Moj rde?i vozić je dokon?no parkiran u doma?i gara?i, za nadljnih pou leta, ampak pot do tja je bla pa douga;
in sicer u?eri sm pi?iu iz ?rnu?, prek Vodic do Kamnka in ?e naprej, biv sm brez obeh tablc, k sm ga en dan prej odjavu in RT-jevke vrnu, tko da bi ga nafuku k kojn, loh, pa nism!
No vrjetn se bo marsikdo ?udu temu po?etju, ampak so bli eni zapleti, pa ful sm meu u sredo za urejat po LJ za registracijo ?rne voukulje, pa rde?ga je blo treba odjavt in nakonc sm biv brez obeh tablc, no vsaj kolega mi je z Golfom od Vodic do Kamnka asistiru in kriv hrbet, oz. vozu u zavetrju, da neb na pocen na?in padla sekirca v med!
Ej Mali Roker, na tlfon te ne dobim, Meso?er mi neki ?trajka, vrjetn itak spi? medvedje zimsko spanje na zaj?ji na?in - tko da ti sam povem d ne rab? hodt u LJ, k bom neki improviziru po partizanski poti!
U?eri smo haral (aja glagol recimo da izhaja iz samostalnika harem) pa sm ?ov direkt u slu?bo, tko da zdej ne vem al mi bo ?lo delo al ne? :ne vem: Pomoje bl da ne, sam upam d bo ?immjn ludi to porajtal!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To pa bomo raj? v no?ni temi govori - pono?, k tkt Kverti in ostali otroc ?e pan?ajo!
Kadit pa ne smejo, niti tko niti druga?!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani