Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano
pred 14 urami je jereb napisal:

Ampak na temu dirkaiscu se bo zgodilo nekaj nezeljenega. Enostavno je premalo prostora in izletnih zon. Ce primerjas z monakom itd, v monaku ne dosegajo 320 na ravnini in 200 v hitrih ovinkih. Robniki so pa konjski. 
Jaz nimam dobrega feelinga, prah pa se dodaja, ferrarija ze vesta….:)

Mam pa tud feeing da bosta mercedesa spredaj naredila nepotrebno dramo pri branjenju drugega mesta na startu ali boxu. Placa ni….

Glede napete sezone…..ne mores recti da je ce se borita samo dva, potem pa doooooooooooooooolgo nic.

sam gledam zarad Alonsa, matr se se lahko z mulci daje

Po eni strani mi je zanimiva proga, ampak se strinjam, da se bo neki zgodilo, žal. Upam da ne bo kaj hujega.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Državno prvenstvo v digitalnem dirkanju
Napisano
dne 3. 12. 2021 ob 16:24 je canyon napisal:

ce mate se kksn discord channel se priporocam 

Nimamo lih channela, si pa nardimo group ponavadi... g.wankel#8558

pred 2 urama je jereb napisal:

lahko bi naredili kak virtualen Colin mcray rally meet ali podobno :)

To bi bilo super!

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja, veliko ljudi je to govorilo, ampak se na zavedajo, da je 1. Ulično dirkališče 2. ima več ovinkov kot ravnin in je predvsem mešanica Monaca in Bakuja, kjer je zmagal Redbull.

Se pa bojim, da bo na naslednji dirki Mercedes hitrejši, tako da ja, naslov je izgubljen tudi če rata drugo mesto.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Cepilci so kljub temu vseeno mislili, da bodo lahko pa se bodo pod noskom (šmrkavim al pa ne) obrisali.

Sej kot pravim, to je uperjeno proti Jankoviču, kot lani, ne pa dejanski covid ukrep. Če bi se šlo za ukrepe, bi pač šlo preko PCT pogoja, tako pa ne. Važno, da so kostanjade lahko odprte in, da ukrep ne velja za kongresno strežbo. 

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 11 minutami je Nejc1986 napisal:

Zakon:) Krvavec, ne? Kak je smuka?

Krvavec ja, zame po ene 12ih letih :D 

Smuka je bla super, ker sm lih zrihtu smučke in so lepo zagrabile. Je bilo pa neki gužve ker sta odpri samo 2 sedežnici. Pa maske smo morali imeti. So se pa po 10h že začeli kuclji delat, ker je bilo kar dost ljudi gor. Na vrhu Krvavca je pa kar konkretno pihalo, ampak spodaj v Tihi dolini ni bilo panike. Se -10°C ni tok poznal :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Enkrat smo pa res bili, ampak tud to je že kar zgodovina. Ne vem kdo je vse bil ampak od teh "bivših" se spomnim Symona pa Uklopkota, pa Jures je tud bil. Pa midva, pa kdo še? Se še koga spomniš?

Zihr je bil še Gašo, pol se pa tut men spomin že konča :D

pred 2 urama je canyon napisal:

resno ... zakva jest tega ne vem ... jest sm pa single player championship nazigu ... ok zdej sm res bolj fokuseran na ACC in pa Dirt Rally 2.0, sm pa tud takoj za kksno dirko v Project cars 2 😎

Zdej je še Pavle pršu tko da vabljen tudi ti :) PC2 mi je fajn ker Multiplayer komot postaviš, pa ker ima vreme. Pri AC je mal več dela za to :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 24 minutami je Boss napisal:

Lepo si tole naredil. Zdaj ti manjka samo še filing v riti oziroma hrbtu, da zaznaš a avto že drsi al še ne. To je men vedno manjkal na simulatorjih, kjer si več ali manj vezan le na sliko, zvok in deloma na vibracije oziroma upor volana. Zato sem navadno bil prepozen v odreagiranju. Sem pa bil pred kar precej leti kr dober na enem takem digitalnem eventu, ki je bil v rollbaru v BTC-ju (Pokojni Joker ga je organiziral). Kartinga sem tam tud kar nekaj prevozil.

A nismo bili skupaj 10 let nazaj skupaj forumaši? :)

Sem pa kak mesec nazaj vozil Woop (ki je sedaj namesto Rollbara), pa mi je tako...ne vem, mogoče sem že prestar za bling bling bang bang :D

Od tega covid obdobja tudi sami dost predirkamo, predvsem na Project Cars 2.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 11 minutami je jereb napisal:

Odvisno kater clanek odpres, strah prodaja in pridobiva komentarje. 

d41586-021-03552-w_19900262.jpg
WWW.NATURE.COM

Researchers are racing to determine whether a fast-spreading variant in South Africa poses a threat to...

V temule ze trupla v vreci odvazajo

Pišejo, da se hitro širi, a samo 60 okužb? 🤔😀

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 49 minutami je Alex napisal:

Taki "pobegi" so se dogajali od vedno na tem forumu. Le s to razliko, da so bile prej vzrok za pobege večinoma politične teme, sedaj pa kovid. Vedno so bile razlike in bodo. 

Sej kovid je politična tema :D 

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 14 minutami je Boss napisal:

Te nobeden ne sili, da jih bereš... pač po lastni presoji. Mogče samo še to - ne vem kako je pri ostalih ampak jaz se pač ne učim od politikov, MSM-jev niti ne od FB, Twitterja in podobnih greznic. Zato sem pa več ali manj moteč za nekatere.

A sm reku, da jih berem? Ko vidim te tvoje romane naredim največji možni obvoz. Sam žal preveč foruma zasedejo. Za brezveze.

Ja ja, sej vemo, da si najpametnejši človek na svetu :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 57 minutami je jereb napisal:

Nazadnje na bolniski 2004. Ampak se opravicujem forum je tvoj, ti ves vse tud zame. Kreten

A ti je ceplenje pokvarilo tudi bonton, ali je to že od prej? 😅

Hec :)

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.