V bistvu je to AFS ... in pomenilo naj bi Adaptive Front Lighting System ... In je podobno kot pri VW ... le da tam sveti ustrezna meglenka... pri Mazdi pa je v lu?i ...
Meni deluje OK... tudi v snegu in dezju
Mogo?e so Bossu zamenjal ?ice levo/desno :)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zbirka knjig na temo znanega mongolskega vladarja Genghis Khana. Avtor zanimivo prepeta zgodbo od mulca, ki se preganja z brati po ravnicah, do vzpona in bitk z Kitajci in Arabskimi "plemi?i". Dobr stuff...
Podobno kot nejgova serija o Juliju Cezarju...
Richard Dawkins ~ Bog kot zabloda; Je recimo da zanimivo, vsekakor pa ne najbolj?e branje... ponuja nekaj dobrih to?k za konkretno debato.
Khaled Hosseini ~ Tek za zmajem; "Predhodnica" knjige Tiso? veli?astnih sonc, postvljena v nekako isto obdobje a skozi o?i dveh de?kov. Dobra kniga.
?e 20 strani pa ostalo:
Alain de Botton ~ The pleasures and sorrows of work;
Dale? ne najbolj?a knjiga tega avtorja. Pri nejmu so za?etki ve?ino dolgo?asni in ?ele proti koncu dobijo smisel. Pri tej mislim, da ne bom tega mnenja.
Freudove interpretacije sanj pa po?asi premlevam, s tem tempom bo enkrat proti koncu tega leta fertik.
Na vrsti pa ?akajo ?e kupljne:
Richard Dawkins ~ Sebi?ni gen
Neel Burton ~ Plato's shadow
Sa?o Dolenc ~ Kratke zgodbe o skoraj vsem
Grem ?itat naprej, ?e mislim danes kon?at ono knjigo.
A si ti ?e ?tudent?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nekaj takega bo vinjeto doletelo tudi pri nas eno ali dve bomo kupili in menjavali med avti. Samo a tale z labelo deluje? Neki me eni stra?ijo, ?e je dalj ?asa nalimana se vazelin posu?i?
A no? za steklokerami?ne ?tedilnike si probal?
Vazelin ima namen menjave, ce je gor dalj casa nima smisla a ne, ja no? se nisem upal, sem nalimal blizu plastike senzorja in tistih crnih pikc na sipi - ki kao prepu??ajo signale ala gps
A je kdo ze menjal to po*** ?e?ko vinjeto???? Res je ?e?ka v vseh pogledih, avstrijsko sem dobil dol v cca 15 sekund, medtem ko sem za na?o potreboval 2 uri...
1. FEN - NO GO
2. no? - NO GO
3. univerzalno ?istilo topilo - NO GO
4. Razred?ilo - NO GO
5. na koncu sem pop in sem vzel bencin ter grobo gobico za posodo in jo zdrgnil dol po kakih 10ih minutah!!!
Sonce jo je tako zapeklo na ?ipo da skorajda nisi ve? ?util robov
?e?ko ni kaj!!!
Hip hip hip stra?ni trik - kako uporabiti eno vinjeto za ve? avtov:
1. na stran ki gre na ?ipo nalepite prozornen obojestranski selotejp
2. nato vinjeto na strani selotejpa ki gre na ?ipo parkrat nalepite na kavbojke - nalepi, odlimaj, nelapi odlimaj, ene 5x
3. lepljena stran se namucka ravno toliko da vinjeto dr?i na ?ipi in se odlepi kot magnetna nalepka
muck se seveda ne vidi
hip hip hip stra?ni trik 2 (pokazal kolega avstrijec)
1. odlepi vinjeto in jo preden jo nalepi? na ?ipo nama?i s prozornim labelo
2. zopet bo vinjeta odlepi/prilepi varianta
tu pred vsakim nalepljenjem potrebno mazanje z labelom
Sre?nga!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani