Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Objavljena slika

...in ?e povej, na kaj bi recimo moral biti na taki cesti pozoren? Zaj?ke? Ka?e? Navajo indijance na konjih? Medcelinske lete nizkolete?ih kormoranov?

Na un parkiran avto tam doli z radarjem v rokah. Pa pri 200 naprej na cesto, da je dovolj dobra da te ne razme?e. :D

Lojza bi mogli forumski divjaki privezati v svoj avto, zalepiti usta pa terat k svinja po cestah, pomoje bi ga kap ruknila. :hudicek: To, ali pa bi se soo?il s strahom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To nekateri ?e ves ?as vemo - Majer pa ustvarja izredne razmere in razgla?a, da smo skoraj v bankrotu, da na lahek na?in vsiljuje reforme, ki kratijo pridobljene pravice najni?jim slojem prebivalstva in s tem povzro?a rev??ino.

Pa vseeno bi bilo bolje da daj EU denar pa bo on le ?e lutka in bojo drugi udarjali po mizi.

?e spremeni? prikaz v dolg na prebivalca ali dolg glede na BDP, dobi Slovenija mnogo bolj rde?e obarvan ton barve.

Ja ampak poglej okolico.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Zna bit,..na? Bu?ko je ?e zdj ves bogi, pa je bil samo 5 dni pr "novih lastnikih". Enim bi blo res treba prepovedat met ?ivali :ne vem:

Ne vem, pri unih sem dobil ob?utek da jih imajo res samo zato da mlade prodajajo, da bi jih pa kaj rihtali pa ne. Pa ?e za ene vem, ne bi jim kure pustil imeti v takih razmerah. :vskalo:

Na za?etku je bila res pla?na in se je vsega bala, ?e hrano je vsa prestra?ena jedla. Zdaj je pa ?isto druga, prav vidi se ji da je spoznala, da ljudje znajo biti tudi prijazni. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Ja, ?e kar nekaj ?asa. "Bud Spencerko" smo dobili ker so se lastniki selili v blok. Pa na za?etku je bila res uboga prestra?ena (v bistvu je imela pomoje slabe izku?nje s prej?njimi lastniki? :blush: ), zdaj je pa ?isto doma?a pa res prijazna, crkljiva...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Vpra?a mali cigan?ek o?eta kaj je demokracija:

"E sine to je, da vsi volimo, vsi delajo a le mi dobivamo socialno podporo."

"A pa jih to ne nervira?"

"Jih, ampak to je pa ?e rasizem."

:jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Meni ko mi kdaj h?erka ne bo mogla zaspat, ji bom predvajal kak?nega izmed govor aktualnega predsednika republike, potem garant zadrema v roku pol minute, kak?na ?ivljenjska energija, KAPO DOL, totalni pozitivc! :jupiii::hudicek:

Se strinjam! Sploh to, da je pozitivc. Poglej Hitlerja kako lepe in zanimive govore je imel in kam je pripeljal dr?avo. Zdaj se pa vpra?aj ali bi imel za vodjo nekoga, ki ima histeri?ne govore (priznam, Borut zadnje ?ase ima zelo odrezav na?in govora, ni ravno umirjen, kot bi mu nekdo dr?al pi?tolo za hrbtom) ali nekoga, ki govori po?asi in premi?ljeno? ?e se ?e spu??amo na to raven, kak na?in govora ima nekdo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

On je prvi temnopolti predsednik ZDA, ki je v vojni z dr?avami bli?njega sveta torej lahko po tem sklepamo tudi, da so vsi ?rnci krvolo?ni? Vsaj na 24 ur bi lahko to tako sklepali. :hohoho:

A je kak ?lanek o Kim Kardashian? Vse ostalo so postranske novice. :D

EDIT: Nekdo pa ne razume smisla prostovoljstva. :vskalo:

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bli?a se velik praznik
Napisano

Jaz bom reku obrnjeno. Moja pravica je, da ne grem na volitve.

Ko bodo v Sloveniji mediji uravnote?eni in enakoprani, bom pa mogo?e celo ?el. Ampak to ?e ne bo kmal.

To ima? pa prav, ?e dobro da sta vsaj Demokracija in Politik.si neodvisna medija. Pa nov Planet TV al karkoli je ?e. :jupiii:

Saj je res jalova izbira ampak z vsakim ne oddanim glasom dobijo glasove tisti, ki jih ne prena?a?. ?al namesto da gre? voliti nekoga, gre? vsaj voliti proti njemu. Pojdi Lojz, mogo?e dobi? ?ilce doma?ega ?ganja na voli??u, to je stara navada, ki bi jo lahko spo?toval. Ko ?e izpostavlja? kako si star in moder, povej, kdo so trenutno uredu politiki, kateri niso itd? Res nas zanima tvoje modro mnenje. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

obama bin sama je zmagu........ful sem vesel! :hohoho:

Veseli me, da bo predsednik sveta, ups, Amerike ?e vedno isti. Sploh ker gre za veliko vojskovodjo in obenem dobitnika nobelove nagrade za mir. :hohoho: pa saj v Ameriki pa res nima? izbire, eni ali drugi, objo so "ameri?ani".

Od takrat ko je Jan?a reku da ga bo v drugmu krogu podpru :wacko: Druga? pa malo spremljaj njegove izjave v soo?enjih, pa ti bo jasno...

Prepognil se mu je, da ga je Ivan nafilal kot dvocevko. :hohoho: Pa ?e dobro leto nazaj sta bila na drugih polih.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

js bom volu za Zvera, k ma res bomba hcerko. ;)

Dobra odlo?itev, ?e drugih adutov nimajo, je tut kaj takega super stvar. Kaj misli?, a jo je res zlorabljal in je zato pobegnila od doma? Ker potem mu priimek kar pristoji.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bli?a se velik praznik
Napisano

....Martinovo!!!!!!!!!!!!!!!!

A ma kdo od vas kak?en dober predlog glede mesnih dobrot?

To, da bo na mizi rde?e zelje, mlinci, in goska... ni dvoma, ker to pa? spada v tradicionalno jed in to ne sme manjkat. Ampak, to ni dovolj. Treba bo ?e kak?no drugo vrsto mesa dat na mizo, pa mi je mogo?e malo zmanjkalo idej.

Opazil sem, da so se ljudje ?e kar malo prena?rli raznih pe?enk, odojkov, klobas, jagnjetine, pr?uta..... in podobnega mesa, zato bi prav pri?la kak?na nova ideja. Rad bi prjatle presenetil s kak?no novo kulinari?no dobroto, ki mogo?e niti ni zna?ilna za ta dogodek in na? dolenjski kraj..

Kak?no mesno dobroto, za ta veliki praznik, pripravljate/jeste drugje po drugih slovenskiih regijah, v va?ih zidanicah, osmicah, hram?kih, kleteh..... ?

Dejte mi kak?no idejo!

Pri nas je zavetnik sv.Martin, tudi ?upan je Martin (ampak je bolj tarde? tko da ne velja tolk to) tako, da se bo dogajalo. Poleg tega so volitve, komaj ?akam, da opravim svojo dol?nost in volim za na?e! :jupiii:

Lojz kaj pa ti, bo? tudi ?el po ma?i na volitve kot jaz? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.