To ti pravi?, moja malenkost se dostikrat igra s tem in lahko mi verjame?, skoraj ni stvari ki je ne more? narest, je pa res da ni tako fancy kot nekateri programi, samo pa niso shareware al pa free.
ze sam selektivni start lahko dela probleme...winsi pa?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sora in Sava sta podivjali - ne samo ti2, Sava je ?e ?ez desni breg V Medvodah, prve hi?e ?e v vodi, v Tacnu enako, kaj ?ele kak bolj gorski in odro?ni predeli...
Se skoz na cunami spominjam...ko se mimo elektrarne peljem, dela na polno kot da se ti bli?a orkan
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Eh men je schumi ratal dober ker sem ga 4x v zivo videl, na ovinku ti je vse jasno zakaj je boljsi od drugih, se posebej ko se je se videlo po zarecih diskih kako in kje bremza
Naslednja je nogometna reprezentanca, vodstvo naj si razdeli nagrado za uvrstitev, trener odide, nogometasi zamerijo in slovenska pravljica bo popolna.
Res smo SP v zajebu. Memi mi ne deluje avtoritetno......
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani