Narobe si razlagate, za 10k€ ne boš plačal obresti ker jih je na leto 340€,vsako leto dobiš izplačane-obračunane. Strošek odprtja računa bodo imele banke do 20€.
Tudi prodaš jih lahko pred 3 leti, če rabiš denar, ker bodo kotirale na borzi.😉
To so tiste, ki ti pridejo domov, v duhu sive ekonomije spucat na črno. Tista košta 20€ na uro ja. Čistilke v UKC pa so zaposlene preko XY čistilnega servisa. Mogoče oni izstavljajo 20€ urne postavke UKC, pa si doktor mal narobe predstavlja kako deluje sistem.
Jest itak dam v ler samo k vem da bom dlje casa stal na semaforju, drgac pa pustim v prvi. Da bi se pa vsakic vklaplov k se ustavm, se pa pomoje men tud zmesa
Je pa aku.v avtih ponavadi močnejši,če ima i. Stop.... Vse o tem smo že enkrat tako obdelali.... 😉
Ja, ampak izklopiš ga zaradi tega, ker uničuje komponente na motorju, in ne AKUja
Na sam AKU ima istop en kurc vpliva, ker se itak napaja iz kondenzatorja vmes k je avto mrzu
Več sranja na AKU ti naredi nabijanje vsega možnega gretja zjutraj ob zagonu, k začne srkat vn tok
Še nisem nikoli slišal, da bi komu kaj crknilo pri i-stop razen akumolatorja po parih letih... Je pa seveda res, da je velika možnosti, da kaj crkne.... Jaz imam ugasnjenga ker mi gre na živce, da mi ugasne brezveze za par sekund.... 🤔
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bodo kmalu banke reagirale.... 😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani