj toliko dolg predor Jasovnik 3.300m, dalj?i pa so Dekani 4.400m, Kastelec 4.500m in seveda Trojane s 5.800m skupne dol?ine obeh cevi.

Za nobenega od teh pa ni treba pla?ati posebej.

pravi tunel se sele zacne pri 4000m...

pa brez skrbi da smo vse ze pla?ali in prepla?ali.......

Pelji se od Celovca do dunaja - cca 15 po?tenih cevi, od Celovca do Beljaka, cca 20 cevi, od linza do dunaja konkretni tuneli, vse zastonj...........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sagradio pop crkvu, a njegov prvi susjed hod?a d?amiju.

Pop podigne zvonik, hod?a podigne minaret. Pop kupi BMW-a, hod?a kupi BMW-a.

Jednog dana uzme pop vode i krene oprat auto.

Dok je prao auto vidi hod?u kako nosi motorku i pili auspuh na svojem BMW-u.

- ?ta radi? pobogu? - upita ga pop

- Ako mo?e? ti svog krstit, mogu i ja svog obrezati!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes sem brez problema skidal, oz poteptal s CX-7 celo parkirisce, dovoz v garazo in vhod. Cca 40cm celca.

Avto lepo dela, res pa da se morajo prve gume skorajda v prazno zavrteti da zadaj prime, kot je treba, pogresam staro dobro stikalo ali celo ro?ko z napisom 4L ali 4H...

Vceraj sem se ganjal in je res presenetljiv za smekerski avto, le gume Nokian M+S * imajo celo malo prevelik dezen, ker na celem snegu se lahko zabase in guma v ovinku pre?no izgubi grip, tega pa elektronika ne zazna kot zdrs

update: zgoraj napisano je bilo ob 09:00, sedaj ob 11:00 pa spet mede kot pri norcih, blizamo se meterski znamki :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.