Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

?e ve? kot 1 mesec se podajajo me. ?reva me j.... sumijo na kronovo bolezen :( ampak ni? ?e ni dore?enega upam na najbol in da to opcijo sklju?im.

Dobr pa ?imprej se pocajti Ljubljan?an!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ajvar TDI
Napisano

hehe 3 ?rke MPS saker pripelje domov in bejba takoj dobi PMS

...sploh ko bo ?el tankat bo dobila PMS :hohoho: ....v?eraj sem pri?el na benzo, za imprezo wrx, se odpelje in sem na vrsti za tankanje, in sem videl gor da je tip tankal za 20 eur :hohoho::hohoho::hohoho: ...wtf, to je imel lih za 2x po btc-ju da podrifta pol pa dam v gara?o :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zgubil uro, butnil avto, odbija? spodaj desno, ne vem kdo je 10cm ?tora ob cesti pustil :whatever: :ne vem: ...kako je ?e grem prijavit pod kasko?? se pla?a polovica,odbitna fran?iza ali se sploh ne da prijavit ?e si sam kriv??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sm ?e kr (konkretno) pod vplivom u?eri?nega fuzbal poraza! :blush::angry2:

Mah mal je blo smole, sploh na koncu kako beden gol so dal ameri?ani :whatever: , se je pa vidlo kako je na?im ve?krat padla koncentracija, angle?i so napamet vedli kje kak?en njihov stoji, ampak kaj ?e?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Najhuj?i so mi tisti ki za?nejo primerjati da smo zgubili ?e koro?ko in Trst....wtf no, samo ?e pogleda? bolj na ?iroko so tisti ljudje ki sedaj ?ivijo v Trsti in na avstrijskem koro?kem na bolj?em kot so bili, standrad je vsekakor bolj?i ampak pustimo to. Je pa ?alostno da politika krega narod, ni ?udno da prihaja do vojn, debili, ?e se 20 let niso mogli zmenit potem se nikoli nebi, to je dejstvo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jest bom tud ZA obkro?il da bo ?e enkrat mir in da bodo nehali nabirati politi?ne to?ke teli debilni politiki in da se bo nehala ?iriti napetost med narodi. ?e 20 let se drkajo s tem in zdej na bo ?e konc tega. Kar tako pa tudi ne morejo vzeti morja in to je dejstvo. Druga?e pa itak vse ribe iz tega kao SLO morja romajo v ITA in na evropske trge kjer bolje prodajo mi pa jemo govno iz vzhoda in goji?? v Gr?iji...ko jih je*e vse skupaj. Luka Koper pa tudi ne bo trpela, za to bodo ?e poskrbeli da ne bo problemov z izhodom v mednarodne vode. Pahor mi je tudi na trenutke antipati?en ampak ima vsaj jajca nekaj po?timat in se ne sam pingpongat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

hmm...senzor je tista ?rna pika kjer je ?pegu naliman. Mogo?e to da si jo dal malo na zatemnjeno steklo?? ?eprav vseeno bi bilo lep?e ?e bi jo dal na levo zgoraj oz. levo spodaj :) pa ?e Darsovc ni? ne maha ker jo lepo vidi. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zadek je pa meni ?uden?? Kot Fiat Stilo karavan ipd., druga?e pa bolje to kot Nemca, ceneje pa ?e notri se vidi da isto. Seati so pa dra?ji od ?kode???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.