Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Ja Jure, stare ceste bojo spet mno?i?no obiskane in DARS bo kasiral NULAAA, razen ?e bojo izdali kak?en dekret, da se je treba obvezno po AC furat, ?e ne ne vem kdo se bo po njih vozjakal za mastne gnarje! :hudicek::whatever:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Nisem gledu, ampak rezultat je kar hud 5:1 :blush:

Mi je pa ?al da je MANUTD zmagu u?eri - ne maram jih! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej to, Grega, jebe? netto, ?e se nekdo za tistih 100 manj, niti mal ne sekira - glavno je zdravje, to zanesljivo! :danzoman:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Banke so bile v?asih RAJ - spomnim se npr. 20 let nazaj, pazte tole; moj fotr je bil ?e takrat dr. znanosti, njegova sestra pa je bila delavka za ?alterjem (srednja admin. ?ola) v NLB, prihodke sta imela pa precej podobno! Mislm halo??? <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

U?er me je CR7 spet spravlju ob ?ivce, ker dejansko ekipa ni slaba, sam ?e nekdo vse ?oge sam zastrelja proti golu, pa magari s sredine igri??a, pol bojo ?e velikrat takratko potegnil! :hudicek::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kak?en Real - Schalke??? To bi namre? pomenil, da bi Real (najverjetnej?i nasprotnik njihov je iz Katalonije) premagal va?e Unicefarje! :whatever::harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po CX-7 je MX-5 verjetno prva na plin v Sloveniji

Range 1100km :D

Opis in izku?nje sledijo

To pa ne bo dr?al - Toma? je ?e pred ?asom eno predelu na LPG :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Enkrat v teh dneh, mogo?e ?e dans grem pri?gat sve?o 5-letni deklici z Zalo?ke ceste, ki jo je idiot vrgu ...

U?eri me je ?ist zvil, ko je kazal na tv, kraj nesre?e in pa veliko sve?, par medvedkov, nekdo pa je na kraj prinesu ?e Kinder jaj?ek ... :(sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo delo
Napisano

Jaz se tudi bolj nagibam PROTI (eno so obljube, drugo realnost na?ega Pahoristana), ?e ve?ja verjetnost je pa da niti ne bom ?el na tale referendum! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Tkole bom reku, vsem ki ga zagovarjate, z lahkoto bi po?akal ?e pol kroga, ali krog pa potem pripravu situacijo za prehitevanje - on se namre? ni PRVI? sre?al z mokro stezo, a ne JureS? Tako da ena?it njega z nekom, ki nima pretiranih izku?enj z motociklizmom je mal sme?no! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.