Skoči na vsebino
Konec vinjet?
Napisano

No ok, samo Avstrijci. ?vicarji pa verjetno ?e kdo ima predore za pla?evat posebej. In to ne malo. Ni mi edino logi?no zakaj se dr?avne glavce ne spomnijo in naredijo tako da pri cestnini pla?a? vse skupaj. To bi recimo veljalo samo za avte, ki so registrirani v Sloveniji, za ostale bi pa bile vinjete. Samo za dobi?ek se jim gre, kaj pa potem pomeni cestnina - verjetno uporaba cest, ki niso AC.

Avstrijski tunel - turski je za pla?ati in tudi drugi ve?ji, pa tudi v Slo tega enega in edinega moramo pla?ati....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz bi samo dopisal, da nikoli ne skrivam ni?esar in da sem po?ten dr?avljan ter, da me to vpra?anje osebno ?ali, ker prejudicira, da sem poskusil narediti nekaj nezakonitega (skriti blago, ki ga je potrebno cariniti).

vprasanje je ali bi, ne ali ste :blush:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

Group buy pa si jo prelimavamo.... :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Haha, kako je pa psiholog zgledal?

Psiholog: g. Jure, kaj si mislite o po?asnih voznicah, ki cincajo po cestah?

Jures: Je**** jim m***r blentavo, kre*** PIP nesposobni, doma naj za ?porhetom ostanejo pa naj otroke rihtajo... grrrrr

Psiholog: v redu je lepo ste odreagirali in ste pripravljeni na kaoti?no stanje na na?ih cestah - ?estitam dobili boste izpit

Nekatera vprasanja so bila res v tej smeri - ste vzkipljivi...veliko tvegate....kurc jaz sem bil odkrit, vzkipljiv nisem, tvegam in imam veliko odlo?itev v zadnjem trenutku....ampak z zavedanjem posledic.

Najhuj?e vpra?anje pa je bilo (ne pozabite da sem sedel s tovornjakarji):

Bi carini prijavili blago, ki ga skrivate, ?eprav veste da ga ne morejo najti

Kot prvo, kaj je smisel vpra?anja :ne vem: ?e skriva?, potem skriva? z namenom a ne.

ampak odgovori:

DA (?e to obkro?i? la?e?)

NE (?e to obkro?i? lahko kratkomalo pade?)

Torej res psiha :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

jaz bom mojo kupil tocno 31. januarja (ker glih takrat pridem nazaj s kosova)

in jo bom spet kupil na isti pumpi kot lani :D

Ampak moznost da bo drazja je veliko vecja :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

fuj spet sneg...zakaj ne more snezit sam na smuciscih...tle mora bit sonce

gademit

Saj je...ene 3000m visje... :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

http://www.rtvslo.si/crna-kronika/koroske-...ivljenje/220759

ce ni cjele, je pa tam blizu gor.

kaj je pa avtu naredilo...kaj je to za en model?

http://24ur.com/novice/crna-kronika/voznic...-nesrece-2.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stroker praznuje
Napisano

hepi brzdej tu ju

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Temu jaz re?em ZIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naj ?e pada in pada

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tezka je tovornjakarjeva...

laboratorij 12?

ZD pregled 50?- s tem da mi ni ra?unala EKG, ker sem vmes dohtarci winndows fatal error zrihtal

psiholog 30?

ura vo?nje 30?

republi?ki CPP 15?

nov izpit 10?

.

.

.

da bom lahko potem prikolico vozil neprecenljivo!

No ja sem pa zdrav ko riba v so?i, samo pritisk je bil 90/60, ker sem bil te?? brez kave... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

Evo takole... Boss je ?el v Mercator in kupil 8 vinjet, ker so bile tolk ugodno, da se je spla?al. :danzoman:

post-133-1262903576_thumb.jpg

Ne se smejat, jaz sem videl italijana s tremi pol letnimi vinjetami v Bovcu na ?ipi, ga vpra?am zakaj pa to - ja cel vikend sem tukaj a ne, to je tri dni.... :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

No.1 Vic za na forum:

Dragi Ajvar:

Upam da mi boste pomagali. Par dni nazaj sem se odpravila zjutraj na

delo in pustila mojega mo?a doma pred televizijo.

Kak?en kilometer od doma se mi je

avto ustavil, ni hotel spet za?tartati, tako sem

?la pe? nazaj domov.

Ko sem pri?la domov nisem mogla verjeti kar sem videla,

moj mo? je bil v postleji s sosedovo h?erko. Jaz sem

stara 32 let, moj mo? 34,

in sosedova punca 19, poro?ena sva pa 10 let.

Polna sem stresa, takoj potrebujem dober nasvet, prosim,

pomagajte mi.

S spo?tovanjem,

Francka

-----------------------------------

Draga Francka:

Da se je avto ustavil po tako kratki razdalji od doma je

lahko ve? vzrokov.

Najprej pa poglej ?e ima? zadost bencina, mogo?e

ne dela pumpa, ali pa ima? kak?en elektri?ni

problem, predlagal bi pa da

pokli?e? avtomehani?no delavnico da ti potegnejo

avto v gara?o in ga tam natanko pregledajo.

Upam, da bo ta nasvet re?il tvoj problem,

Ajvar

Merilo 1:1 ali 1,8m vi?ine :)

post-2637-1262878697_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

In vse tiho je bilo....? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz sem prec za... bi se mi kar prlegli kaki ?evapi al pa pleska.

Kaj zdej a jutri al naslednji teden? Jure ti povej.

Popoldne lahko - mam zjutri

Pazi imam pregled, laboratorij in psihologa kot profesionalni voznik... :bravo:

P.S. Premaknimo se pod sre?anja :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

npr. jutr al pa naslednji petek popoldne?

kje/kdaj, jutr mam pregled zdravniski

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se moram pohvalit, sem zrihtal prvo Mazdo 5, ki ni ?la nikamor, in je bola bplj lena, sedaj je posko?na da je kr veselje. :danzoman:

diplomirani traktorist....

nastavitve ?ob?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

lahko pa se vseen dobimo na cevapih, long time no see, kaj pravte?

I'm in

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

..?e dobr da policaji nimajo ?evapmetra :hohoho: ,sem prepri?an da bi ?el na hlajenje :hohoho:

sej mu lahko holesterol pri odvzemu krvi merjo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

David je prejel papigo za rojstni dan. Papiga je v celoti gojila slab odnos in slab?i besedni zaklad. Vsaka druga beseda je bila opolzkost. Tiste, ki niso bile grde, so bile najmanj nevljudne. David je posku?al te?ko zamenjati pti?ji odnos in je ves ?as govoril vljudne besede, predvajal mehko glasbo, karkoli si je zamislil ni? ni pomagalo. Je za?el vpiti na ptico in ptica nazaj. Pti? je bil ?e bolj jezen in bolj nesramen. Kon?no, v trenutku obupa, je David dal ptica v zamrzovalnik, le za nekaj trenutkov. Sli?al je ptica klicati, brcati in kri?ati, nato pa nenadoma, je bil tiho.

David je bil prestra?en, da se lahko po?koduje ptic in hitro odpre vrata zamrzovalniku. Papiga mirno stopi ven in re?e: "Mislim, da sem te morda u?alil s svojim jezikom in nesramnimi dejanji. Bom se potrudila takoj popraviti svoje vedenje. Res mi je resni?no ?al in prosim tvoje odpu??anje." David je bil za?uden nad spremembo v odnosu in je bil tik na tem, da vpra?a, zakaj se je papiga odlo?ila tako dramati?nih sprememb, ko je papiga nadaljevala, "Smem vpra?ati, kaj je naredil pi??anec?"

-------------------------------------------------- ----------------------

Neko? je bila gospa, ki je bila zelo zaskrbljena ker ji je pobegnila papiga.

Ni vedela kaj storiti, zato je poklicala 112. "Morate mi pomagati najti mojo papigo!"

Operater potrpe?ljivo odgovori: "Ne moremo vam pomagati s tem, gospa. Ta ?tevilka se uporablja le v izrednih razmerah."

Vendar pa, gospa vztraja, nato pa ji je operater ponovil da jih to nepomembna zadeva, in da bi morala papiga prileteti nazaj v nekaj dneh.

Nato je iz obupa, gospa prosila, "A ti ne razume?! Edina stvar, ki jo zna izre?i je" Muc. muc, muc'!!!"

-------------------------------------------------- -------------

?enska si je za?elela hi?nega ljubljen?ka zato je ?la v lokalno trgovino z ?ivalimi. Pogledala je na pse in ma?ke, vendar se je odlo?ila za papigo, ki je sedela v skladi??u za 10?

Vpra?a, zakaj je tako poceni? "No, moramo povedati, da je papiga ?ivela v rde?i hi?i in zato ob?asno izgovori neprimerne pripombe, ki lahko ?alijo nekateri ljudje."

Razmi?lja, da je cena ugodna, in da jo bo ?e preobrazila zato jo vzame..

Ko je pri?el domov je papiga zletela na mizo in rekla "Nova hi?a, nova madam".

"To ni tako slabo," je pomislila.

Malo kasneje, pridejo njene h?ere iz ?ole in papiga spet govori, "Nova hi?a, nova madam, nove kurbe."

?eprav se ji je zdelo malo u?aljeno, je pomislila, da niti ni tako slabo.

Kasneje tistega ve?era, je pri?el domov njen Mo? Franci.

Papiga spet govori ...

?ivijo Franci

-------------------------------------------------- -----------------

Ga Peterson pokli?e serviserja, ker ji crkne pomivalni stroj. Serviser ni mogel priti takoj, in ker je morala iti na delo,mu re?e, "bom pustila klju? pod predpra?nikom. popravite pomivalni stroj ter pustite ra?un na mizi. Mimogrede, imam velikega rotweilerja z imenom Grizli a on je krotek, imam pa ?e papagaja in prosim delajte kar ho?ete, samo ne ogovarjajte papagaja! "

In res Grizli, popolnoma prezira serviserja, vendar je bil ves ?as tam papiga, ki je preklinjala, vpila, in kri?ala ?alabajzar, ?alabajza, nima? pojma, ?alabajzar.....

Serviser je kon?al in si ni mogel upreti da re?e: "Ti neumna ptica, zakaj ?e ne utihne?!"

A papiga se zadere, "Grizli, daj ga!"

-------------------------------------------------- -------

Tip je bil tako osamljen, da se je odlo?il, da bi bilo ?ivljenje bolj zabavno, ?e bi imel doma?o ?ival. Tako je od?el v trgovino in dejal da ?eli kupiti nenavadno ?ival.

Po razpravi je kon?no kupil Stonogo, ki je bila v majhni beli ?katlici.

Po prvih dnevih skupnega ?ivljenja jo vpra?a. "?eli? iti v bar na pivo?"

Ampak ni bilo odgovoraod novega ljubljen?ka. To ga je malce motilo, vendar je ?akal nekaj minut, nato pa spet vpra?al: »Kaj pol gre? z mano na pija?o?"

spet ni bilo nobenega odgovora od prijatelja.

Tako je ?akal nekaj minut ve?, in razmi?ljal o situaciji.

Odlo?il se je, da vpra?a ?e enkrat, tokrat pa polo?i svoj obraz na ?katlico in zakri?i : "Hej, ti tam notri! ?eli? iti na pija?o z mano?"

Mali glasek je pri?el iz ?katlice:

"Sli?ala sem te ?e prvi?! Ampak a se lahko v miru ubujem?!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

v 3h urah in razdalji manj kot 200km. <_<

to je povpre?na ?e vedno 66 na uro, se dobro da so te 6x ustavili divjak.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

So ble vedno druge lokacije, zadnji dve sta bli 200-300m narazen, samo videli se nista. :glare:

Vedno je blo 0,0 :vesel:

Si predstavljas na vsaki drugace?

?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

To je tako kot dojen?ek podre kup?ek, po mo?nosti ?e malo bruhne je priden in skratk fajn, ?e pa js podrem kup?ek(brez kozlanja),pa sem vse razen ?loveka.

A je to normalno ?

Mulc se lahko tud skoz za ti?a dr?i pa ga vle?e......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Na zacetku kamera mal stekne, pocakejte

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.