Zdele sm vidu najnovej?iga Passata limozino, matr je grd, pa lih predhodnik mi je noro v?e? (kar se sli? neverjetno za VW dizajn in moj okus), no zdej so spet vse postavli na stare tirnice!
U soboto se neb ?udu, ?e Madrid poka?e gnilo igro in ob tem var?uje mo?i za tekme, na kerih je ?e v enakovrednem polo?aju in ma odprto pot do prestola!
Vsi so podcenjevali, podcenjujejo Schalke...vsi vidijo ze finale Man Barca...ampak Schalke igra neverjetno hiter nogomet, to bo za takti?en ManUT velik izziv, predvsem na zelo kratkem angle?kem igri??u....
Jaz napovedujem Barca : Schalke
In Raul zabije odlo?ilni gol, za kar ga Realovci okronajo za naslednjega ?panskega kralja!
Zadnje dve leti Real samo Iker tako visoko dr?i, obrambe da glava pe?e. Skoraj vsak drug vratar, bi jih kasiral.
Sam je pa Gomes v?eraj zajebal na celi ?rti. Hot da je hotu da Ronaldo zadane.
Druga?e pa Manchester v finalu, ?aka na enga ?panca. Jaz mislim, da tisti, ki bo zmagal Barca Vs Real bo tudi prvak v finalu.
Mah pri tem Manchestru se nikol ne ve, upam da ga je vsaj Barcelona zmo?na zmagat, za Real pa nisem prepri?an ?e bi jih ukrotil (pa da Murinjo spet lih u finalu pu?ne prot Tarde?im)!
Za u?eri?no tekmo bi pa reku da bi (vsaj minimalno) prednost Murinjo ohranil ?e z igralci Olimpije sedanje generacije - re?mo da bi s Totenhamom pu?nl - 3:0 kar bi ?e zmeri zado??al!
nic nebo z moje zelenke baba ne spusti cene 1300eur ce met sn ji marsikaj povedo pa ne pomaga grem zaj eno hondo handlat nekaj moram met na hofi ki ma puno poliestra sn odvisen
Ja, grega boks je ubistvu tok razli?en od fikmeza (pri njem rabi? reflekse), fikmez, pa se zelo po?asi odvija in gre na ?imve?jo mo? ali pa pa? definicijo oz. karkol, ne pa eksplozivnost in reaktivnost (dobro ima? sicer razli?ne vrste vadbe, to razumem). Kot zanimivost naj povem, da ?e ima nekdo ful izrazito nabildane prsne mi?ice ali pa tudi bicepse, ne bo nikoli kaj prida boksar (sam itak ?elim bit rekreativc, pri svojih 32-ih letih, hehe), ampak na?eloma ga prevelika telesna (mi?i?na) masa moti, brzino pa ima jasno - nikakr?no!
Matr sm zafilozofiru, ampak upam da je vseeno ?itljivo (?e dobr da ne pi?em v rokopisu, ker pol se neb niti dal pre?itat niti zastopit)!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sre?al smo se trije mazda?i - Han?o po?astil mene in Nejkota!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani