hihihih To sem ?e vidu... NOERCI!!! Mojmu PC je se je sfuzlalo..... ko sem ta dva film?ka downloadal mi je vleklo 690 kb/s!!!!! !0 sekund in je blo use dol.... ka te delaaaaa!!
Google Web Accelerator vam pohitri brskanje po spletu. Shranjuje si tudi informacijo o tem, koliko ?asa ste prihranili z uporabo. UglAVNEM STVAR ODLI?NO DELUJE!!!
Boss to si lepo povedal....druga plat zgodbe je pa birokracija v na?i dr?avi.... vse deluje v za?aranem krogu....dr?ava najema, kupuje stvari neracionalno, in da bi si lahko to privo??ili, pa? morejo od nekje denar pobrat.... sam pomisli da za en izdelek kupljen v trgovini je pla?an davek 4krat minimalno... torej sistem pri nas ne ?tima... in ja...to debato smo pregreli in predebatirali ?e ne?tetokrat...ampak sam vidi? da se vse vrti v za?aranem krogu!
Lepo je da obstajajo ljudje kot si ti, s takim razmi?ljanjem.....sam ?alostno je pa to da vrh na?e hiearhije razmi?lja ?e vedno s pametjo katere IQ ne prese?e ?tevilke moje noge....seveda z redkimi izjemami!
Upam da bo ?as prinesel svoje.....s tem pa izbolj?anje tega F**** sistema!
Sneeeg je ZAKOOON!!!!! Tudi ?e sem 3krat na dan kidal.... je zakon!!! No mazda sicer ni lih najbolj Snegov Stroj.... je pa zato KATRCA zakon zadnje dni...pa od fotra Landi..... Jaaao tolko u?itkov pa ?e dolgo ne...
Pa ?e eros je Extra vesel.... Evo ?e malo slikic.... od landija nisem ni? slikal...sem pa katrcooo,,,))
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tomi kot sva ?e z Miss Wildcat ugotovila sem bil jest tisti najrtabolj priden lani!!!!!!!!!!
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani