Ker naročam tedensko in veliko iz tujine bi sam razvrstil hitre pošte glede hitrosti in korektnega odnosa do strank takole: 1. Gls, 2. DPD potem pa daleč nič in šele nato pošta Slo. Pošta, slo. je zadnja leta katastrofa. Paketi iz tujine ležijo pri njih tudi po teden in več, pustijo ti listek v nabiralniku, da te ni bilo doma, čeprav si bil in čakal na paket. To se mi je v kratkem zgodilo že trikrat.
Jaja, preverjeno. Delam od doma, vidm poštarja pod blokom iz balkona, nič ne kliče, nič ne zvoni (čeprav na paketu lepo telefonska). Grem popoldne v trgovino in glej ga zlomka, v kaselcu lepo listek obvestilo o pošiljki. Sem popizdil na klicni center, sem rekel gospa saj vem da niste nič krivi, ampak koga imate tu za norca? Drug dan me model kliče "Gospod, paket za vas". Sm reku a vidš, da ni tko težko, lah bi že včeri pa bi mel enkrat manj dela
On 10/27/2021 at 2:33 PM, Alex said:
Ker naročam tedensko in veliko iz tujine bi sam razvrstil hitre pošte glede hitrosti in korektnega odnosa do strank takole: 1. Gls, 2. DPD potem pa daleč nič in šele nato pošta Slo. Pošta, slo. je zadnja leta katastrofa. Paketi iz tujine ležijo pri njih tudi po teden in več, pustijo ti listek v nabiralniku, da te ni bilo doma, čeprav si bil in čakal na paket. To se mi je v kratkem zgodilo že trikrat.
Jaja, preverjeno. Delam od doma, vidm poštarja pod blokom iz balkona, nič ne kliče, nič ne zvoni (čeprav na paketu lepo telefonska). Grem popoldne v trgovino in glej ga zlomka, v kaselcu lepo listek obvestilo o pošiljki. Sem popizdil na klicni center, sem rekel gospa saj vem da niste nič krivi, ampak koga imate tu za norca? Drug dan me model kliče "Gospod, paket za vas". Sm reku a vidš, da ni tko težko, lah bi že včeri pa bi mel enkrat manj dela
Zdaj ze jaz malo dvomim v cepivo. Starši so lansko leto preboleli, trikrat cepljeni (2x astrazeneca poživitveni pfeizer) in ekola danes pcr pozitiven imajo spet korono.
Poročaj kako se bo korona razvila. Namreč po prebolelosti in cepljenju boš definitivno imel lažji potek bolezni (manj ti bo vsekalo na dihala).
Se popolnoma strinjam. Na primer Mazde 6 dizel letnik 2016 so od 12.900 do 18.590.
Me pa firbec matra, kakšno je kupil @NevLado😁 Ugibam da G192 letnik 2017 ... cena pa tam okoli 22.000€ + stroški uvoza???
Tako ja, vzel sem 2017 zaradi novega volana in 192 konjev. Karkoli je novejšega ima prenapihnjeno ceno, realno gledano je pa sprememba na avtu minimalna - razen drugega headup in 360 kamere.. apple carplay pa lahko vgradiš sam če kupiš modul, oziroma ti ga dajo tudi naši pooblaščenci.
Slučajno od firme autoscout-24? Čestitke za nakup. 👍
To je bla tista rdeča, katere oglas danes ni več na mobile.de (sem šel ravno čekirat)? Ne, nisem vzel tiste. Je bila v ožjem izboru ampak je bil 1 servis prekoračen časovno (ne po kilometrini), tako da za picajzlastega človeka kot se imam to pri meni ne špila, kaj pa veš, če bi rabil kaj urejat na servisu/pooblaščencu. Prav tako je imela znucan volan (kar vemo, da je hiba teh modelov) in hudo znucano ročko menjalnika (prav oddrgnjeno, ne samo razbarvano), pri čemer pa prodajalec ni hotel tega uredit ali mi spustit ceno zaradi tega.
8 minutes ago, Janez007 said:
Super 👍
In ne pozabi objavit podrobnejšega poročila, s podatki in slikami
CX-3 ima pa kar veliko km, tako da se vsaj meni zdi, da boš moral nekoliko prilagoditi ceno.
Seveda, imam 110 tisoč realnih na relaciji pri mojem in prejšnjem lastniku. Če je nekomu bolj všeč avto s 50 tisoč prevoženimi in dnevno vožen v mestu kjer vemo kako je s sklopka/bremza/gas, potem naj to presodi on sam. Glede na opremo + vse dodatke in stvari, ki jih dajem poleg + narejen servis 1 mesec nazaj in od takrat prevoženih 3k, bo kdorkoli ta avto kupi samo natankal benz in se mirne vesti vozil srečno naprej. Zato menim da je cena v primerjavi z ostalimi na avto.net povsem upravičena, tistih 400 eur pa vemo, za kaj so napisani. Se pa strinjam s tabo in je kritika povsem na mestu, da je večini pomembno kako avto izgleda in koliko km ima in to tudi plačajo. Ne glede na stanje gum, zavor, ohranjenosti, opreme, etc.
