Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Meni pla?ajo samo potne stro?ke, nadur pa ne. Jih potem pa? koristim. ?eprav jih "menjajo" uro za uro, kar pa se mi ne zdi po?teno. Jaz pridem na dan nedelje, ure pa koristim med tednom. Vsaj dodatek na nedeljsko bi lahko ?e izpla?ali...

Isto pri men

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

stari vem kako je to moj slu?beni gsm mora biti NON STOP pri?gan :blink: lp ale? B)

Za 1. zadevo so me celo na privat klical.... pa ni sans, da se se javim neznanim stevilkam!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

no zdej se morm pa tut js mal razpizdit..... jebe? to, ko re?ejo, da nima? ve? de?urstev, pa more? vseen it na ?iht, ker se noben drug ne jav na telefon :vskalo:

?e tadrugi? dons :vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Na rezidenen?nrm delovnem mestu-Pr'Skelet

pa to je ja najbolj umirjen diska? :D

no zdej se morm pa tut js mal razpizdit..... jebe? to, ko re?ejo, da nima? ve? de?urstev, pa more? vseen it na ?iht, ker se noben drug ne jav na telefon :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No pa k sm ?e lih v tej temi..se mam konkretno za razpizdit nad preteklo no?jo, ko sm med ?ihtom dobu fla?o v glavo izklju?no zarad ?love?kega primitivizma. :angry:

WTF :blink: kje to?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Eh, vidi?, to so pa privatniki... Komaj odpre svojo firmo in ?e preden posel sploh ste?e, ?e kupuje V6 ma?ino... Da se vidi, kdo je ?ef..

"se" nism pravatnik pa mam V6 masino ze skoraj 3 leta in pol :P od tega vozena slabo leto in pol :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?enska re?e:

"Tu je pa tak?en nered. Dajva,

midva morava tole malo pospraviti.

Tvoje stvari le?ijo na tleh

in ?e jih ne bova oprala takoj zdaj

bo? jutri brez obleke."

Mo?ki sli?i:

"Bla, bla, bla, bla dajva

midva bla, bla, bla,

bla, bla, bla, na tleh

bla, bla, bla, takoj zdaj

bla, bla, bla, brez obleke."

:cheers::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ni vic.

Konverzacija danes v kopalnici med tu?iranjem na?ega 2inpol letnega mal?ka.

Jaz: "Kaj se zdaj nekaj kisa?? A si dec al nisi?"

On: "Ne, nisem dec."

Jaz: "Ja kaj pa si potem?"

On: "Politik."

:blink:

Hehe, tamali vedn presenetjo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Do tega avtomobil?ka in njegovega zvoka gojim pa tako mo?na ?ustva, da enkrat bo njegova prometna na moje ime. :wub:

Hehe, nisi edini :D ampak, ko bom "velik" :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dobra plesna ?ola
Napisano

Od kolegov kolegi so mi priporo?al tole plesno ?olo..sam nism prepri?an kje to?no se nahaja :ne vem:

Objavljena slika

Druga? naj bi bla pa po novem tud ta kr ok..

Objavljena slika

Pocen za?etni te?aji pa hitr se nau?i?.Baje :prstgor:

:hohoho: like crazy monkey style xD

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A mi boste verjel, ?e napi?em, da je danes ubogega Citrusa, ena in ista ?enska na parkingu Mercatorja v Dravljah, DVAKRAT butnila med stanjem v koloni. :notworth:

Po?kodbe sicer niso vidne, ker je bila hitrost neznatna. :zvizga:

Stojim za njo v manj?i koloni (ona vozi nek Peugeot 3008 ali 5008), pa kar nenadno prestavi v vzvratno in se hitro za?ne premikati nazaj, se zadeneva z odbija?i, nakar ji po?teno nabijem hupo. ?enska spelje meter naprej in ponovno vzvratno ter me ?e enkrat zadane. :cheers:

Stopim vem, ona tudi, se mi neki za?ne opravi?evat in se zgovarjat, da jo otrok (sli?at je bil dojen?kovski jok), nervira in da ne more normalno vozit. ?zmeden?

Pogledam svoj prednji odbija? in ker ?kode ne zaznam nikakr?ne, ji samo ?e za?elim sre?no vo?njo in naj bo vendar bolj pazljiva na cesti, ?e toliko bolj zaradi dragocenega tovora, ki ga preva?a. ;)

Ne, ni ve? 1. april, danes smo ?e tretjega. :whatever:

bemti, ?koda da ti kamerca na funkcionira, ker tole bi pa blo direkt za na YT!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e sem odkrit, mi je od najinih v?eri?njih ki?tic bila Francoska bolj v?e?. :ninja:

3-je cilindri so zakon :P ?e bi jih blo ?e 1x tolk bi blo ?e bolj? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hehe, upam da bo, ker danes sem oddal vse potrebne papirje in jutri ?e dobim vro?eno odlo?bo oz. sklep o ustanovitvi podjetja. :party0035:

Edit: tole v?eraj (navedeno v Razpizdniku) sem izjemno pozitivno prenesel in bil kmalu dobre volje (pred tem pa si "silom prilike" ogledal grad Rajhenburg in cerkev v bli?ini), pa zadovoljen sem s kupljenim avtom (ko se pokvari ga pa dostavim k ?megici na GRATIS popravilo, hohoho). :punk::harhar:

ok z moje strani ma? 1 mesec garancije :P oz. do prvega pokurjenga tanka :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Verjeli ali ne, v?eraj sem ?el "zastonj" do Brestanice pri Kr?kem in sicer z namenom, da kupim nekega Twinga, sem potoval s cekini do tja, potem se pa kupec niti ni javil na telefon. Nadaljeval sem z vlakom do Celja, od tam naprej pa je ?mego prevzel preva?anje kupca in sva kasneje vendarle na?la vozek. Aja, Twingi so se mi pa kar mal PRISKUTILI. :glare:

upam, da si u?ivu v vo?nji z Japanezerjem :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Citroen Saxo sem kupil, pa dejansko na datum 1.april. :D

V zvezi z v?eri?njim popotovanjem po dr?avci se moram ?e posebej zahvalt Viperju in ?megu. :jupiii:

Ni blo nobene panike :)

Upam, da ?e dela ?verca :bravo: da nebom res ke?esa kriv :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.