Tri prijateljice: London?anka, Pari?anka in Fata - sedijo pri kavici.
Pogovarjajo se o mo?eh, kako so leni in doma ni? ne pomagajo. Sklenejo, da jih bodo nau?ile kozjih molitvic in se zmenijo, da se ?ez dva tedna spet dobijo in poro?ajo o uspehih.
London?anka - prvi dan nisem videla ?e ni?, drugi dan tudi ne, tretji dan sem pa ?e videla, kako obe?a ?tumfe, ki jih je sam opral." Pari?anka - "Pri meni je bilo podobno. Pierru sem povedala, da ne bom ve? kuhala in pomivala posode. Prvi dan nisem videla ?e ni?, drugi dan tudi ne, tretji dan pa sem videla, kako si pe?e jaj?ka na oko."
Fata - "Tudi jaz sem Mujotu rekla, ne perem, ne pospravljam in ne kuham ve?. Prvi dan nisem ?e ni? videla, drugi dan tudi ne, tretji dan pa sem ?e lahko odprla eno oko"
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zato pa sem jaz v soboto zve?er, ko sem se vra?al z obale, izklopil to sranje od pmagal(v snegu seveda, v de?ju je druga pesem) in se pognal iz logatca proti rovtam in naprej proti ?irem. Ko sem vmes 1X vklopil, je avto enostavno obstal in skoraj crknil, po izklopu je bila spet veselica naprej.
Ti ga lahko izklopis.....jaz ne
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Meni se velikokrat zdi da je tale "helpfull" elektronika bolj v napoto kot pa ne......npr. skoraj prisegel bi da se na spolzki podlagi prej ustavim brez kot pa z abs, ko pedal zavore samo nekaj poskakuje avto pa kar z nezmanj?ano hitrostjo pelje naprej
ko zelim na cesti spodnesti cx7 mi zacne tcs ki ga ni moc izklopiti ropotati in po svoje krmiliti gume, s tem se nekatera ustavi in pri obracanju zacne zunanja guma pod tezo avta bocno drseti in ker z gasom ne mores popravljati avta. nekje na sredini ovinka elektronika le dojame da je potreben 4WD, ta pa avto samo se v sneg porine....
Swith pa z zadnjim koncem levo desno ampak prvi konec vedno kontroliras z vrtecimi gumami....tudi ko ga spodneses se lepo obrne v ovinek.
CX-7 je za LEPO voznjo in pika.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Letos bo formula lepa na ogled...
http://24ur.com/sport/f1/virginov-digitalni-vr-01.html#video
Povezava za deljenje
Deli na druge strani