Fanta gre se samo za nabiranje e-mail naslovov za SPAM...jaz pop, ko me nekdo da v kopijo maila ki se poslje se na AOL ali podobno za kako darovanje ledvic ali podobno...vsi ki me poznajo se mi ne upajo mailat kaj takega..
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kmalu jih bo en na?tampal, pa bo. Pa a bojo ?ebelico po?templjali vsaki? ko te ustavijo?
Sej je neke vrste prav, ampak a ni namen ustaviti nekoga zaradi prekr?ka? A bodo sedaj ustavljali naklju?no in ?e bo? imel prvo pomo? bo kartica tvoja?
Jao meni res, se ne strinjam - lovi naj se divjake. Ne more? verjetni kako folk vozi, ?e posebej v teh dneh ko je padal sneg, vklju?ujejo se na cesto meni ni? tebi ni?, ?eprav je zavorna pot 2x daljsa, zavijajo s ceste brez zmigovca, vozijo za ritjo....itd itd
Nikjer - ponavljam, nikjer pa v na?em koncu ni kontrole.
?e je je pri elektrarni v Medvodah in v Kraju Meja, kjer to ve ?e vsak, in se ga vidi na pol kilometra naprej.
?e bi kontrola stala v rondoju Medvode, kjer je folk spet toaltno brezobrazen, bi morali stati vsaj 4je policisti, da bi vse prekrskarje sproti lovili...
folk na desnem pasu z desnim zmigovcem pa se pelje naprej preko polne po rondoju....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ja druga?e bo jokal in ?el nazaj v Reno.....tega pa no?emo a ne, NOT!
Alonso je preagresiven voznik za ferarija - read my lips - prvo polovico bo nanizal zelo veliko odstopov s tehni?nimi tezavami, in bo jokal da ima Ferrari probleme.
Ampak kot sem dejal okvare bodo posledice nezananja voznje...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zunaj (ne gre v garazo zaradi toplotne ?rpalke in zalogovnika, tak oda ?enin Swift tam kraljuje) - Webasto![:)](//www.mazda-si.net/applications/core/interface/js/spacer.png)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani