Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

js sem pa mislu da zaradi otroka te ni na forumu. :)

Na?eloma to delam zarad otrok, da bodo imel svoje sobe in da bomo kon?no imeli normalno dnevno z normalno jedilno mizo :party0035:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?ez vikend sva z bratom polo?la 40 kvadratov laminata z vsemi obrobami in zaklju?ki pa ?e ena vrata sva vgradila in dnevno sobo sestavla.

Zaenkrat ker ne pla?ujem zlatarskega dela in ve?ino delam sam z ob?asno pomo?jo doma?ih sem pri?paral:

- knauf strop 800?

- vsa elektrika, stikala, vti?nice in lu?i 400?

- izravnalna masa po stenah in vsa slikopleskarska dela 600?

- laminat in obrobe 250?

- male pizdarije (vgradnje vrat, sestavljanje pohi?tva ipd) 200?

Skupaj 2250?

Res, da se zajebavam ?e skor en mesec, ker se sprot u?im pa tud nimam vsega orodja ampak vseeno sem nadvse zadovoljen. Naslednji? naredim v pol tolk ?asa pol pa odprem s.p , ker kle je biznis. :harhar:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Pogledat bi blo treba a so na voljo kaki novi driverji za USB kontroler oziroma ?e bolje za celo mati?no. Tudi kak?en upgrade biosa ne bi ?kodoval. Pa seveda testirat prenos ?e preko aktivnega (takega s samostojnim napajanjem) USB HUB-a.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Za vneto grlo je najbolj?a ledeno mrzla cocacola - sam ne ga srat s kak?nimi mla?nimi ?aj?ki, ker samo bakterijam omogo?a? lepo toplo vla?no bivanje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Seveda re?e?, da rabi? navodila... po kon?anem pihanju ga pa prosi? ?e lahko ?e 1x, ker je blo tolk fino - k da bi se ga mal zadeval in da ti je zdaj kon?no jasno zakaj so se odlo?ili za policijsko slu?bo. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tak folk je res ogabn - okol kepe 2x pa sterat s kraja nesre?e bando kmetavzarsko nevzgojeno.

Razumem pa zakaj se to dogaja - mediji, rumeni tisk so skregali folk z resni?nim ?ivljenjem in zdravo pametjo poleg tega pa t.i demokracija, kjer te lahko vsak to?i, ker si mu pomagal je zabila zadnji ?eblji?ek v krsto ?love?nosti in solidarnosti.

Marsikdo se danes raje obrne stran, kot pa da bi pomaga, ker ?e kasneje karkoli zakomplicira po tvoji krivdi ali pa tudi ne te lahko kurac, ki si mu pomagal obere, do spodnjih gat. Odvetniki pa imajo svoj ?ur v tem vrtiljaku norosti.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Moji tud ... smrk, me kr nostalgija daje po takratni ko?arki NBA s fenomenalnim Danom Petersonom kot komentatorjem, ki je s tisto ameri?ko italijan??ino bil ?isti zakon. Na igri??u pa legende kot so Magic, Bird, Jabbar itd.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja sej, ampak na euroviziji je umetni?ki vtis bl en kurc vreden... ?e skladba ne gre v uho si mrzu. Ne vem, ?e bodo glasovalci zuni prepoznali talent in po moje bomo spet brez finala. Sr?no upam, da se motim, ker definitivno pet zna ampak ne vem a je to skladba za ES :ne vem:

No pa sem zadovoljen, da sem se zmotil. Sre?a za Majo je v tem,da ni vse prepu??eno televoteingu tako da diaspora ni dovolj za zmago, celo ve? turki so izpadli - sva?ta. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pa sej to se je na Brezovici testiralo ze leta nazaj - to je tako kot na italijanski avtocesti do benetke sedaj Tudor.

Sam ?e bodo dali spet na kak 'raven' odsek, obvestili folk , Garmin te bo obvestil 500m prej...whats the point?

jaz bi ?el strogo nd to in najprej ukinil sporo?anje preko radijev, ki si s tem nabirajo poslu?alce, namesto da bi kontrole delale ravno obratno..

?e ?e mislijo postavljat to neumnost pol jo naj vsaj tam, kjer se vsakodnevno dogajajo nesre?e. Recimo od Krtine do Dom?al, kjer najve?krat pride do kolizije izstrelkov in cestnih usranetov.

Kar se pa ti?e radio sporo?anja radarjev je pa to zelo pozitivno za varnost saj non stop opozarja ljudi, da so policisti aktivni in avtomatsko gre noga z gasa. Nalogapolicaj paje, da ne lenuharjo in naj spreminjajo lokacijo vmes naj pa ?e sami namignejo na kako "la?no" lokacijo pa bo precej efekta.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

definitivno bo treba tud nanjo prtisnt :blush: predvsem pa je treba v javnost spraviti vpra?anje kaj je bolj va?no al tistih nekaj milionov ? pobranega denarja al ohranjati dobro prometno varnost, ki jo omogo?a vinjetni sistem in s tem uporaba AC-jev.

V trenutku, da se bo zara?unavalo po km bodo pregnali ljudi z AC-jev nazaj na vzporedne ceste in ?e to v veliko ve?ji meri kot v ?asu ABC-ja. Predvsem zato, ker takrat se je kar precej dalo vozit brezpla?no mimo cestninskih oziroma kar precej relacij se sploh ni cestninilo.

?e se bo uvedlo sat cestninjenje je to vrnitev v kameno dobo prometne varnosti. ?e bi se odgovornim ministrstvom (promet in MNZ) res ?lo za varnost ljudi v prometu bi se dr?ava odpovedala vsakr?nih cestnin za osebni promet in pove?ala cestnine za komercialnega ter tako vsaj malo razbremenila AC-je navala vzhodnoevropskih prevoznikov.

No ampak to je pa? utopija :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?ez vikend smo ?tirje zavihali rokave in polo?ili 40kvadratov Knauf stropa z izolacijo v cca efektivnih 8 urah.

Stro?ek brez dela 380? - profesionalc pa mi je hotel ra?unat 1200?.

In your face kreteni oderu?ki. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.