somiIšljeniki takoj potegneš in obtožiš vedno samo drugače misleče. Sam sem velikokrat samo nedolžno provociral, vse bolj v zajebanciji, tvoja klapa pa takoj zagrabi in prične z direktnim žaljitvami.
Tega je tu gor na pretek.😉 Seveda, ko zmanjka argumentov bi vsi nekaj s silo reševali v stilu "se dobimo na obali, pa bomo videli potem, kdo je kdo". Vemo pa, kdo ima ponavadi tak nivo komunikacije. 🤗
NIKOLI nisi nedolžno provociral.
Ko se kdo nahaja v mojih krajih, ga z veseljem povabim na pivo. Nikoli ti nisem grozil s prihodom na obalo...
Če bi imel ti čisto vest, bi povabil na pijačo kakega forumaša, ko bi bil na obali...
Če še ne veš...dokler človeka ne spoznaš, ga ne nedolžno provocirat...
Recimo, koga žalim? Če rečem komu levak? A je to žalitev? Ni, to je njegovo politično prepričanje. Anticepilec? Tudi to ni žalitev. Pač se nočeš cepiti(zaradi strahu, kontra vladi, kontra samemu sebi, kontra mami, kakorkoli) Kaj je točno žalitev? 🤔
Danes smo v naši firmi vsi, ki smo se cepili, dobili dodatna dva dni dopusta. 👍 Pohvalno za našega direktorja, ki skrbi za zdravje svojih zaposlenih.
Seveda so necepilciv firmi takoj zbirali podpiše, da je to diskriminacija do anticepilcev.
Dobili so prijazen odgovor, da imajo tudi oni možnost zastonj cepljenja, do sredine septembra. In bodo tudi oni lepo deležni dodatnih dveh dni dopusta. Že razmišljam, kje ju bom izkoristil. Z boni, seveda. 😊
Ne skrbi, Kingstoni in njihov Dare obvladajo zadevo in so kos vsem časom in na tekočem.
Tapravi idrčani vedo kako se zadeve lotiti.
Sva bila enkrat na pivu in šnopcu pa nisva vedela kako priti iz Ljubljane oziroma današnjega Zokilanda v Idrijo ; jaz sem ga pospremil do Avrigotovega perona za to smer, jaz sem pa sem vsedel v takratno Rondo in tudi nevem kako sem prispel iz Centra do Biotehnične fakultete.
Pa takrat še niso nizozemci imeli Uniona in Laškega, ampak sta bila ločena in še taprava pirčka. Pa šnopčk je bil taprav ljubljančan, ne pa današnja scavnica od Zokilanda.
Pivovarna Zajc, Cerkno. 1.420 všečkov · O tem govori 79 oseb · 24 oseb je bilo tu. Nova kraft pivovarna na Idrijsko-Cerkljanskem. Minister za zdravje opozarja: "Prekomerno pitje alkohola škoduje...
No, če nima ideje za še eno kitico, je pa lajna...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
NIKOLI nisi nedolžno provociral.
Ko se kdo nahaja v mojih krajih, ga z veseljem povabim na pivo. Nikoli ti nisem grozil s prihodom na obalo...
Če bi imel ti čisto vest, bi povabil na pijačo kakega forumaša, ko bi bil na obali...
Če še ne veš...dokler človeka ne spoznaš, ga ne nedolžno provocirat...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani