kaj pa ?e vrate zapreta al pa najdeta bolj primeren kraj kot je pralni stroj v kopalnici al pa uste zama?ita al pa vzame? klju?e od avta in se greta malo pelat al pa na sprehod v naravo, al pa ... bi se lahko nadaljeval v nesko?nost. mo?nosti je kar nekaj
Kot sm ?e nekje drugje napisal, sem ?e v gozdu, v dvigalu, v avtu, v prenosnem wc-ju, v kleti, za merkatorjem...bottom line: Ko je mt doma ni sexa ker ji ne pa?e in pika
Se pravi doma use odpade...avta nimam...pono? sredi Dom?al mi ni do sexa, ?e bi ?la do mene nimam svoje sobe...ti ?e kj na?tejem???
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Za zdj zadeva zlo dobr zgleda. Prej je use skp zgledal k DINOS oz. ?e slab?. Se pa zadeve po?asi urejajo. U?eri je ?ou nov laminat gor, stene so ?e pobarvane, v kuhinji so sedaj plo??ice na novo polo?ene, dans grejo novi ?alterji, vrata bo ?e treba pobrust pa mjhn kopalnco uredit. Dans so bl malenkostna dela tko da prdvidevam da me fotr nau rabu tko da greva lah kon?no na unga pivaka
POZOR!
Lahku samu re?m BGjka zakon, pa vajm o ?em gavarim, sm jo vozu 3 lajta in 100000 km, taku da se spla?a it paglajdat in eventuelno uzet ?e taku situacija paka?e!
Sicer bi bla loh cena tut kej ugodnej?a sam zdej zavisi ?e ja avto res 1A!
Sj za ceno bi se zih dogovorila. Ma neki bi pa ja ?e spustu
Za 700? s feltnam bi blo kr super
POZOR!
Odli?no, pa brez fakin feltn jasno, k ma? itak moje OZjke oblublene pa 205ke so gor oujea!
Une 14 bi ble ve? kot odli?ne za zimo
?e bo kj ?asa ga grem dans gledat, je pa z avtom kao use u redu, ma neki ?ez 200K prevo?enih, sam sprednja desna pa zadnja leva ?ipa ne delata, stikalo zan?. Pa na eni strani je prag mal udrt! Malenkosti!
POZOR!
Kako midva kej s pivakom stojiva, kdaj bi ti zneslu? :ne vem:
Ta tedn bl te?ko, ker se mormo do ?etrtka izselt. Upam da bo nasledn tedn ?e kj bol?. Dans sicer mam do 14. ure cajt pol pa dalje delat u novo stanovanje.
POZOR!
Tko je blo, avto je bil VELIK slab? ohranjen kokr je zgledu na slikah, kilometri so bli prevrteni, ma?ina je bla prana, ponarajena servisna knjiga, uglavnm podn od podna. Bomo vidl kaj bo.
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se pravi doma use odpade...avta nimam...pono? sredi Dom?al mi ni do sexa, ?e bi ?la do mene nimam svoje sobe...ti ?e kj na?tejem???
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani