Skoči na vsebino
Hudi film?ki
Napisano

hihihih To sem ?e vidu... NOERCI!!! Mojmu PC je se je sfuzlalo..... ko sem ta dva film?ka downloadal mi je vleklo 690 kb/s!!!!! ?zmeden??zmeden? !0 sekund in je blo use dol.... ka te delaaaaa!! :bravo::vesel:

Ej Sam kaj pa so to za eni afteki?????

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ferrari Enzo
Napisano

A take kolege ima? ti? :bravo: Mater! :rispekt::vesel: A te bo tuz peljal?

Ti socialc pa na Mazdi. :P Se pa ne ?udim, da ima? potem najbr? kar dobre veze, da si sposodi? Imprezo za vikend. :rispekt:

Mater ti ?vi? moje sanje. :P Peljal v Enzotu, vozil Imprezo...

:hohoho::hohoho: Bil na pravem mestu ob pravem ?asu s pravim brendom v roki..... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ferrari Enzo
Napisano

Evo kaj se zgodi ko je denarja preve?...pa ga nima? ve? kje porabit..... lastnik tega Enzota je prej?nji teden naro?il avto s 1001 HP..... :bravo:

Bugatti Veyron...... ?zmeden? Dobil ga bo pa predvidoma ?ez 2 leta! :ouje:

Objavljena slika

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kronika: prva smrtna ?rtev v Pomurju
Napisano

Boss to si lepo povedal....druga plat zgodbe je pa birokracija v na?i dr?avi.... vse deluje v za?aranem krogu....dr?ava najema, kupuje stvari neracionalno, in da bi si lahko to privo??ili, pa? morejo od nekje denar pobrat.... sam pomisli da za en izdelek kupljen v trgovini je pla?an davek 4krat minimalno... torej sistem pri nas ne ?tima... in ja...to debato smo pregreli in predebatirali ?e ne?tetokrat...ampak sam vidi? da se vse vrti v za?aranem krogu!

Lepo je da obstajajo ljudje kot si ti, s takim razmi?ljanjem.....sam ?alostno je pa to da vrh na?e hiearhije razmi?lja ?e vedno s pametjo katere IQ ne prese?e ?tevilke moje noge....seveda z redkimi izjemami!

Upam da bo ?as prinesel svoje.....s tem pa izbolj?anje tega F**** sistema!

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

snow fuckin' overdosis !
Napisano

Sneeeg je ZAKOOON!!!!! Tudi ?e sem 3krat na dan kidal.... je zakon!!! No mazda sicer ni lih najbolj Snegov Stroj.... je pa zato KATRCA zakon zadnje dni...pa od fotra Landi..... Jaaao tolko u?itkov pa ?e dolgo ne...

Pa ?e eros je Extra vesel.... Evo ?e malo slikic.... od landija nisem ni? slikal...sem pa katrcooo,,,:)))

post-228-1135946981.jpg

post-228-1135946998.jpg

post-228-1135947012.jpg

post-228-1135947029.jpg

post-228-1135947041.jpg

post-228-1135947072.jpg

post-228-1135947112.jpg

post-228-1135947132.jpg

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

megane coupe
Napisano

To je slovensko al kaj..... ?zmeden?:ouje: Lepo ful...na ?alost tudi meni ni najbolj po mojem okusu..... sicer pa kapo dol pred lastnikom..... :danzoman:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vseli roj. dan Zhuki!
Napisano

vse najbolj?e za té,

vse najbolj?e za té,

vse najbolj?e dragi Zhuki,

vse najbolj?e za té.

(a ma tle sploh kdo poleti r.d.?)

Jest ga mam..... :danzoman:

Aja Zhuki.... ?ingulingu :mi pijemoo: :hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.