komar 0 Napisano 22. maj, 2005 Avtor Pa Ne ?e Zopet Napisano 22. maj, 2005 Nespe?nost me mu?i stalno - na ?alost!!! Pa ni? hudega, spanje je tako izguba ?asa... Za danes bo po?asi res dovolj! Papa, Tomi Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 22. maj, 2005 Pa Ne ?e Zopet Napisano 22. maj, 2005 Jutri pa se za?enja nov delovni vikend ... me ?e "?raufa" ... bljek ... ampak, tukaj smo, da se vsak dan kaj novega nau?imo - hmmmmm Pa veselo na delo, Tomi Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. maj, 2005 Avtor Kon?no Napisano 20. maj, 2005 Jaz pa cel vikend ne delam NI? - no, samo to kar ho?em! Papa, Tomi Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. maj, 2005 Avtor Kon?no Napisano 20. maj, 2005 Jaz vem zakaj ne more? bit sku?tran, pa ne upam povedat ... P.S.: Bom slikice z "nalepko" v rubriko STYLING napopal! Mimogrede, komu se moramo zahvalit za tako "lejpe" nalepkice? Papa, Tomi Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. maj, 2005 Avtor Kon?no Napisano 20. maj, 2005 he,he...samo potem mora ?e komisija oceniti pravilno lego nalepke....?e dr?i v skaldu z dogovorjenim Je ?e nalepljena - na zgornjem robu ?ipe, ker na spodnjem (kot si predlagal) jo ?isto spojler zakrije. Kdo pa je v komisiji?Se ?e "pajtlam" od straha. Kje in kdaj pa bo ocenitev?... Son?ek je in ... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. maj, 2005 Avtor Kon?no Napisano 20. maj, 2005 Nalepka gre gor ?e danes!!! Da bom imel pol vikend fraj-haha! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 20. maj, 2005 Kon?no Napisano 20. maj, 2005 Kon?no je pred nami en ?udovit vikend!!!!! Lepo ga izkoristite! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 19. maj, 2005 Ko Koza Dobi Rx-8 Napisano 19. maj, 2005 No, to pa? ni lepo, da zaradi ene "napakice" sedaj vsi po ?enskih voznicah "pljuvate"! Saj niso vse take - se ve?krat zgodi, da vidi? kake "dede" ko sranje na cesti delajo! Samo poglejte Nino Juran?i? pa XX pa XX pa ... hmmm se ne spomnim ve? - hehe! Papa Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 17. maj, 2005 Mloda K?ra Napisano 17. maj, 2005 Full dobro!?! V ?em je fora? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. april, 2005 Rojstni dnevi Napisano 29. april, 2005 Hvala za ?estitke! Saj bo kak?na pija?a padla ob prilo?nosti... Kilometrov pa je ?e veliko ... 104.000! By, Tomi Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 23. april, 2005 Avtor Vuk Napisano 23. april, 2005 Vuk, saj pozna? mojo ?eno ... Seiersberg je na? drugi dom, nakupovalni del Graz-centra pa vikend ...hehe. By Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 23. april, 2005 Avtor Vuk Napisano 23. april, 2005 Jap, ?udoviti son?ek. Mogo?e bomo kar v avto sedli pa v Portoro? na kavico! Druga?e pa vsaj do Gradza pa bodo EURI leteli! Lep vikend pa kar vsem, Tomi Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 23. april, 2005 Vuk Napisano 23. april, 2005 Heloo VUK glej PM! Papa, Tomi Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 8. april, 2005 Avtor Petek! Napisano 8. april, 2005 Delo imam (na sre?o-druga?e bi lahko ?tacuno dol zaprl-hehe), samo v slu?bo pa ne rabim!!!! Juhejjjj, petek je! Pa kavica pri tajnici ?e di?i-papa! Pridem ?e kaj! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 8. april, 2005 Petek! Napisano 8. april, 2005 Hvala bogu, da je petek! Pa en ?udovit dan vsem skupaj! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Nespe?nost me mu?i stalno - na ?alost!!!
Pa ni? hudega, spanje je tako izguba ?asa...
Za danes bo po?asi res dovolj!
Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani