Jaz mam 188 vi?ine in sem mel najve? ?e lepih 122kg (kak let in pol do dve, nazaj)!
Potem pa sem zdele v dveh mescih jih zgubu ene 12!
Jeda?e bistveno manj, po 17h ni?esar, no kako sadje al pa kako fajno solato, potem pa precej gibanja (mam sicer svinjsko zvit gle?enj, tako da malo ovira gibanje), ?ez vikende pa mam kak?en dan tudi popolno ?i??enje organizma - torej samo teko?ine!
Je pa smeh, kolegi so mi tut kupli za RD, ko sem bil ?e fajn okrogu, lanskega julija - neko ma?inco (ne vem imena) in zadeva ?e kako u?inkuje, v predelu trebuha!
P.S. - ko si pa prvo??mo gremo pa s kolegi na kako Pico, Hot hors al kaj podobnega in zraven poplaknemo s par piri, ker nisem spet ko Robi Kranjec, ki ?teje kalorije!
@Boss - statisti?no gledano, mo?ki nekako so?ustvujemo z ?enskami ki so v nose?nosti in se 70 % mo?kih v fazi ko je ?enska nose?a, tudi sami zredijo - lohk se vadi? na to!
mala kazen,glede na to s cim se vozis,ampak zakaj se vozite ce nimate stvari homologirane zdaj pa kazen plus homologacija in bo skoraj 1000eur ze to pa vem da bo zaj za tebe dosti,za te xenone pa bi jaz vsem dal kazen keri majo nadknadno noter samo da bi bil en dan policaj pa mam tu pri nas skoraj 50 avtov ki jih takoj ustavim sem pristas spojlerjev in vse navlake razen xenonk ker te ful slepijo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po enem mescu mam gle?nj ?e zmer zate?en k buhtl in se kumi vid kost - matrmilo!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani