Skoči na vsebino
Zakaj Bojan ?lender spet zavaja?
Napisano

Tebi tudi Marija ne more pomagati, ?e je ?e tako vesela zaradi ene svoje ov?ke.

Kaj je bolje 150 stacionarnih radarjev, ali 100 premi?nih provid, ki poleg hitrosti registrirajo tudi ostale prekr?ke.

O?itno si namesto ?marna do?ivel ?moren, ki ti je nekoliko zameglil razsojo. :angry2::angry2::angry:

Saj res. Boss bi ta svoj "briljantni" spisek lahko poslal na kak?no versko uredni?tvo. Dru?ino al pa na ognji??e npr. Zakaj je to pesnitev poslal glih v Avtomagazin, kjer itak vsi razmi?ljajo enako kot razmi?ljate vi, saj ti avtomobilisti?ni cajtengi itak vedo samo za gas? Kategori?no pa so na takih uredni?tvih vsi proti radarjem. Zanimivo ko hudir....hehehehe...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tale va?a sekirancija, va?a kategori?na nasprotovanja in va?e sikanje proti meni in ?lendru je ?ivi dokaz da ?lender dela v pravi smeri. Tako je prav. Vas mora samo radar ujet in to ?im ve?krat, pa se boste skuliral, ker bo va?a denarnica povedala da delate narobe.

In ja, take ukrepe kot se jih je zdaj spomnil ?lender, so ?e davno tega sprejeli v Franciji, v Montekarlu itd...ker so imeli ravno tako problemati?ne divjake kot so/ste v Sloveniji. V teh dr?avah so posejali radarje in kamere na vse vklju?ne in problemati?ne odseke cest, hi?ne vogale, grmovje, ?tange, kante za smeti itd...pa se je situacija obrbila na bolj?e. Prav tako je treba tud pri nas nasejat kamere in radarje na vsak ovinek, al pa te stacionarce premikat, da se jih ne boste, kot ti pravi? preve? navadili.

Provide so vsekakor tudi potrebne. Ampak vsak normalen ?lovek z IQ-jem ve?jim od ?tevilke ?evljev bo znal hitro presodit da tele provide niso glih najbolj?a re?itev. Kam pa pridemo, da se bo po cestah za vsakmu divjakom ?e provida podila. Pol bi cesta zgledala kot dirkali??e in navadna lovska hajka al pa divji zahod kjer se kavboji podijo za indijanci. To bi pa blo res bogovsko in varno. Spredaj divjak ti??i na gas, zadaj za njim pa ga lovi provida. Ejejej Boss, kak?ne blesave re?itve si ponudu avtomagazinovcem.

Nene, kolega, najbol?j?a re?itev za umirjanje prometa so na gosto posejani radarji, ki izmerijo hitrost, kamere pa poka?ejo ?e ostale kozlarije ki jih vozniki po?nejo. To vse skupaj bi nekdo ?ekiral v komandni sobi, tajnica bi pa samo polo?nice na dom po?iljala. Pa bi kaso bedaki polnili tako kot je treba. Na konc bi pa nehal, ker tud za bencin neb blo ve? denarja.

Da to najbol? u?inkuje in deluje, je dokaz va? tukaj?nji kategori?ni protest, in ?aljivke ki kar naprej padajo name.

Hahaha, divjaki, obeta se vam, da boste po sili razmer postali normalni vozniki. Po?rite se! ?lendru pa vsaka ?ast.

PS:?e to.

Svetujete ?e pogoste policijske patrulje. Pha, ?e?e, ampak spet smo pri va?i "dobrosr?ni" solidarnosti, ko nasprotivoze?im bedakom pomagate tako, da jim blendate in opozarjate na policijsko patruljo. Tako vsak divjak ve, da ga ?aka policaj, zato da nogo takrat iz gasa dol, ko pa pride mimo policaja, pa spet gas na polno. Pa ?e ta na?in je slab tudi zato, ker se potem vsak divjak lahko prito?i nad policajevim ravnanjem, in se prito?be nad policijskim ravnanjem kar grmadijo in vle?ejo v nedogled na koncu se pa vseskupaj pospravi, opusti in pozabi. Verjamem da vam ta na?in bolj odgovarja, saj se zavedate, da sodi??a ne sfolgajo spucat vsega tega va?ega prekr?karskega sranja.

?e enkrat, ?lender, kapo dol. Ti samo u?gi po divjakih, kot vidmo tudi na tem forumu, so divjaki ?e vsi pani?ni. ?e pi?ejo protestna pisma na razne avto revije kot je mizerni avtomagazin itd...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Boss, ?e lahko komentiram ta tvoj ?lanek....

Ta tvoj ?lanek je eno navadno sranje obupanca, ki se boji, da bo moral zaradi mno?ice postavljenih radarjav, od zdaj naprej vozit po?asneje in po omejitvah. Ni? druzga kot to.

S tem tvojim skropucalom nisi naredu ni? druzga kot, da si dokazal, da ima ?lender prav, saj se tebi in ostalim cestnim divjakom od strahu pred radarji, ?e tresejo kolena.

Hehe, kak?en brezvezen ?lanek. Mene bi blo sram to nekje pokazat, ti se pa kar hvali? s tem sranjem.

Najbr? se bo zarad tvojga ?lanka Avtomagazinu dvignila naklada.

Dej ti ta tvoj ?lanek po?lji ?e kakim bolj resnim ?asopisom ali reviji. Ta tvoj spis si dal v en cajteng, ki ga itak prebirajo samo cestni divjaki. Jasno da se bodo strinjali s tabo. Kot bi na kak?en bilten, ki ga izdajajo vegetarijanci napisal, da se ?ivalim dela krivica ker se jih pobija za hrano, pa da je rastlinska hrana bolj dobra od mesa itd...Skratka totalna bedarija.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ONTOPIC (?eprou vi tudi skoz neki "jamrate"):

Jamram, ker imam veeeeeelik ?ulj med prsti :(

?e dobro da ga nima? med nogami.

Pol bi ?ele blo enga jamranja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaooo Lojz kje spi? da te ne ukradejo :D

Zdej vem zakaj toliko laja? in na veliko pi?e? svega in sva?ta in to v slu?benem ?asu-ker doma ziher ne upa? bit tok glasen!!

Sklepam pa po nekaterih primerih ki jih imam v slu?bi sam(pa definitivno nisem med njimi)

Kdo pa pravi da me niso ukradli? Zdaj sem pa? ugrabljen. In ugrabili so me glih med spanjem. Zdaj mi ugrabitelji grozijo po ?ivljenju, ?e vam ne bom povedal tega, kar bi vi ?e zdavnaj morali vedet in kar bi vam morali povedat ?e va?i star?i. Ugrabitelji so me ukradli zato, da vam o?i odpiram in da vas po svojih mo?eh zvle?em iz balkanske kulture ter balkanskega obna?anja, ter, da vas, namesto va?ih str?ev, vzgajam v normalne ljudi, ki boste zmo?ni sobivat in se obna?at na cesti tako, kot se obna?ajo ljudje v civiliziranem razvitem svetu. Skratka, balkan??ine bi vas rad odvadu.

In ve? zakaj jaz doma ne pi?em po tem forumu? Ker meni, ko nisem v slu?bi, v privatnem ?ivljenju ni toliko dolg ?as in mi ?e na misel ne pride da bi se doma vsedel za PC in potem na netu in na tem forumu visel tako kot to ti po?ne?, no? in dan, svetek in petek in najbr? celo med dopustom. Meni doma privatno, za razliko od tebe, pa? nekaj dogaja, tebi pa je, kot ka?e dolg?as tako doma kot v slu?bi zato si na netu non stop. Jaz si prijateljev za realno ?ivljenje, ne i??em po internetu tako kot ti.

To je to, za silo povedano.

@Boss, kdo je Chuck Norris? A si ti to kje iz kak?ne nanizanke po TV-ju spet pobral?

Boss, mislim da preve? gleda? TV in preve? ?asa prebije? za ra?unalnikom. Pejd mau ven na zrak, med ljudi in se iz virtualnega lajfa preseli v realni lajf.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zakaj v temi, kjer ho?emo jamrat in jokat men od smeha solze te?ejo :blush::hohoho:

To je ?ist normalno.

Saj nekateri se smejejo od ?alosti, al pa jokajo od sre?e.

Eni pa jokajo samo zato, ker morajo za v prekmurski bogra? nalupit ?ebulo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

kaj tebi ni jasno, a nisem dovolj jasno napisal, zakaj sem zaklenil tisto temo ?

ne zato, ker si ti avtor in se s tabo ne strinjam...

zaradi mene, ti kar talaj debile.. ;)

?e drugi (beri: administratorji in ostali moderatorji) nimajo ni? proti temu, nimam niti jaz ;)

Ja res lepa utemeljitev zapiranja moje teme.

Reku si, da zapira? temo, ker je, kao, za?la, ker je nepregledna in polna nerelevantnih informacij!

?e je to res, potem lepo pljuni v roke in zapri 3/4 tem na tem forumu. Vsaj toliko tem izpolnjuje tak kriterij ki si ga zdaj tle napisal. Vse polno je nepreglednih, zavo?enih in izgubljenih postov. Pa jih ne zapre?. ?udno.

Trditev, da so neke informacije nerelevantne, pa je zgolj tvoje mnenje, ne fikcija. In moderator ne bi smel zapirat tem zato, ker se mu neka informacija, PO NJEGOVEM MNENJU, zdi nerelevantna. Ti si s zapiranjem moje teme onemogo?il podajanje razli?nih informacij in razli?nih mnenj. A se tukaj tema zapre zato, ker ti odlo?a? katera informacija je prava in katera ni, ali katero mnenje je tebi bolj v?e? ali ti ni?

KAALman serje? ga. Sicer pa bod faca in povej ter na?tej te nerelevantne informacije, ker pravi? da jih je bilo v doti?ni temi vse polno!

?e pa slu?ajno ne bo? na?el polno neresni?nih in nerelevantnih informacij, pa komot lahko prizna?, da si mojo temo zaklenu zgolj in samo zato, ker je bila to moja tema in ker ste ti in ostali spu?ili besedni dvoboj z mano.

Kratka obrazlo?itev, oziroma nasvet:

Ve?, te?ko bo? zmagal v debati, v kateri zagovarja? ali v realnosti morda celo namenoma dela? cestne barabije, kr?i? predpise in omejitve, prekr?ke itd...pol pa za svojo neumnost in norost krivi? nekoga druzga. Pa magari ima? ?e tolk somi?ljenikov. To pa? preprosto ni mogo?e. Probaj v debati zagovarjat po?tenost red in spo?tovanje predpisov, omejitev itd...pa bo bol?. Probaj!

Z mo?jo in oblastjo, ki ti je dana kot moderatorju, ti z zagovarjanjem svoje teorije zmaga? lahko le tako, da nasprotnika v debati diskvalificira? ali celo likvidira?. Te na kaj spominja tak na?in delovanja in uveljavljanja svojega prav in taki procesi? Po?teno ne more? zmagat.

To je to. Sem ?e kaj pozabu povedat?

Debile, bedake, kretene itd...ki jih tukaj nekateri talate meni, pa jaz ne bom talal vam. Ni na mojem nivoju. To delajo in talajo tisti, ki so ubogi na umu in du?i. Jaz vas znam pospravt na bolj moder, pa vendar preprost na?in.

Malo bi pojamral. Jazst sem nedorasel in neprilagojen debil. Posko?ni Alojz a ste sre?ni? :harhar:

Sre?en glih nisem zarad tega tvojega iskrenega priznanja, te moram pa pohvalt, ker si kon?no tud ti povedal nekaj po resnici. Torej malo na bolj?e ti vseeno gre.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sedaj, ko si nas "razsvetlil" z Marijo, nam bo vsem lep?e. Ni mi jasno, kako lahko inteligenten ?lovek sprejema tako enostavne razlage o obstoju sveta na ravni Janka in Metke. Na nek na?in takim ljudem zavidam njihovi "razsvetljenosti".

O?itno je, da si dobil "poslanstvo" razsvetlitve foruma mazda.si.

Kaj, ko bi organiziral "?egnanje" za mazda?e in ostale ?lane foruma. Lahko je v katerem koli kraju SLO. Ni va?no, ?e nimajo nekateri vinjete. S pomo?jo Marije se bo dalo pre?vercati, saj njeno pomo? vodi bo?ja roka.

Opravi?ujem se tistim verujo?im, ki potrebo po duhovnosti zadr?ujejo za se.

Takih, ki pa s svojimi "stali??i" postajajo nadle?no vsiljivi, pa ne maram. :angry::angry:

Evo ?e spet.....a jaz sploh lahko kaj re?em tukaj?

Kaj jaz spet komu vsiljujem?

Jo?aguliko?a se je pohvalil, da gre v Antalijo, jaz sem se pa pohvalil, da grem na ?egnanje. Kaj je spet narobe? Saj ne silim tebe, da pejd ?e ti. In pohvalim se lahko, da bom ?el na ?egnanje z novim avtom, ki ni Mazda. Bom dal nov avto po?egnat, pa kak?en ? bom vrgu ?upniku v cekar, ?e bo avto res lepo po?egnal.

Pa se ?e ti pohval, ?e se ma? s ?im!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz se moram pa pohvalit da grem v nedeljo ob prazniku Velikega ?marna na ?egnanje.

?eeee??ena si marijaaaa je angelski glas, bo zadnja ura bila, marija prid po nas.......itd...Juhej juhej spet bo lu?no.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

oh Lojz, Lojz, ampak ti pa si res en lojz :huh:

Dr?i. Tako so me krstili. Tudi mama me kli?e tako. Pa moja krstna botra Rezka tud. Po svetemu Alojziju Gonzaga. Fejst poba je bil. Ni divjal z avtom. Prijatelji pa me kli?ejo Lojzi, Lojzek, Lujz, Lujđi itd....le ?ena mi v?asih pravi posko?ni Alojz.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaalman tole pomaga ;)

You have chosen to ignore all posts from: Lojz.

· View this post

· Un-ignore Lojz

Saj res, zakaj me ne ignorirate, ?e me ?e ne morete premagat s pametnimi besedami?

Sicer je pa itak znano, da kdor ni mo?an v pameti in ne more tekmovat s pametjo, potem tekmuje z mo?nim in hitrim avtom, motorjem itd....skratka, kdor nima mo?i in hitrosti v glavi in argumentih, to hitrost in mo? poi??e v mo?nem motorju, avtu...ali pa mo? v oblasti....

In na?e ceste so ?iv dokaz da to dr?i. Vsi norci s svojim divjanjem tekmujejo in oznanjajo svojo prazno butico, ?e?, glejte me kako sem neumen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ne morem ve?... enostavno se mi ne da ve?... konec je... ne gre ve?... tale Lojz je nekaj neverjetnega...

prav vsepovsod je najpametnej?i, in vedno samo mi na njega ska?emo, in njemu nekaj proti delamo...

ko pa ve? ne more kaj pa kak, pa mora izvle? finte, da kao on nekaj ne sme na forumu, ali pa se mu dela krivica...

jaz se z njim in njegovimi komentarji ve? ne ukvarjam...

pri meni je dosegel svoje... pri spovedi sem povedal, da sem divjak, zato sem moral zmolit 30 raznih molitev...

v aspuh na avtu sem zabil banano, da nebi slu?ajno kje po nepotrebnem peljal ve? kot je dovoljeno, ?e ve?, sploh ne vozim ve? ?ez 2. prestavo in 2.000 RPM...

pe?ce od zdaj naprej sam nosim ?ez prehod, ?e no?ejo, ko se ustavim, ?e se kdo prepo?asi pelje, se ustavim na varnem mestu, in po?akam, da je tisti pred mano doma na varnem, da ga ne bi jaz ogro?al ....

na avtocesto ne grem ve?.. ker ?e vozim ve? kot 50 sem itak divjak, kar pa no?em biti...

p/s: tale post bom verjetno ?e kdaj dodelal, ?e mi ?e kaj pride na pamet...

p/s2: tega posta NE SME? komentirati, Lojz, enostavno ne sme?, ker sem se jaz tako odlo?il !!!!

upam, da bo? tokrat ti upo?teval mojo ?eljo

OK ne bom komentiral tega tvojga posta.

Ker pa si spet zaklenil mojo debato, tako kot zaklene? vse debate v katerih se z mano ne strinja?, te bom vpra?al tukaj.

Zakaj ne bana? Symona, ker me ?ali z debilom, ?eprav si mu ?e izrekel zadnje opozorilo pred banom, ?e bo nadaljeval s tem debilom?

A jaz tud lahko njemu re?em, da je debil, pa tud ne bom fasal bana?

Recipro?nost pa to....?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

?e bi ?elel to?no upo?tevati predpis in zmanj?ati na 60km/h bi tvegal nesre?o v obliki naleta od zadaj in to ne od divjakov ampak ?isto od obi?ajnih ljudi, ki vozijo po predpisih.

Hmmm, tole pa malo objasni prosim! Zakaj bi ti ?e tvegal nesre?o od ljudi, ki za tabo vozijo po predpisih?

Boss, tisto tvoje vpra?anje ?e jaz NIKOLI ne naredim prekora?itve hitrosti je pa spet, ?al, kot po navadi otro?je. Ve?, to je nekako tako kot bi cigan vpra?al "civila", ?e ni nikoli ni? ukradu. In razlika med ciganom in "civilom" je ta, da cigan krade kar naprej, ?e se le ponudi prilika in le v?asih kaj tudi po?teno kupi. "Civil" pa po?teno kupuje kar naprej in le v?asih kak?no malenkost sune, ali bolje re?eno, zamol?i morebitno zmoto tistih, ki so se zmotili v svojo ?kodo....

Sicer pa kaj se sploh spreneveda?? Va?ih debat, kjer se hvalite kolk ste ?li s svojim avtom hitro in kolk vse ste prekora?ili hitrost itd...je tukaj na forumu kot to?e. Jaz res ne vem kaj bi zdaj ti rad povedal v svojo obrambo? Saj se sami izdajate in celo hvalite tukaj.

Poglej, va? klju?ni greh je ta, da bi za svoje grehe, prekr?ke in prekora?itve, radi obdol?ili nekoga, ki ni ni? kriv za va?o neumnost. Za vas je dr?ava, ?lender, policija itd... sovra?nik ?t.1. Pol pa s prstom ka?ete na druge gre?nike, namesto da bi se vase zazrli.

No, ne re?em, da dr?ava ni po?re?na, ampak tako ?leht kot jo ho?e? ti in ostali tukaj prikazat pa spet ni. Predpisi in omejitve so zato, da nas na cesti varujejo in predvsem zato, da varujejo ?ibkej?ega. Predpisi in omejitve niso zato da bi nam ?kodili.

In ko si delal vozni?ki ispit, si se moral sprijazniti s temi predpisi, omejitvami in pogoji. ?e ti to omejevanje ni ustrezalo, zakaj si pa ?el delat vozni?ki izpit? Zakaj nisi svojmu in?truktorju reku; kurc vas gleda, jaz ne bom vozil tako po?asi kot tukaj pi?e na prometnih znakih in bi pred njegovimi o?mi pohodu gas.

Kolega, noben red ni popoln, ampak brez reda bi bla pa totalna ?tala. Saj sam pravi?, da se boji?, da te bo kdo pred cestninsko postajo nasadu. A potem predlaga?, da naj vsak pred cestnisko postajo pospe?i, da bo zbe?al zadaj voze?i budali, ki no?e vozit po omejitvah?

In ja prav ima?. Z vsakim dnem se bolj bojim pojavit na cesti. Mo?nej?i in hitrej?i avti, ki so jih v zadnji dobi dobili v roke balkanci in razni neprilagojenci, delajo iz ceste klavnico.

Boss ne se mu?it, ?koda zdravja. Lojz je nepopustljiv, mi pa se bomo ?e naprej tako vozli kot do zdaj.

Mogo?e pa ne. Mogo?e bo? pa tud ti kdaj odrasel. ?e ti ?e jaz ne morem, ti bodo mogo?e tvoji lastni otroci,(?e jih bo? kdaj imel) visoke kazni, al pa grenka izku?nja, ?e pravi ?as odprla o?i.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mogo?e pa mi nismo tako slabi kot misli?.

lp

Saj nisem reku da ste slabi. Le dolo?ene stvari si narobe predstavljate in dolo?enih stvari no?ete priznat, ker vam to bolj ustreza in si ?elite, da bi blo na svetu in cesti enostavno tako kot si ?elite da bi blo. Ampak resni?nost ni zmeraj tak?na kot si jo ?elimo. Cestne omejitve in predpise jemljete kot, da vam nekdo s temi predpisi in omejitvami ho?e nekaj slabega, ne dobrega. Drga? pa niste slabi pobje. Jaz bi reku, da ste neodgovorni, mogo?e nezreli, neprilagojeni itd....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa smo spet na za?etku.

Ma? prav. Dolga in trnova pot je prevzgajanje tipi?nega slovenskega cestnega fijakerja - divjaka. Spreminjanje mi?ljenja in obna?anja na cesti je dolg proces. Je treba kar naprej ponavljat eno in isto banalno stvar....?al se prevzgoja pozna ?ele skozi generacijo. Balkanska mentaliteta ne popusti zlepa.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

O Lojz... tebe sem pa ?e prav pogre?al. :blush:

A se ti zdi, da so tele tri reklame resno povezane s hitrostjo? V prvi mogo?e ?e najbolj saj je sicer ?lo za izsiljevanje prednosti in kurji refleksi, bi pa posledice pri manj?i hitrosti bile verjetno bistveno manj?e.

Drug pa s samo hitrostjo nima nobene veze ampak je mis?ljena kot to da naj bi bili pozorni med vo?njo. Mo?ak je namre? drkal po radiju, kolesar pa mu je zavil iznenada na levo. Hitrost je tukaj samo posredni krivec, ?e bi bila manj?a (?eprav ni zgledala visoka) bi ga mogo?e zgre?il, kar velja tudi v primeru, da bi bila ve?ja saj bi bil ?e davno mimo. Tale zadnji stavek ni bil mi?ljen ?isto resno ampak bolj kot poanta pri nekaterih situacijah.

Tretja reklama je pa itak samo en d?ouk in prvo kot prvo pomeni, da ko vozimo se ukvarjamo samo z vo?njo, a ne? ?eprav ne re?em, da tole ne bi pasal :ouje:

Tele reklame so ?al preve? nedirektne, ?e se ho?e prikazat problem hitrosti.

No saj tle ti dam delno kar prav. .Jaz sem samo napopal prve tri film?ke, ki jih vr?e ven iskalnik, da bi ti pokazal, da se da take in podobne film?ke, ki jih ti tukaj kar naprej popa?, popat v nedogled. Tud ti tvoji film?ki z drogo itd... so milo re?eno, malo za lase privle?eni in hecni. Se ti ne zdi? Kadar se zgodi resni?na nesre?a zaradi brzine, se povzro?itelj ali pa ?rtev, po navadi ne snema s kamero. Razen na kak?nih dirkah ali obcestnih kamerah. Kaj prav??

Bolj bedno pri vsem tem je dejstvo, da se ti in cestni divjaki tako radi primerjate s pijanci in drogera?i. Na njih, ?e prav po otro?je kar naprej s prstom ka?ete za kontra vzgled, ?e? poglejte jih , ti so ?e slab?i od nas, ?e bolj ogro?ajo, so ?e slab?i od nas itd... namesto da bi se primerjali in imeli za vzgled tiste, ki vozijo lepo in po predpisih.

Dejte najprej spucat svoj prag, ki je ?tevil?no najbolj usran. To je bil tud point mojega za?etnega posta. Jaz nisem ra?unal da tukaj prevladujete pijanci in drogera?i, (razen ?e sem se zmotil) ampak, da tukaj prevladujejo/te prehitri vozniki, (kot ka?e se nisem zmotu) kateri ?tevil?no najpogosteje sejete smrt na cesti. To ve ves svet. Nastavu sem vam ?pegu in vas vpra?al, ?e vam ob pogledu na nesre?o, ki se zgodi zaradi va?e najpogostej?e napake, kaj klikerji zalaufajo. Pa kot vidmo vam ne. Zato je stanje tak?no kot je. Ampak ti in ostali ste namest sebe v ?peglu, raje gledali drugam in tiste, ki so ?e slab?i, vendar, na sre?o, manj ?tevil?ni gre?niki od vas.

Si pa tisti stavek, ki ga v film?ku re?e ?enska; Da je vozila tako kot ostali in samo malo prehitro in hitreje od dovoljenega, komot zapomni?. Ni neumno povedan, verjem.

In reklama ki je bla pravkar na radiu, da prehitri vozniki umirajo mlaj?i, tud ni slaba. A jo sli?i? kdaj? Ta reklama tud trka na vest prehitrih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lojz. Zabil te bojo ?e v prvi, ko ti bojo povedal svoj moto ...

Kdor ni z nami, je za nami! :harhar::hohoho:

Teb je mogo?e taka izjava sme?na, men je pa blesava.

Nimam tolk cajta da bi se na vseh forumih preganjal z divjaki. Mogo?e bom pa ?el tud na Honda forum, potem, ko me boste na tem forumu banali.

Moram pa povedat, da se da z opazovanjem ugotovit, da je v mazdah neprimerno manj norcev kot v hondah. To je treba priznat, ni kaj. Jaz prav iz tega razloga honde ne maram. No?em pripadat klanu v katerem prevladujejop divjaki in bedaki. Iz istega razloga tudi ne maram BMW- jev Audi-jev in VW. Mene je sram se peljat v teh avtih. ?e se ?e iz kak?nih razlogov moram s kom peljat v teh avtih, potem gledam stran, da me kdo ne prepozna noter. Sem ?e razmi?ljal, da bi v teh znamkah avtomobilov, ki sem jih na?tel, morala bit obvezna oprema papirnata vre?ka, ?krnecl, da bi jo lahko nataknil na glavo za kamufla?o. Nekaj je pa treba tud dat na ponos.

Jaz sem svojmu sinu naprimer zagrozil; ?e se ne bo? u?il, ti bom za kazen kupu BMW-ja. Potem je mulc kar naprej dr?al knjigo v roki in bil na koncu odli?en.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa,?e je lojz na? angel varuh pa tega ne spregledamo? :aaaaa:

...pa nam ho?e le veliko dobrote,pa pri?parat kak cekin?ek v ?epu za pla?evanje kazni?

...ker tako zavzeto ti nekaj dopoveduje lahko le-angel varuh. :ph34r:

por.a vac.a,res nam ho?e dobro. :whatever:

A si iz moje debate in sploh iz naslova debate sklepal, da mogo?e jaz ?elim komu slabo?

Saj to je ?alostno. Jaz ho?em VSEM dobro, tukaj so se pa vsi zarotili proti meni, me hoteli z anketo likvidirati in pol sem bil ?e o?igosan s posrancem, pijancem, bedakom, brezjaj?nikom, budalo, debilom itd...

To je pa? mazda forum...

In pol naj bi imel jaz ?eljo se nekje na kak?ni pija?i dobivat s takimi ljudmi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

evo... prva kanta kokic je ?la, odpiram naslednjo...

Od preve? zau?itih kokic lahko dobi? drisko, vnetje debelega ?revesa, sivo mreno, tur na riti, ali celo krvavo gri?o...

Samo tolk v opozorilo, da ne bo spet kdo v mene sko?u, ?e? da komu grozim...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa glih mene si najdu, da me obto?i? divjanja :lol::lol: ... me zanima ?e bi kot divjak in norec imel eno najni?jih porab na forumu ... le kako mi rata, ?e sem tak divjak. Tukaj so o?itno na delu neke vi?je sile.

Lojz zdej pa res zadnji?... DOBRO PREBERI KAR TI NAPI?EM IN NEHAJ SE DELATI BUDALE, oziroma pol vsaj sprejmi dejstvo, da te ljudje imajo za budalo in ne jokaj in ne tarnaj, kolk so drugi nesramni.

Jaz na tej to?ki prekinjam tole brezplodno pisanje, ker res nima smisla se prerekat s takim usranetom in brezjaj?nikom, ki je pameten samo takrat, ko je varno skrit za psevdonimom na nekem forumu. Ja Lojz ena navadna usrana reva si, ki se skriva in sika iz svoje varne luknje - sam tolk si upa? pa ni? ve?...bo??ek.

In ker ?e druge po?ilja? k psihiatru, si edino ti tukaj gor edini nujno potreben psihiatra, da te ozdravi tvoje arogantnosti, vzvi?enosti, samov?e?nosti (narcisoidnosti) predno bo? naredil kako sranje, ker o?itno nima? blage veze kak?na je resni?no varna vo?nja.

Tko jaz sem zaklju?il, zdaj me lahko ozmerja? nazaj ampak ne bom ve? odgovarjal ker je res brezveze.

Aja KAALman al pa kdo drug mi lohka tud kak?en ban date, ker sem pa zdejle Lojza res ozmerjal... sicer upravi?eno ampak vseeno se to ne dela - ?al pri tolk laganja in spreobra?anja mojih besed pa tud men film po?i.

Ne, to pa jaz ne pustim, da se tebe bana. Ti si moj prjatu, pa ?e ho?e? al pa ne. ?e bojo tebe banal, zahtevam, da banajo potem ?e mene.

In jaz sem tebe obto?u, da si divjak samo tolko, kot si ti in ostali, mene obto?ili, da sem pijanec in da vozim prepo?asi in oviram promet s po?asnim uklju?evanjem in neumikanjem hitrej?im vozilom, pa kontra vo?njo po AC itd...

Za razliko od tebe se jaz od tvojih ?aljivk ne po?utim u?aljenega. Jaz sem u?aljen samo takrat, kadar me ho?ete na likvidatorski na?in in po na?elu mo?i in ?tevil?nosti uti?at zaradi svojega nestrinjanja z mano.

Drga? pa ti men lahko re?e? kar ho?e? da sem... bom lahko spal zarad tega.

Ti si moj prjatu, pa konc.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na tile dve vpra?anji.

G. Lojz, povejte mi ?e boste la?je ?ivel ?e priznamo da je hitrost na prvem mestu, pri nesre?ah ?

Bo kon?no mir ?

Prosim lepo, odgovor samo z DA in NE, ker se mi ne da ve? brat tega bul?ita, ker se ?e ultra ponavlja bi ?lo LEPO prosim, prosim.

Ne, me ne napenja, oziroma ne vem ker je ne jem.Drugi vzrok pa je znani pregovor(vsi vemo od koga) salata je za pedr...

Pol js o?itno nisem normalen ne pri hrani,pja?i,vo?nji, babah, cerkvi, vinjetah, cpp, delu ... ?

Saj sem ti odgovoru. In moj odgovor je bil tale.

""YavarYe X6V6 ne bom odgovarjal z DA ali NE ker nisem na zato?ni klopi. Vsaj upam da ne.

In ne bom odnehal, ?e boste samo zaradi ljubega miru priznali, da je hitrost na prvem mestu pri nesre?ah.

Odnehal bom taktat, ko boste priznali in tudi spoznali. Saj ne ne prosim ni? tazga kar ne bi vedel ?e

ves svet. Zakaj normalnim ljudem ne pustite, da bi vozili po omejitvah ali celo nekoliko manj? Zakaj cesto in avto jemljete kot rekvizit za tekmovanje, dokazovanje in zdravljenje manjvrednostnih kompleksov?

Ej ljudje, svet je lep tudi brez brzine, brez nabildanega avta in prerivanja na cesti. Ne boste verjel, ?ivet se da tudi tako, da se s vojim avtom pelje? ZA nekomu drugmu. Zakaj ho?te bit s svojim avtom zmeraj PRED nekom?""

Ve?, odgovor je odgovor. To ne pomeni da mora ta odgovor vsebovat besede, ki bi jih ti rad sli?al.

In zakaj ti no?e? jest solate kot vsi normalni ljudje, pa spit kozarec vina pri kosilu, pa imet eno resno babo in se zavzemat za PO?TENO cestninjenje brez vinjet, in po?teno delat itd.... kot to dela vsak normalen in po?ten ?lovek?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

hmm.... I throw my gun into the korn field... :P

od zdaj naprej jem samo kokice in berem bedarije...

tale tema bo po?asi bolj?a kot "chat"

kljub mojim opozorilom nisem dosedaj ?e nikogar banal ali kakorkoli druga?e kaznoval, in tudi ne nameravam ni? podobnega, saj boste nekateri morali sami doumeti, da va?i posti govorijo namesto vas, in si bo vsak ustvaril svoje mnenje o vas

Hmmm, KAALman, vse lepo in prav, ampak dokler bo zagovarjanje in opozarjanje na umirjeno vo?njo in vo?njo po predpisih, omejitvah, s prilagojeno hitrostjo itd.... za vas bedarija, bo cestna slika ?e naprej tak?na kot je zdaj. ?e ho?emo, da se bo stanje na cesti kdaj izbolj?alo, bo trereba spremenit na?in razmi?ljanja ve?ine slovencev, njihovega obna?anja in na?ina vo?nje, ne statistike. Statistika ni ni? kriva, da ve?ina slovencev po cesti vozi prehitro, nestrpno in agresivno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.