Drugače pa še vedno prodajam CX-3 - ravno danes popoldne imam prvi resen ogled, bomo videli! Model išče točno ta motor, tako da sem prepričan, da ve kako in kaj z mazdami.
Ta tema ratuje čist brezvezna odkar ni več reakcij. Fovš za burek, pečjak je vrhunski! Če pa rad kupiš zmrznjene za doma da jih sam spečeš pa raje vzami hofer - isto od pečjaka iz iste linije, samo več nadeva.
A še komu drugemu zeloooo počasi polni telefon v Mazdi? V eni uri vožnje 20%, pa še to neha polnit, ko avto ugasneš. Sem probal oba USB porta, pa sta oba enako počasna.
Fora je, da so te porti narejeni zato, da lahko ti poslušaš musko iz usb ključka / povežeš telefon na usb isto za musko. Mislim da ni bil niti približno dizajneran za polnjenje. Jaz sem težavo rešitev tako kot še par ljudi nad mano. Kupiš 12V vtikač na 2 porta, jaz imam v enem kamero v drugem pa telefon. Malenkost boljše je kot original, važno je, da se mi baterija še bolj ne prazni če telefoniram.
Brez veze in dolgočasna dirka. Razen zadnja dva kroga, ko so se nekaj kao borili za tretje mesto. Drugače pa živi dolgčas. Se bojim, da bo postalo tudi tukaj dolgočasno in negledljivo kot F1. 🤔
MM mi res ni ljub, ampak tukej se vidi, kako je on razred zase. Vsi ostali so na istem nivoju - stopničko pod njim. No, mogoče bo Quartararo postal novi MM, ostalo je pa žal na isti klasi. Mogoče se Doviju na mopedu odpre drugo leto pa bo dobra konkurenca.
Ko sem odprl tole temo po toliko časa, sem se vmes vprašal, če je kdo sploh prebral tisto mojo analogijo z jabolki par strani nazaj, pomoje ne.
Sem late to the party in sem notr vrgel drobiž, ampak tisti en BNB, ki sem ga decembra kupil za 30$ (z namenom, da bom z njim trejdal), je sedaj poskočil na vrtoglavih pecto. Kam gre to no.
Sem se vozil po Ljubljani v času policijske ure in za ziher sem vzel še mamo zraven. Lahko sporočim, da v Sloveniji to deluje, Hojsu se je pač zalomilo šele pri Hrvatih.
Če koga zanima kako zgleda Ljubljana v času policijske ure lahko tud kak filmček skup zlimam, čeprav me zna kak izdajalc tud zašpecat policajem.
Haha. Sem šel zadnjič ac LJ-NM okol desete.. Proti LJ je še šel kakšen avto, proti NM pa žive duše nikjer, srhljiv filing.
1440 reviewov in vsi pozitivni pa se poslje ga iz spanije, tako da ni carine ter davka in se v enemu tednu je pri tebi. Pri nas je tak procesor cca. 270e.
Samsung 970 EVO 1 TB M.2 SSD disk ter WD green 256 GB sata SSD
720 W napajalnik
Aerocool ohisje z rgb osvetlitvijo ter 2x protiprasna filtra.
Pri graficni sem nekako ciljal na 1080 ali rtx 2060, vendar so trenutno brutalne cene graticnih kartic in sem se odlocil za 1070.
V starem racunalniku je bila pa gtx 660ti in amd x6 1055t procesor ter 12 gb ddr3 ram - kingston
Za te čase kr kul, ker sem tudi sam opazil kak šmorn je s komponentami.
Maja sem kupil navito 2060 od GIGABYTE za 360 eur. Sem rekel kul je, na jesen si privoščim še novo plato in procesor (ker imam še predpotopno zadevo). Hvala covid lockdown, 5600 cena prišla skoraj na duplo (450 eur ko sem gledal nazadnje prejšnji teden). Tudi PS5 ne dobiš nikjer. Tako da ostajam na tem, dokler cena ne pade. Mudi se ne, ker Warzone laufa 😛
Meni je res žal, da je v novih telefonih baterija zlimana not... In če so se mi stare baterije (vzete iz starih gsm-jev izpred 15 let) napihnile tekom let, kaj se bo zgodilo z novimi napravami? Bo napravo razneslo al samovžig?
+ to vemo, da vsaka miljonta Li-Ion po izteku svoje pričakovane življenjske dobe zagori?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Problem vina je pri meni ta, da mi scuza zgago do te mere, da bi mi po 2 kozarcih lahko že delal velik servis. 😂😂😂
Jaz v teh mrzlih časih spijem raj kakšnega kraft pred tv-jem za gušte, to je pa to.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani