Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Grega, u bistvu odvisn kaj si zada? za cilj - jaz npr nikakor nimam ?elje dobit fitneserske postave (men je fitnez tak dovgcjt d buhpumagi), mi je pa cilj d se septembra 11 vrnem u boxarski klub, u fajn formi in cca. 95kg ?ive te?e. Upam d mi uspe, boks mi je res ok (kot ?port, ne tko kot treningi slu?jo Trenirkarjem). :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ibro je ?iv bebc in totaln agresivc - nikol mi ni bil v?e?! Zdle pa navijam za London?ane, ampak nimam dobrga ob?utka! ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Berluskoni ?eli Lepega u Milan, naj ga kup, bo mev 2 komada, 1a solerja, Realu bo pa ekipna igra kon?n prnesla ?eleni uspeh! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jz pa nestrpno ?akam, ?e mi bo Symon hotel prilepit tisto primerjavo med voziloma, ki sam je ne znam nastavit! :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To se strinjam, slab?e kot ima? izhodi??no stanje - tem hitreje bojo vidni rezultati in ve?ji ko bo rezultat, ve? bo? imel veselja pri tem po?etju, skratka sam obrnit je treba kolesje, potem ste?e samo od sebe - ?tart je najte?ji! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jures, dejstvo je da sva oba konkretno pristranska, ampak kateri od slednjih je pa znan kot Nr.1 fuzbalski trener ta hip na svetu, pa naj ti kdo drug pove, ?e men ne verjame?! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@Stroker, tole se ti spla?a ?e zaradi efekta na zdravje in po?utje, odvr?t ene 20kg, pol pa magari ?e dalje s tem tempom! :bravo:

Men je mat (Vi?ja med. sestra) rekla, da ?e bom tko nadaljeval s pridobivanjem kila?e, me zna ?e kaka sladkorna po?astit, pol pa bom vidu kaj je to ?urka in naj se vendar za?nem zavedat, da dodajanje kila?e, pelje v napa?no smer. ?eprov jz pa tkole pravm, re?mo da je za mojih 188cm idealno te?a nekih 90 - 95 kg, jih mam raj? 105 kokr pa 85, ker trlica pa res ne bi ?elel bit, sm raj? mav bl dec! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Zame sta si precej enakovredna omenjena dva! <_<

Trenerski bog pa sedi na klopi Madrida in Portugalskega porekla (BTW - mislim da mu va? Pepi ni kos niti pribli?no)! :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mal heca mora bit, sicer je bil pa Lojz itak forumski klovn, ki baje ?e vedno ?pijunira po forumu - da vid ?e je ?e pozabljen al ?e ?ivi v na?ih sr?kih! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ajvar in kaj pol sledi, ?e ti gumo obrne na feltni, ponovno centriranje al ?e kak?en ve?ji poseg, ?e se vse zamakne? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Lanski let Bog ni bil na strani Barcelone, ker ni ?elel gledat, kako se rogajo Madrid?anom na njihovm terenu, kar je tudi prov! :danzoman::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U madona - 11 krofov se heca? al kva? :blink::aaaaa:

Jz sm kr en konc desca pa bi po petih verjetno ?e kej izbruhnu (je pa res da nisem Krofoholik)! :ne vem:

U?eri sva ?la s kolegom u Furmana (Lukovca) na veliko pizzo in pa Superco - liter piva pa? (doma?ga), pa tolk o huj?anju, a po?utje - VRHUNSKO! :cheers::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zmaj je ratu ZAJC :P

Ja kot zajc sm poskakoval po 1 nogi sam prve par dni, pol sem se v ?epajo?ega star?ka prelevil, zdej stil hoje je okej, ampak ?e ho?em zalaufat ni ?ans, ker me lih ta pregib v gle?nju, ho?e kar po tleh polo?it od bole?ine! :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.