Grega, u bistvu odvisn kaj si zada? za cilj - jaz npr nikakor nimam ?elje dobit fitneserske postave (men je fitnez tak dovgcjt d buhpumagi), mi je pa cilj d se septembra 11 vrnem u boxarski klub, u fajn formi in cca. 95kg ?ive te?e. Upam d mi uspe, boks mi je res ok (kot ?port, ne tko kot treningi slu?jo Trenirkarjem).
To se strinjam, slab?e kot ima? izhodi??no stanje - tem hitreje bojo vidni rezultati in ve?ji ko bo rezultat, ve? bo? imel veselja pri tem po?etju, skratka sam obrnit je treba kolesje, potem ste?e samo od sebe - ?tart je najte?ji!
Jures, dejstvo je da sva oba konkretno pristranska, ampak kateri od slednjih je pa znan kot Nr.1 fuzbalski trener ta hip na svetu, pa naj ti kdo drug pove, ?e men ne verjame?!
@Stroker, tole se ti spla?a ?e zaradi efekta na zdravje in po?utje, odvr?t ene 20kg, pol pa magari ?e dalje s tem tempom!
Men je mat (Vi?ja med. sestra) rekla, da ?e bom tko nadaljeval s pridobivanjem kila?e, me zna ?e kaka sladkorna po?astit, pol pa bom vidu kaj je to ?urka in naj se vendar za?nem zavedat, da dodajanje kila?e, pelje v napa?no smer. ?eprov jz pa tkole pravm, re?mo da je za mojih 188cm idealno te?a nekih 90 - 95 kg, jih mam raj? 105 kokr pa 85, ker trlica pa res ne bi ?elel bit, sm raj? mav bl dec!
Mal heca mora bit, sicer je bil pa Lojz itak forumski klovn, ki baje ?e vedno ?pijunira po forumu - da vid ?e je ?e pozabljen al ?e ?ivi v na?ih sr?kih!
Ja kot zajc sm poskakoval po 1 nogi sam prve par dni, pol sem se v ?epajo?ega star?ka prelevil, zdej stil hoje je okej, ampak ?e ho?em zalaufat ni ?ans, ker me lih ta pregib v gle?nju, ho?e kar po tleh polo?it od bole?ine!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma blesav UTD!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani