Ja Jure, stare ceste bojo spet mno?i?no obiskane in DARS bo kasiral NULAAA, razen ?e bojo izdali kak?en dekret, da se je treba obvezno po AC furat, ?e ne ne vem kdo se bo po njih vozjakal za mastne gnarje!
Banke so bile v?asih RAJ - spomnim se npr. 20 let nazaj, pazte tole; moj fotr je bil ?e takrat dr. znanosti, njegova sestra pa je bila delavka za ?alterjem (srednja admin. ?ola) v NLB, prihodke sta imela pa precej podobno! Mislm halo???
U?er me je CR7 spet spravlju ob ?ivce, ker dejansko ekipa ni slaba, sam ?e nekdo vse ?oge sam zastrelja proti golu, pa magari s sredine igri??a, pol bojo ?e velikrat takratko potegnil!
Tkole bom reku, vsem ki ga zagovarjate, z lahkoto bi po?akal ?e pol kroga, ali krog pa potem pripravu situacijo za prehitevanje - on se namre? ni PRVI? sre?al z mokro stezo, a ne JureS? Tako da ena?it njega z nekom, ki nima pretiranih izku?enj z motociklizmom je mal sme?no!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
O?it me pe?ejo - k zmaja!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani