Se prav na?i jutr ?pilajo 1:1 z Angle?i, medtem ko ZDA zmagajo Al?irce 1:0, kdo gre torej naprej (mislim da bi znala bit dodatna tekma med nami in ZDA, al se motim?)
?e imajo ekipe na koncu enako ?t. to?k potem ?tejejo gole
z ve? goli gre naprej -kolikor js vem
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
vem vem zakaj je tako na tisto ta po?eno ,ki je bila prej cela mi je padla macola,posledi?no se je premaknila sosedna kocka-danes obe popravil mislim zamenjal in naravnal
Drga? pa teh bogih 5 palet tlakovcev kar no?e zmankat
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
ok zmagal si jutri grem takoj brcat ko?arko in balinat hokej
Nekaj pa priznam v ?olskih letih sem zbiral nalepke NBA ampak ko so bili ?e bull-si in ne bo? vrjel imam poln album in ko smo ?e v ?oli igrali ko?arko sem res ''slovel'' po spretnosti in metom za 3 pike
?e si ?tudent potem ?tuderaj in bodi z glavo v knjigah,ne pa da se kur?i zarad dela.Ko pa do?tudira pa nj dela.To kar majo ?tudenjtje v na?i dr?avi nimajo nikjer po drugih dr?avah-sicer se pa ne maje stol?ek samim ?tudentom ampak ?tusentskim servisom ki so jih na taka pota speljali .
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ampak ?e vedno sem za C
Povezava za deljenje
Deli na druge strani