prej sm jamru za telefon zdej se pa lohk pohvalm in da sm naredu investicijo pa si kupu res telefon da se mu re?e smartphone pa da dela to tko kt je treba ... navigacija je nalo?ena pa ?e par aplikacij tko da smo zdej pr?timani za uporabo gre pa za samsung galaxy S2 ?e v teli temi sem otvoril 500 stran
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
ostal brez mobitela ... tapru crkne ko ga pa mal bl grdo pogleda? se kao pr?ge ... ga mal pobuta? ( ampak res ne?no) po ekranu pa ?e ta k**** po? ... pa? sej res ni biu drg pa res da je bla neka chep kitajska roba na 2 simke ... sam zdej si bom pa res mogu ubaut en konkretn telefon da bo saj zdr?i tko kt je treba
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Opazil da mi je nekdo rahlo podrsal prednji odbija?, pa se niti malo ne sekiram zaradi tega, bo pa? An?e ob priliki po?timal, zato pa imam zavarovan parking!
fajn a bomo za moja vrata pa odbija? tud mal povpra?al da bi to ?im prej pelu rihtat ... dele se je ferma mal dobr isprsila pa smo poleg pla?e dobil 17% stimulacijo, 13 pla?o pa ?e regres kva ?e? bol?ga ... pa ?e to ... pla?a je bla kr dobra glede na to da sm biu cele 3 tedne na bolni?ki
ob priliki dam za rundo
folk je res bedn dele iz temi meglenkami ... pripelje? za njega in ti veselo meglenka ?ge u o?i, nobenmu pa nepride na pamet da bi jo izklopu ... ker v CPP-ju lepo pi?e ko en pripelje za tabo ugasnemo meglenko pa tud ?e je sam 5m vidljivosti! Isto je iz dolgimi lu?mi ko pripelje? za nekom oziroma ti gren en nasproti uganemo dolge in pri?gemo kratke lu?i! sevede ?e se mi pa pripelje kak idiot za rit pa mi dolge lu?i na?iga ... takmu pa iz veseljem meglenko spustim nazaj! pa dozdej je ?e 95% voznikov za mano pogruntalo zakva je dubu meglenko v glavo.
grem velik raj na hrva?ko na morje pa raj njim dnar dam pa saj res lohk re?m da sm na morju kokr pa da bi hodu u ta gnou slovenski zaliu k se komi ubra?a? v njem, voda je pa itak ena navadna scavnca ... pa da ne govorim ?e o pla?ah k je use skup ni + tega pa ?e urejene niso
mud moje Fko bi blo fajn oprat ... drga? smo pa dons zrihtal pleh k je biu uzadi mal zaleten zdej pa sam ?e tazelen odbija? pofarbat na belo pol pa sam ?e zadno havbo u nulo na?telat da nebo nobenih velkih fultou pa skup zmetat zadevo pa bo ko nubo zgledal
Na?a ob?ina fajn popularna zadnej ?ase, ko so sprejeli ta sme?n zakon o lajanju in kikirikanju.
Mestne srajce preselile na vas pa je cel halo.
est bi jim na va?em mestu sam reku " ?e ti kej ni v?e? al pa ?e te moti lohk popoka? kufre pa gre? nazaj u mest ?e ti ni kej prou " ... to mi gre pa tok na ?iuce k vidm folk k se prtu?uje ... a jebat ga na vasi se mal bl dela pa kk?ne ?ivale se zjutri ogla?ajo ... est sm ?e navajn da mi motorka kdaj pa kdaj poje ob 6h zjutri al pa ob 11h zve?er mal ni?i dol od bajte, pa ?e porajtam ne kadar.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani