No ok, samo Avstrijci. ?vicarji pa verjetno ?e kdo ima predore za pla?evat posebej. In to ne malo. Ni mi edino logi?no zakaj se dr?avne glavce ne spomnijo in naredijo tako da pri cestnini pla?a? vse skupaj. To bi recimo veljalo samo za avte, ki so registrirani v Sloveniji, za ostale bi pa bile vinjete. Samo za dobi?ek se jim gre, kaj pa potem pomeni cestnina - verjetno uporaba cest, ki niso AC.
Avstrijski tunel - turski je za pla?ati in tudi drugi ve?ji, pa tudi v Slo tega enega in edinega moramo pla?ati....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jaz bi samo dopisal, da nikoli ne skrivam ni?esar in da sem po?ten dr?avljan ter, da me to vpra?anje osebno ?ali, ker prejudicira, da sem poskusil narediti nekaj nezakonitega (skriti blago, ki ga je potrebno cariniti).
vprasanje je ali bi, ne ali ste
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Psiholog: g. Jure, kaj si mislite o po?asnih voznicah, ki cincajo po cestah?
Jures: Je**** jim m***r blentavo, kre*** PIP nesposobni, doma naj za ?porhetom ostanejo pa naj otroke rihtajo... grrrrr
Psiholog: v redu je lepo ste odreagirali in ste pripravljeni na kaoti?no stanje na na?ih cestah - ?estitam dobili boste izpit
Nekatera vprasanja so bila res v tej smeri - ste vzkipljivi...veliko tvegate....kurc jaz sem bil odkrit, vzkipljiv nisem, tvegam in imam veliko odlo?itev v zadnjem trenutku....ampak z zavedanjem posledic.
Najhuj?e vpra?anje pa je bilo (ne pozabite da sem sedel s tovornjakarji):
Bi carini prijavili blago, ki ga skrivate, ?eprav veste da ga ne morejo najti
Kot prvo, kaj je smisel vpra?anja :ne vem: ?e skriva?, potem skriva? z namenom a ne.
ampak odgovori:
DA (?e to obkro?i? la?e?)
NE (?e to obkro?i? lahko kratkomalo pade?)
Torej res psiha
Evo takole... Boss je ?el v Mercator in kupil 8 vinjet, ker so bile tolk ugodno, da se je spla?al.
Ne se smejat, jaz sem videl italijana s tremi pol letnimi vinjetami v Bovcu na ?ipi, ga vpra?am zakaj pa to - ja cel vikend sem tukaj a ne, to je tri dni....
David je prejel papigo za rojstni dan. Papiga je v celoti gojila slab odnos in slab?i besedni zaklad. Vsaka druga beseda je bila opolzkost. Tiste, ki niso bile grde, so bile najmanj nevljudne. David je posku?al te?ko zamenjati pti?ji odnos in je ves ?as govoril vljudne besede, predvajal mehko glasbo, karkoli si je zamislil ni? ni pomagalo. Je za?el vpiti na ptico in ptica nazaj. Pti? je bil ?e bolj jezen in bolj nesramen. Kon?no, v trenutku obupa, je David dal ptica v zamrzovalnik, le za nekaj trenutkov. Sli?al je ptica klicati, brcati in kri?ati, nato pa nenadoma, je bil tiho.
David je bil prestra?en, da se lahko po?koduje ptic in hitro odpre vrata zamrzovalniku. Papiga mirno stopi ven in re?e: "Mislim, da sem te morda u?alil s svojim jezikom in nesramnimi dejanji. Bom se potrudila takoj popraviti svoje vedenje. Res mi je resni?no ?al in prosim tvoje odpu??anje." David je bil za?uden nad spremembo v odnosu in je bil tik na tem, da vpra?a, zakaj se je papiga odlo?ila tako dramati?nih sprememb, ko je papiga nadaljevala, "Smem vpra?ati, kaj je naredil pi??anec?"
?enska si je za?elela hi?nega ljubljen?ka zato je ?la v lokalno trgovino z ?ivalimi. Pogledala je na pse in ma?ke, vendar se je odlo?ila za papigo, ki je sedela v skladi??u za 10?
Vpra?a, zakaj je tako poceni? "No, moramo povedati, da je papiga ?ivela v rde?i hi?i in zato ob?asno izgovori neprimerne pripombe, ki lahko ?alijo nekateri ljudje."
Razmi?lja, da je cena ugodna, in da jo bo ?e preobrazila zato jo vzame..
Ko je pri?el domov je papiga zletela na mizo in rekla "Nova hi?a, nova madam".
"To ni tako slabo," je pomislila.
Malo kasneje, pridejo njene h?ere iz ?ole in papiga spet govori, "Nova hi?a, nova madam, nove kurbe."
?eprav se ji je zdelo malo u?aljeno, je pomislila, da niti ni tako slabo.
Kasneje tistega ve?era, je pri?el domov njen Mo? Franci.
Ga Peterson pokli?e serviserja, ker ji crkne pomivalni stroj. Serviser ni mogel priti takoj, in ker je morala iti na delo,mu re?e, "bom pustila klju? pod predpra?nikom. popravite pomivalni stroj ter pustite ra?un na mizi. Mimogrede, imam velikega rotweilerja z imenom Grizli a on je krotek, imam pa ?e papagaja in prosim delajte kar ho?ete, samo ne ogovarjajte papagaja! "
In res Grizli, popolnoma prezira serviserja, vendar je bil ves ?as tam papiga, ki je preklinjala, vpila, in kri?ala ?alabajzar, ?alabajza, nima? pojma, ?alabajzar.....
Serviser je kon?al in si ni mogel upreti da re?e: "Ti neumna ptica, zakaj ?e ne utihne?!"
Tip je bil tako osamljen, da se je odlo?il, da bi bilo ?ivljenje bolj zabavno, ?e bi imel doma?o ?ival. Tako je od?el v trgovino in dejal da ?eli kupiti nenavadno ?ival.
Po razpravi je kon?no kupil Stonogo, ki je bila v majhni beli ?katlici.
Po prvih dnevih skupnega ?ivljenja jo vpra?a. "?eli? iti v bar na pivo?"
Ampak ni bilo odgovoraod novega ljubljen?ka. To ga je malce motilo, vendar je ?akal nekaj minut, nato pa spet vpra?al: »Kaj pol gre? z mano na pija?o?"
spet ni bilo nobenega odgovora od prijatelja.
Tako je ?akal nekaj minut ve?, in razmi?ljal o situaciji.
Odlo?il se je, da vpra?a ?e enkrat, tokrat pa polo?i svoj obraz na ?katlico in zakri?i : "Hej, ti tam notri! ?eli? iti na pija?o z mano?"
Mali glasek je pri?el iz ?katlice:
"Sli?ala sem te ?e prvi?! Ampak a se lahko v miru ubujem?!"
To je tako kot dojen?ek podre kup?ek, po mo?nosti ?e malo bruhne je priden in skratk fajn, ?e pa js podrem kup?ek(brez kozlanja),pa sem vse razen ?loveka.
A je to normalno ?
Mulc se lahko tud skoz za ti?a dr?i pa ga vle?e......
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani