Meni pla?ajo samo potne stro?ke, nadur pa ne. Jih potem pa? koristim. ?eprav jih "menjajo" uro za uro, kar pa se mi ne zdi po?teno. Jaz pridem na dan nedelje, ure pa koristim med tednom. Vsaj dodatek na nedeljsko bi lahko ?e izpla?ali...
no zdej se morm pa tut js mal razpizdit..... jebe? to, ko re?ejo, da nima? ve? de?urstev, pa more? vseen it na ?iht, ker se noben drug ne jav na telefon
no zdej se morm pa tut js mal razpizdit..... jebe? to, ko re?ejo, da nima? ve? de?urstev, pa more? vseen it na ?iht, ker se noben drug ne jav na telefon
No pa k sm ?e lih v tej temi..se mam konkretno za razpizdit nad preteklo no?jo, ko sm med ?ihtom dobu fla?o v glavo izklju?no zarad ?love?kega primitivizma.
A mi boste verjel, ?e napi?em, da je danes ubogega Citrusa, ena in ista ?enska na parkingu Mercatorja v Dravljah, DVAKRAT butnila med stanjem v koloni.
Po?kodbe sicer niso vidne, ker je bila hitrost neznatna.
Stojim za njo v manj?i koloni (ona vozi nek Peugeot 3008 ali 5008), pa kar nenadno prestavi v vzvratno in se hitro za?ne premikati nazaj, se zadeneva z odbija?i, nakar ji po?teno nabijem hupo. ?enska spelje meter naprej in ponovno vzvratno ter me ?e enkrat zadane.
Stopim vem, ona tudi, se mi neki za?ne opravi?evat in se zgovarjat, da jo otrok (sli?at je bil dojen?kovski jok), nervira in da ne more normalno vozit.
Pogledam svoj prednji odbija? in ker ?kode ne zaznam nikakr?ne, ji samo ?e za?elim sre?no vo?njo in naj bo vendar bolj pazljiva na cesti, ?e toliko bolj zaradi dragocenega tovora, ki ga preva?a.
Ne, ni ve? 1. april, danes smo ?e tretjega.
bemti, ?koda da ti kamerca na funkcionira, ker tole bi pa blo direkt za na YT!
Hehe, upam da bo, ker danes sem oddal vse potrebne papirje in jutri ?e dobim vro?eno odlo?bo oz. sklep o ustanovitvi podjetja.
Edit: tole v?eraj (navedeno v Razpizdniku) sem izjemno pozitivno prenesel in bil kmalu dobre volje (pred tem pa si "silom prilike" ogledal grad Rajhenburg in cerkev v bli?ini), pa zadovoljen sem s kupljenim avtom (ko se pokvari ga pa dostavim k ?megici na GRATIS popravilo, hohoho).
ok z moje strani ma? 1 mesec garancije oz. do prvega pokurjenga tanka
Verjeli ali ne, v?eraj sem ?el "zastonj" do Brestanice pri Kr?kem in sicer z namenom, da kupim nekega Twinga, sem potoval s cekini do tja, potem se pa kupec niti ni javil na telefon. Nadaljeval sem z vlakom do Celja, od tam naprej pa je ?mego prevzel preva?anje kupca in sva kasneje vendarle na?la vozek. Aja, Twingi so se mi pa kar mal PRISKUTILI.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Isto pri men
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani