danes sem priso domov... pred 15minutami, iz zadnjega razrednega piknika. Ob 2eh sem se pogovarjal z mamo pa nevem kaj in zakaj,ampak je rekla da sodec po pogovoru smo se mel z razredom fajn. prespal sem pri sosolki.
najbolj smesno je da smo meli piknik 2km od mojega doma, jaz pa sem se zbudil 10km od svojega doma.
zadnic sem se ob 2eh zjutri mimo sesc po grizah vozil (kaj pa jaz vem kje sem bil) sem nek cuden prometni znak vidu... krizisce s prednostno ampak neprednostna je bla tko cist offset prileplena. saj bom prpopu sliko ko dam iz telefona
odloco sem se da bom naredu A test in homolomo ter napisu pritozbo ker je avto po standardu tam pa ni napisana minimalna visina avtomobila. pa da mi naj krijejo licarja. pol bom dal pa se kej zravn spricnat.pa mogoc masino novo k se mi je poskodovala ko sm rukno.. 1.8 bi pasala notr.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani