Skoči na vsebino
ponočnjaki
Napisano

To pa bomo raj? v no?ni temi govori - pono?, k tkt Kverti in ostali otroc ?e pan?ajo! <_<:hohoho:

Kadit pa ne smejo, niti tko niti druga?! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Trenutno se Alonsu bl slabo pi?e, no me prov zanima kako bo jutr, ampak vse ostalo razn Hemija prvaka, bi me prou ?okiral! :ne vem: <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne Boss, ?e se ti zadi prlep, al pa magari ?e je orng zadi u koloni, bi hitr porajtu, ko pa je pred mano, me pa od spredi zihr nav "u?gav" :bravo:

U?er po mokri cesti, pa bi blo dokaj rizi?no ti??at, sploh gleda na optiko sfakano, pa stanje gum je tut adio :P

No dons pa se loh pohvalm, da sm lihkar na ?rno prebarvu aluminj prage, ki jih mam po novem na voukulji ?rni - gozdni zimski ?ivali! :ouje::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moj rde?i vozić je dokon?no parkiran u doma?i gara?i, za nadljnih pou leta, ampak pot do tja je bla pa douga; :P

in sicer u?eri sm pi?iu iz ?rnu?, prek Vodic do Kamnka in ?e naprej, biv sm brez obeh tablc, k sm ga en dan prej odjavu in RT-jevke vrnu, tko da bi ga nafuku k kojn, loh, pa nism! :ljubezen::danzoman::P

No vrjetn se bo marsikdo ?udu temu po?etju, ampak so bli eni zapleti, pa ful sm meu u sredo za urejat po LJ za registracijo ?rne voukulje, pa rde?ga je blo treba odjavt in nakonc sm biv brez obeh tablc, no vsaj kolega mi je z Golfom od Vodic do Kamnka asistiru in kriv hrbet, oz. vozu u zavetrju, da :policaj: neb na pocen na?in padla sekirca v med! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Men pa deci mleka, al pa jebe? mlek, enga Raubarja, tavlkega, ne unga za napou odrasle otroke, se prav ho?m suprco! :jupiii::ljubezen::bravo:

In to kr med delovnim ?asom! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ej Mali Roker, na tlfon te ne dobim, Meso?er mi neki ?trajka, vrjetn itak spi? medvedje zimsko spanje na zaj?ji na?in - tko da ti sam povem d ne rab? hodt u LJ, k bom neki improviziru po partizanski poti! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?eri smo haral (aja glagol recimo da izhaja iz samostalnika harem) pa sm ?ov direkt u slu?bo, tko da zdej ne vem al mi bo ?lo delo al ne? :ne vem: Pomoje bl da ne, sam upam d bo ?immjn ludi to porajtal! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.