Skoči na vsebino
Parket - zaključne letvice
Napisano (urejeno)

Mazdaši pomagajte z idejami,..

nekaj časa nazaj smo menjali okna in smo morali v dnevni sobi ter splanici pomeati yugoslovaske zaključne letve ven. Sedaj bi rad nekako tole lepo zaključil dokler se drugo leto ne menja parketa in ploščic po stanovanju. Ker parket ni lepo stisnjen do zidu(neenakomerno poravnan) so tudi 2cm špranje nekje. Zanima me kaj bi mi prišlo v poštev. Razmišljal sem že o L profilu, ampak ne dobim nič pametnega. Nisem prepričan, da bi mi standard letve pokrile take špranje. Kar z linki in idejami na plano.

Še nekaj imiđez

image.jpeg

image.jpeg

20230803_195823.jpg

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Jaz sem 89,73% preričan, da bodo sveže žemljice (beri windowsi) odpravili težave, največkrat se težave z winsi pojavijo ko enkrat menjaš CPU, pri ostalih komponentah ni panike.

Da pa še jaz pokažem kaj se bo ustvarjalo pri meni..

image.jpeg

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 12 minutami je samSimon napisal:

Men je formatirat vedno ful muka 😅 Predvsem zarad Pro Tools in vseh pluginov in teh jajc, pa prestavljanja projektov, pathov, da spet vse odpre... glih ti boš to najbolj razumel 😄

Res je ..sam jst sm zadnjič v urci in pol mel.računalnik spet v istem stanju kot pred formatom...nrdim že tolk braindead...😅

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Jaz osebno z nobenim nikoli nism odprl šifriranega chata,..mogoče ga je kdo prek marketplace-a z mano,.. pa mogoče ti je ratalo znebit se tega sporočila ?

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Ne ne syncham nikmor, tko da nevem kater chat povzroča problem... bom pač X stiskal do konc lajfa kot zgleda haha

na telefonu pa zanimivo se mi ne pojavlja to...edin če mogoče cache broswerja pobrišem

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Mogoče je pa un Indijc k je hotel od mene kupt fotoaparat ustvaril enkriptiran pogovor,..pa pol k sm zbrisu chat se je kej zaštekal. Uglavnem nadležno je ker se pojavla na vrhu pogovorov...

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.