Allyssa 35 Napisano 3. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 3. november, 2008 hmmm, le kdo mi je pred kratkim rekel, da pregovor "da pes, ki laja ne grize" ne dr?i :ne vem: hmmmmmmmmm,..nekam znano mi je tole,..mogo?e js? Samo ne ugrizne pa vedno k bevska In js ?e doooooooooooooolg nism nobenga ugriznla,.. NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 3. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 3. november, 2008 Ahhhhhhhhhhhhh,..pa sj js nism nasilno bitje,.. :ne vem: js sam bevskam NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 3. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 3. november, 2008 js se tud po?utm starooooooooooooooooooooooooooooo NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 3. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 3. november, 2008 se dej pa ti njim :ne vem: a se ne zna?? NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 3. november, 2008 Jamralnik v2 Napisano 3. november, 2008 NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 1. november, 2008 IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...) Napisano 1. november, 2008 sm ?e zrihtala. Sam ne vem zakaj mi ne registrira dodatkov v mapci download :ne vem: NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 1. november, 2008 IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...) Napisano 1. november, 2008 Men pa ne rata enih simskov in?talirat,..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ?e pri odraranju mi eror vn me?e,... NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 31. oktober, 2008 Jamralnik v2 Napisano 31. oktober, 2008 o?itno sm tok blond :ne vem: NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 31. oktober, 2008 Jamralnik v2 Napisano 31. oktober, 2008 izgovor pred kom ali ?em? :ne vem: NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 31. oktober, 2008 prepucavanja v zvezi z DIESEL vs BENCIN Napisano 31. oktober, 2008 WTF mate tok prot dizlom? Nisem ?e sli?ala nobenga "dizela?a", da bi mel toooook za povedat prot "bencinarjem" v stilu benz sux ipd. :ne vem: NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 31. oktober, 2008 Jamralnik v2 Napisano 31. oktober, 2008 glava me boli...sej ne vem ve? a nej re?em ?e spet al ?e zmer :ne vem: NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 30. oktober, 2008 Jamralnik v2 Napisano 30. oktober, 2008 ?alostno NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 30. oktober, 2008 Mary Napisano 30. oktober, 2008 vse naj naj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 29. oktober, 2008 prepucavanja v zvezi z DIESEL vs BENCIN Napisano 29. oktober, 2008 ampak res, daj ne razlagi teh stvari, ker bojo na idejo pri?li, da bi diesla imel... ... fantje ni? brat to so sam interne fore med diesela?i, ker smo ?e danes ?alostni kolk smo se nategnili z dieslom diesel sux full time....****?e verjame? in ti si se kr 2x in to ?e z "istim" avtom,..jaooooooooooooo :ne vem: NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 29. oktober, 2008 Jamralnik v2 Napisano 29. oktober, 2008 js tud pa indijan?ka bi jedlaaaaaa NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 29. oktober, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 29. oktober, 2008 Na policijski postaji zazvoni telefon. Mlad policaj dvigne slu?alko, po?lusa, nato pa se v joku sesuje na mizo. Kolegi ga vpra?ajo, kaj je, pa pove, da mu je umrla mama. Telefon ponovno zazvoni, policaj se oglasi, poslu?a in v pade na tla. Ko pride k sebi, pove: "Nesre?a res nikoli ne po?iva. Pravkar me je poklical brat, tudi njemu je umrla mama." ************************************************************************************* Pride mo? na policijsko postajo in govori, da so policaji glupi. Policaji se zberejo okrog njega in protestirajo. Mo? pravi: "Vam bom dokazal. Kaj visi na drevesu in je okroglo in rde?e?" Policaji razmi?ljajo...mo? pa pove: "To je vendar ?e?nja." "Daj nekaj la?jega !" "Dobro, dve stvari visita na drevesu, sta okrogli in rde?i!". Policaji spet razmi?ljajo....mo? pa pove: "Dve ?e?nji vendar !". "Spra?uje? prete?ko, daj nekaj la?jega !". "Dobro, kaj vle?e konjsko vprego ?"... Najprej tisina....., nato policaji v en glas: "Tri ?e?nje !" ************************************************************************************* Policaj pade v odprt kanalizacijski ja?ek. S te?avo zleze ven, pogleda jasek in pravi :"?e dobro da je bil odprt, sicer ne vem, kako bi pri?el ven..." ****************************************************************************************************** * Starejsi gospod se vozi v avtobusu, ko na postaji vstopi mlad punker z oranznimi, zelenimi in rumenimi lasmi. Naenkrat mulc ugotovi, da starec bulji vanj in zato ga vprasa: "Kaj je, stari? A ti pa nisi nikoli naredil nic divjega, ko si bil mlad?!" Starec: "Enkrat sem pofukal papigo, pa se zdaj sprasujem, ce si moj sin!" NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 29. oktober, 2008 Jamralnik v2 Napisano 29. oktober, 2008 ne vem,..trebu?na gripa, viroza,.. :ne vem: vem samo da mi bo glavo raznesl in da noben tablet ne primeeeeeeee NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 28. oktober, 2008 Jamralnik v2 Napisano 28. oktober, 2008 js sm pa zbolelaaaaa sux, sux, sux, sux,...... NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 28. oktober, 2008 BiteFight Napisano 28. oktober, 2008 A dejte no, Zelc je ?e bolj nedol?en od Alyse kdo se ga bo potem bal Buffy NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 28. oktober, 2008 BiteFight Napisano 28. oktober, 2008 mogo?e je pa tud v resnici taprav vampir NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 28. oktober, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 28. oktober, 2008 ?e so mogl pa raziskat, pa prevert, pa dvojno prevert, pa ?lank napisat, pa lektorirat,................ NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 28. oktober, 2008 Tole je pa kr smeh Napisano 28. oktober, 2008 Skromnost je lepa ?ednost. Tole je avto s katerim se je bo?ji pastir Rode v nedeljo pripeljal v ?en?ur. In razlagal o skromnosti in poni?nosti....ha, ha, ha. http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/z-m...-pred-boga.html Boss??? Ovaduh? NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 28. oktober, 2008 uklopko Napisano 28. oktober, 2008 klopkooooooooooooooooo,..vse naj naj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 27. oktober, 2008 BiteFight Napisano 27. oktober, 2008 sej ?e na prej?nem serverju noben ve? ne igra :ne vem: NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa 35 Napisano 27. oktober, 2008 madmax Napisano 27. oktober, 2008 maxyyyyyyyy...vse naj naj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
hmmmmmmmmm,..nekam znano mi je tole,..mogo?e js?
Samo ne ugrizne pa vedno k bevska In js ?e doooooooooooooolg nism nobenga ugriznla,..
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani