Sem ?el zadnjo pot od tam kjer sem bil prepri?an da imam tablico - manjkala je zadaj, od ledu je po?il okvir tablice, in zdelo se mi je ko sem zaprl prtljaznik da sem slisal nek cuden zvok - pok, no in tablica je bla 400m za parkplacom pristimana...za lezecim policajem
Da jamram naprej...
tu se je pa ?ele za?elo, doma menjam okvir in kot ?e kaka druga mazda ima cx7 2 M5 vijaka za pritrjevanje okvirja z navojem varjenim skozi vrata - matica varjena znotraj.
?eprav sem prej na?prical, in potolkel vijake se je levi popolnoma rjast (star 2 leti!) odlomil pri glavi in vijak vstal notri...
Prvo sem odstranil vse obloge znotraj in upal da se da kaj zagrabiti od znotraj, jok brate ?e s pinceto ne bi ?lo, po obupnih poizkusih pri mraku in -5 ni bilo drugega kot prevrtati mal pofarbat in dati vijak z varovalno matico...
Pazi naprej, vijaka sta tik pod lu?ko za osvetlitev medtem ko ima okvir za tablice samo v sredini horizontale par lukenj za pritrditev
Zato sem medvijaka dal lesen nosilec ker itak sem moral zlomljeni vijak fiksirat od znotraj in potem na lesenega z malimi spaksi okvir.
Cela jeba za 3 ure zaradi enega pof..... okvirja
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
zivijo, imam eno pro?njo, sam nimam paypala in niti noben od znancev ne, zanima me ?e bi bil kdo pripravljen zame naro?iti ene stvari iz ebay-a. rabil bi sklopko za mazdo ter cel set za glavni servis (vodna pumpa, jermen, mikrojermen, ?ponarji tesnila.. ali pa samo pumpo, zobati jermen in napenjalce) po ?imbolj ugodni eby ceni in ?e platneno streho po mo?nosti. no ?e je kdo pripravljen, naj mi pove, in koliko bi ra?unal za tole uslugo, seveda bi se dobili na kavi da dam dinar in da se gre nevem v kak @cafe potrdit nakup... nevem to?no kako zadeva laufa
se opravi?ujem za glupo pro?njo, ampak pred sezono je treba rumenko zrihtat
ze vnaprej hvala
enej
Ja madona kok pa to pride skupi???
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jaz bom pa enkrat tudi nastimal da posnamem nasega medvoskega plavca kretena, ki goni, brez zmigovcev in podobno cez Pirni?e v sluzbo (verjetno ker je sam notri)
Seka ovinke in vidi se mu blondincu da je Gujo!
Mo?ki srednjih let si kupi novega Porscheja in se odpelje na prvo vo?njo. Najprej previdno pritisne na plin in brzinomer takoj poka?e 160 km/h. ”To je pravi u?itek”, pomisli in doda ?e malo plina. Naenkrat pa v ogledalu zagleda modro policijsko lu?. ”Saj me ne morejo ujeti”, pomisli in pritisne do 260 km/h. Potem pa si re?e: ”A nisi malo prestar za take ?tose?” Zmanj?a hitrost in ob cesti po?aka policijo. Policaj po?asi pride do avta in po pregledu dokumentov re?e: ”Gospod, slu?ba se mi kon?a ?ez pet minut. Ne bom vas kaznoval, ?e mi poveste en pameten razlog, zakaj ste hoteli pobegniti?” Voznik Porscheja ga za?udeno pogleda in re?e: ”Moja ?ena je prej?nji teden pobegnila s policajem, pa sem mislil, da mi jo ho?ete vrniti!” ”Hvala lepa in sre?no pot”, odvrne policaj, mu vrne dokumente in odide.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://www.mojvideo.com/video-tilen-pere-s...92fec27c108a448
http://www.avtomania.com/default.asp?rb=12&id=3504
Kako ve? da si star?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani