O?itno res zgolj nima? sre?e. Jaz imam CATa. Pa je izpostavljen prahu, tresenju, padcem, pozimi je pri -10 stopinjah ostal v gara?i na avtu, ki ga je naslednji dan ?ena odpeljala in ni niti opazila, da je telefon na strehi. In je telefon med vo?njo padel na cesto. Ko se je vra?ala, ga je pa ?e povozila... In ?e vedno dela. In ?e vedno je vodotesen. Preverjeno. Le signal izgubi, kadar pade v 1 meter globoko vodo... Ja, preko rentgena ga pa res nisem po?iljal... Pa je CAT dale? od premium izdelka...
Cat je odli?en za klic, sms, viber recimo. Jaz rabim mail, voip itd. Saj pravim nimam ga zaradi znamke. Kolega steklar ima Cat-a ?e 10 let...prah itd...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ni tako enostavno ... Jaz sem ze nekajkrat probal it na Android, Windows Phone,... in sem se vedno vrnil nazaj na japko ...
Res pa je, da se nikoli nisem imel nekih resnih problemov z japko... No... tudi z drugimi nisem imel nekih problemov... Se takrat dvakrat ali trikrat, ko sem dal japko na servis, sem vedno dobil nov aparat ... Enkrat v Italiji, ker pri nas se niso uradno prodajali iPhone... dvakrat pa preko EPL v Ljubljani ... Pri ostalih znamkah pa so vedno popravljali ... vcasih uspesno, vcasih tudi ne in sem moral nosit nazaj ...
Vcasih se vprasam, ali sem res tak uporabnik, ki veliko daje telefon preko RTG na letaliscih, ga veliko prekladam, je na vlagi (motor, ampak v torbi) itd itd itd....
ampak govorimo o premium izdelku z IP vodotesnostjo, od katere pri?akuje? da vzdr? take zadeve. nimam sre?e
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jao jao jao, nisem ?e imel jabuka da ni rabil servisa.
V?eraj your face ID has been disabled.....nekaj da je kamera disabled itd.
Danes zjutraj pa pride update 12.0.1, super mogo?e bo re?ilo zadevo, apdejtam....telefon se na novo pri?ge, face ID ?e vedno disabled....nato pa 5 min in kljoc....adijo telefon, samo bel jabuk utripa gor.....
sre?a v nesre?i, kupljen 29.11.2017 - imajo samo leto garancije, gremo na servis (spet)
Joj ta Lublana.....ok se zgodi da zadanes drug avto. Sam da ga pa porajsas po celi dolzini moras biti pa ze umetnik. In to zgoeaj s speglom in spodaj z odbijacem
Nekaj podobnega je pred kar nekaj leti na cesti do uvoza Brdo na AC v Lj. izvedla ena tetica, ki je nekako uspela zajahati ograjo (in to na ravnem delu ceste), nakar je avto gor obstal na ograji. Tetica nekako izko?i in v tistem trenutku je avto pri?el iz ravnote?ja in se zakotali iz ograje po strmem hribu navzdol kakih 10 metrov pod cesto. Potem se je postavljalo vpra?anje kaj bi bilo, ?e bi tetica obsedela notri in "dr?ala" ravnote?je. Avto namre? na ograji ?e ni bil snoraj ni? po?kodovan potem pa na dnu hriba totalka.
Italian Job varianta z busom
P.S. Za mladino - govorim o originaluniz 1969
?alostno, kako je kvaliteta padla. Pa se imamo za tako napredne in se hvalimo, ?esa vse smo sposobni, da zmoremo stvari, ki jih pred 100 leti niti sanjali niso...
Na primer tole:
"Bili smo presene?eni, da je stolp tako dobro ohranjen, da je rje zelo malo, do pregnitja sploh ni pri?lo nikjer, to pa pripisujemo zelo dobri in premi?ljeni izbiri materiala Antona Belca, ki je stolp naredil, nanos cinka je izredno debel, to pa je ohranilo plo?evino v tako dobrem stanju" 123 let na de?ju, vetru, snegu, soncu,... in ni pregnilo. Mi imamo pa ob bolnici v ?empetru dve ?elezni konstrukciji, ki sta stari 42 let, pa ?e vse povarjeno in popravljano...
Pa tudi to, kar je pojasnil g. Kav?i? v ?lanku: da sodobni postopki pocinkanja tako debelih nanosov ne dose?ejo. Se pravi so v?asih lahko bolje za??itili plo?evino... ?e sem prav ujel, je plast cinka debela 72 mikrometra...
In ko novinar povpra?a, ?e bo "novi" stolp zdr?al naslednjih 100, 200 let, hitro dobi odgovor, da ne ve? kot 50... Se pravi so v starih, zastarelih kova?ijah izdelali bolj?e in trpe?nej?e izdelke kot pa jih lahko danes, ko ob stolpu stojijo z prenosnim ra?unalnikom...
a polnilce za telefone so montirali?
verjetno nekdo v ozdju ze malo vlece strene, ces da bosta 'kolega' kmalu. To bo se zanimivo, mogoce ne prvo leto, ker vsak rabi da se navadi nove masine, ampak potem....ce bosta skupaj ne bo milosti
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nejc, jaz sem po centralni Evropi prevozil vse, zato gledam sedaj najvi?jo enosmerno cesto v EU 3500m ?e se ne motim Pico de La Valeta
ima? kako literaturo za to oz priporo?a?, to je sicer Sierra Nevada, ampak seveda bi ?el Pireneji - Sierra Nevada. Thx
Cesta je cesta, ampak ?e za okoli
Druga?e pa ti dam izziv za mountina v Franciji, samo ?e trije taki prelazi so odprti v EU (stari voja?ki), 2 v ITA in tale:
https://www.dangerousroads.org/europe/france/225-col-du-parpaillon-france.html
2780m
sicer je bolj za endura?e, a se tudi mi cestarji vozimo tam
Povezava za deljenje
Deli na druge strani